Slabá čiarka na tehotenskom teste
Ahojte babuľky čo si myslíte?čítala som toľko článkov o tom v júli som potratila v 6 týždni 😢 mešká mi menštruácia 5 deň mám 28 dňový cyklus robila som si už 3 testy na každej tkz.duch čo si myslíte?nechcem sa tešiť predčasne

@domip Myslite ? Kedy by som asi tak mala ísť k svojmu lekárovi ? Ďakujem
@iwankaaaaa ahoj I ja mam taki isti a 5 dalsich sobotu nedela a dnes dnes je len troska tmavsa tak neviem Co ty zistila si us nieco
@nikita5533 ahoj , no ja som už v 12tom týždni 😇
@julkakratka ahojky tiež som to takto mala ako ty prvý nevyšiel a druhý sme čakali už babetko drzim palce daj vediet
Tak na koniec čakám dieťatko Snáď všetko dobre dopadne ☺️ Hcg som mala 615
@paulinaguz drzim palceky potom daj vediet ako pokracujete🙏🏻❤️
@nikolka5432 ja ju tam vidim aj ja mam slabu.. a cakam ako sa to dalej vyvinie.. ale drzim palce
@anjjjelik69 ja som potratila pred 11 dňami🥹držím ti palce
@nikolka5432 to mi je hrozne luto..🥲
Zdravím baby potrebovala by som pomôcť
@milota123 ahoj čo by si potrebovala?
Dobrý večer potrebovala by som poraď meska mi menzes 47 dni a robila som si test a vyšla mi uplne taká slabučka čiarka vedel by mi niekto poradiť ak by sa dalo prosím vás ďakujem
@simonavavrinakoba Mne tak isto vysli dve slabe ciarky a uz mam doma 2 male deti 🙂 drzim prsty
Dobrý deň prajem chem sa spitat či mi niekto vie poradiť na otásku ktorú sa chem spitat
@michaela2712 odfot to na normálnom dennom svetle nie v tme ani so žiadnym filtrom
@michaela2712 Pozitívny
@zuzanockamt 🙂 ďakujem
@michaela2712 počkaj dva dni a skus znova, mala byť výraznejšia, držím palce... Toto vyzerá nádejne
@sense ďakujem pekne skúsim zase o 2 dni 🙂
@simonka997 asi takéto ? Neviem či to vy vidíte ale ja áno doma

@paulinaguz áno je jasne pozitívny