icon

Skúsenosti s tehotenským testom pred menštruáciou

leushhh
4. apr 2025

dobry den mamicky, robila si niektora z vas test skor pred menstruaciou? ukazalo vam tehotenstvo?

naty_123
4. apr 2025

Áno 12-13-dpo už ukazalo

littledaisy
4. apr 2025

Robila som 12dpo, krásna čiarka bola. 🙂

pl2y
4. apr 2025

Mne den pred menštruáciou neukázal test a o dva dni neskôr, teda keď mi už den meškala tak uz bol jasne pozitívny..tak aj druhýkrát som sa ja testovala až pri meškajúcej

okm221
4. apr 2025

10dpo, 9dpo, 8-9dpo

filipka250
4. apr 2025

@leushhh ano. Tri dni pred ukazal clearblue

elz1920
4. apr 2025

Mne 10-kový test ukázal už na 9. - 10. deň po snažení ducha, pri dvojčatách už celkom dobre viditeľnú čiarku. Deti majú 6 a 4 a 4 roky. Vďaka manželovej práci na zmeny som presne musela vedieť, kedy skúšať, takže si dobre pamätám nielen dátumy ich narodenia, ale aj dni snaženia. Tiež som mala veľmi skoro príznaky - pre ne som si aj robila testy tak skoro. Prvý raz divná pachuť v ústach, druhý raz mi všetko začalo divne smrdieť. Na pachy som bola citlivá aj v prvom tehotenstve, len neskôr. Okrem toho som mala tušenie, že je niečo inak, hlavne druhý raz.

Čiže netreba brať až tak vážne vyjadrenia žien, že načo naháňať duchov tak skoro. Takisto si nemyslím, že treba brať príliš vážne tie kecy o tom, ako sú ktoré testy nespoľahlivé, pretože práve tie najviac kritizované mi čiarky ukázali. Tehotná som bola presne dvakrát a hneď na prvé snaženie.

V starších témach tu na koňovi boli vyjadrenia žien, ktoré tušili ešte pred testom a termínom menštruácie, že sú tehotné. Možno sa ešte dajú dohľadať. Tak, ako niektoré vedia veľmi skoro, že sú tehotné, niektorým príde 3-, 4-krát takmer normálna menštruácia a že sú tehotné, zistia dosť neskoro. Každá žena je iná, niekto má cyklus ako hodinky, niekto presne vie, kedy má ovuláciu, niektoré majú perfektnú intuíciu, niektoré nemajú ani tušenie, čo so sebou a niektoré si základné veci nedokážu naštudovať nikdy. Čo žena, to odlišnosť...

janica_
5. apr 2025

Nejaky tien sa mi objavil uz 7 dni pred menstruaciou, ale mala som 33dnove cykly, 4 dni pred som uz videla svetlu ciarku

zuzanockamt
5. apr 2025

@leushhh Áno. 9 DPO