Skúsenosti s pozitívnym tehotenským testom pred menštruáciou?
Ahojte žienky, poprosila by som radu ak teda niektorá z Vás niečím takýmto prešla. 20.10. 2023 mi začal menzes a skončil klasiky 25.10.2023 trval 6 dní. Hneď po MS sme sa snažili o mimi. Ovulaciu som mala cca 03.11.2023, začala som mať klasické priznaky ako pred MS ktorá by mala prísť 17.11.2023. No keďže sme sa snažili tak som nevydržala do vynechania MS a spravila test ktorý cca týždeň pred očakávanou MS vyšiel krásne pozitívny.Dnes mám dostať MS a spravila som si digitálny ktorý ukázal + 2-3. Nejde mi to akosi do hlavy že ešte viac ako týždeň pred ďalšou MS mi test ukázal silné dve čiarky. Mate niektorá s tým skúsenosť?
@smejo955 aj mne ukázal test pred meskajucou ms , takže môže byt .
@smejo955 2-3 TT od oplodnenia
@gabriela2952 len dnes mam dostať MS a extrémne ma pichá pravý vajecnik
@smejo955 to je ok, príznaky tehotenstva a ms sú skoro rovnaké 🙂
Ja som na to prišla tak že som dostala bolesti ako pred MS ale trvaly pár dní a stále nič a mi tuklo ci nemôžem byť tehotná a bola som 🙂
ale ved 2-3 na clearblue teste je 4-5 tyzden od oplodnenia, jasne to pisu v navode..
@smejo955 áno je to v poriadku stačí prečítať letáčik u testu je to že by si mala byť od počatie 2/3 týždne tehotná nie že si toľko podja ms si 5 teda ale podľa testu 2/3 . Potom ukazuje myslím 3 ale tiež zavysi koľko máš hcg
@anjelicek26 4-5 od ms 2-3 od oplodnenia

@smejo955 to je úplne v poriadku,ja som vždy testovala pres ms a ukázalo mi čiarky a bola som aj tehotná.