icon

Slabá čiarka či halucinácie ?

helen663
4. dec 2019
zuzkalujza
4. dec 2019

Nie, je to negatívny test. Teda aspoň ja nič nevidím.

michalka4193
4. dec 2019

Môj názor že tam určite 2 čiarka nieje a keď je tak o 2-3 dní už na isto bude ju vidno .... Nerozumiem načo je dobre si takto skoro robiť testy a to sme sa snažili o 2 babo 2 roky ale zbytočne trápenie tak skoro skúmať ci je alebo nieje MÔJ NÁZOR!

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
kaitlin3
4. dec 2019

ja tam čosi vidím, ale skús zajtra alebo o dva dni a prvý ranný moč 🙂 držím palce 🙂

klarissa25
4. dec 2019

Halucinácie....

asia83
4. dec 2019

Milujem odpovede na otázky tohto typu. Úprimné ženy so zdravým rozumom povedia, že tam žiadna druhá čiarka nie je, lebo NIE JE a jedna či dve dôležité, lebo musia byť niečo extra, aby boli za akože múdre, napíšu, že tam druhú čiarku vidia. 😵 Akože potom ako má tá autorka žiť v realite, keď jedna-dve, ktoré sú mimo, jej to vnímanie reality narušia?

zlaasky
4. dec 2019

Ja tam tu čiarku vidím 😉... z takejto ,,halucinacie’’ mame doma 3rocnu a v bruchu jej sestru ....silno držím palce❤️🥰😍

zuzka565
4. dec 2019

Ja tam vidím tiež druhu čiarku. Koľko ti mešká?

kaitlin3
4. dec 2019

@asia83 tvoj nick som si všimla už rôznych diskusií, kde si pridala podobne ladený komentár so snahou vyvolať diskusiu a masírovať si ego, zas sa mi potvrdilo, že si jedna veľmi nešťastná a zatrpknutá žena...stačilo napísať nie, nič nevidím

hennyinnsbruck
4. dec 2019

@helen663 tiež nič nevidím

andula2020
Autor odpoveď zmazal
zenazaba
4. dec 2019

na čo je toto dobré...

evamea
4. dec 2019

@kaitlin3 Veľmi by ma zaujímalo, podľa čoho si s toľkou istotou vyslovila presvedčenie, že napriek dobre zhodnotenej situácii je niekto zatrpknutý a nešťastný. 🤔 Myslím si, že každý racionálne zmýšľajúci človek, ktorý nie je (možno aj ten čo je) farboslepý, zástava tvrdenie ako @asia83 .

merien259
4. dec 2019

@helen663 skus ten test rozobrať a tak ho odfot ja tam čosi vidím

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
asia83
4. dec 2019

@kaitlin3 👍😂 Páči sa mi váš komentár. Zlodej kričí chyťte zlodeja? Milá dáma. Ja si sem tam prečítam tieto príspevky, je ich tu totiž neúrekom a stále o tom istom, či vidíte dve čiarky. No a stále som si pomyslela svoje a príspevok zatvorila. Teraz som prvýkrát reagovala, lebo už mi to proste nedalo. Každý vidí, že tam druhá čiarka nie je. Tak preto. No a ja napríklad netuším kto sem čo sem prispieva... Toto sú diskusie, máme demokraciu a každý si môže vyjadriť svoj názor. To je všetko z mojej strany. 😉

katarinka89
4. dec 2019

@helen663 🙄

hanya1
5. dec 2019

Ja ju tam tiez vidim 😉😁