icon

Skúsenosti s tehotenským testom Pharmadoct

marika987
Včera o 14:26
Skúsenosti s tehotenským testom Pharmadoct
rachel36a
Včera o 14:47

A preco si ho rozoberala? Ja som sa nikdy nedivala na značku, a keď som bola tehu vždy som mala riadne čiarky, nelovila som duchov.
Takže ak ti mešká je to negatívne. Test nerozoberaj.

marika987
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_3a8214
Včera o 16:38

@marika987 to si rozoberala test? Tak toto by ma v živote nenapadlo... Ak by bol pozitívny tak su tam dve čiarky aj keď
tú druhú čiarku vidieť slabo... o 2 dni skús ďalší...

marika987
autor
Včera o 17:01
@anonym_3a8214

@marika987 to si rozoberala test? Tak toto by ma v živote nenapadlo... Ak by bol pozitívny tak su tam dve čiarky aj keď
tú druhú čiarku vidieť slabo... o 2 dni skús ďalší...

@anonym_3a8214 ano aby bolo lepšie vidieť na fotke

eri42
Včera o 17:31
@rachel36a

A preco si ho rozoberala? Ja som sa nikdy nedivala na značku, a keď som bola tehu vždy som mala riadne čiarky, nelovila som duchov.
Takže ak ti mešká je to negatívne. Test nerozoberaj.

@rachel36a ako to môžeš napísať? Niekomu mešká a má duchov, nič na tom neni, proste prišlo neskor k oplodneniu, to, že ty si mala dve nemusí mať každá žena....

marika987
autor
Včera o 17:50
@eri42

@rachel36a ako to môžeš napísať? Niekomu mešká a má duchov, nič na tom neni, proste prišlo neskor k oplodneniu, to, že ty si mala dve nemusí mať každá žena....

@eri42 Boze ďakujem konečne normálna žena z normálnou odpoveďou lebo ako vidím po forách su ženy čo su dokonalé a majú na prvom teste hneď kolajnice

rachel36a
Včera o 22:07
@eri42

@eri42 normálne...ak by testovala keď sa ma, cize po meskani mrchy, tak by nemusela rozoberať testy a hľadať neviditeľné čiarky...nic hrozne som jej nenapísala.