Slabá čiarka na teste
Ahojte. Od mojej poslednej ms kt. sa začala 3.4.2014 sme mali s partnerom pár krát nechránený pohlavný styk. Dnes je to 4.deň od vynechania ms. Chcela som s tehu testom počkať ešte pár dni no priateľ chcel aby som si ho urobila tak sme ho spravili dnes. Druhú čiarku som mala slabučkú. Neviem či to znamená že som tehu. Chcem si test zopakovať o pár dni,na obale píše najlepšie po 48hod. No boli ma v podbrušku. Niekedy ma pichne tak, že sa musím zohnúť a to nehovorím o bolesti prsníkov. Myslíte si, že môžem byť v tom a ta slaba čiaročka signalizuje začiatok tehotenstva? Ak mi aj druhý test vyjde takto tak určite navštívim gynekologa. Len by ma zaujímalo váš názor nato. Zatiaľ ďakujem. S pozdravom NIKA 🙂
@lucindao áno mám silnejšiu včera ked som to chcela odfotit tak to v mobile anu nebolo vidieť.. V pondelok mám narodky tak som sa rozhodla že v ten deň pôjdem ku gynekologovi.. 🙂dnes smr sa akurát smiali so svagrinou ze u nich v rodine sú deti " rodene zq sebou" takže sa nečuduje že sme to s priateľom nacasovali práve teraz keďže jej dcérka mala teraz v aprili rok a druhá svagrinka ma zasa termín v juny 🙂 🙂
@nikolka2014 Gratulujem si v tom najkrajsom stave.....ja som hned vedela, ze som tehotna, ked sa mi zacali nalievat prsia tak ako pred ms ale neustupovalo to ani po 3-4 dnoch a stale sa nalievali..... a to bolo len par dni po.... testy vychadzali negativne az do 5 dna po planovanej ms a to bolo presne tak len velmi slabucko a potom som si robila len tak pre radost kazdy den a az na 4 pokus to uz boli zretelne dve ciarky..... drzim palce a uzivaj si to...je to krasny pocit.....
Mňa tiež pred ms bolievali prsia a aj ked mi meškala ms len 4dni bolo mi divne ze ma tie prsia bolia stale a neprestáva to.. Ráno som si dokonca poplakala prišlo mi nejakp divne asi som mala stres z tej uz silnejšej ciarocky.. Teraz mi to asi este nedoslo úplne,akpsi tomu nemozem stale uveriť a úplne uverim až ked mi to povie gyn. Nuž krajší darček som si na narodenint nemohla ani priať 🙂 ďakujem krasne za gratulácie 🙂
Ahojte chcela by som sa spytat, poslednu ms som mala 16.4 sex sme mali 21.4 odvtedy presli 3 tyzdne.na 3 testoch mi vysiel duch,testy som si robila minuly tyzden,vcera jeden,tiez uplne slabulinka ciarocka,vcera som mala dostat ms a nic.nemam ani predmenstruacne symptony. Je mozne ze som tehotna napriek tony ze su stale slabulinke ciary na teste? Priznaky nemam ziadne.dakujem za kazdu odpoved.
@daniela237 pridaj foto tych testov..
@daniela237 Akakolvek slabulinka ciarka na teste znamena, ze mas v tele HCg hormon a ten sa vylucuje len v pripade tehotenstva (a uzivani nejakych specialnych liekov pri asistovanej reprodukcii, ale to asi nebude tvoj pripad). Takze ano, slaba ciarka znamena, ze si tehotna.
@daniela237 je to zle vidiet,ale vidim ich tam...myslim,ze si tehu 🙂
Na obidvoch su len tu ich nieje vidiet.Neda sa mi to lepsie odfotit.pri dvoch detoch som to vedela hned. Test mi ukazal 2 ciarky po 2 tyzdnoch.tieto mi 3 tyzdne ukazuju slabulinke ciarky
@daniela237 tak mozno ukaze test silnejsie ciarky az teraz po meskani ms...
Vcera som mala dostat este som nedostala, baby kedy si mam spravit aby boli ciarky silnejsie? Citala som ze test moze ukazovat ciarky a nemusim byt tehotna,nechcem sa velmi vytesovat aby som nebola sklamana.
urob si test zasa zajtra/pozajtra.. ja som si urobila v jeden den...čiaročka bola slabá že ked som odfotila tak to na fotke nebolo ani vidieť..na druhy den som už čiaročku mala silnejšiu
@daniela237
Podla mna je malá pravdepodobnosť toho, že by ti ukázal dve // a nebola by si.. skús ho fakt zopakovať zajtra alebo po 48 hodinách... 🙂 ja som si prvý test robila ked mi ms meškala 4dni ... dnes je to 11. den a čiarka je už riadne silná a v piatok ma čaka gynekolog 🙂 držím palce 🙂 daj vedieť,ako ti dopadli dalšie testiky..
@daniela237 aký to je test?..myslím citlivosť
@satanka1 jw to mamatest 10mlU/ml, a dnes som si robila znovu a bol uplne negativny,
@nikolka2014 dnes som si ho robila a vobec ziadna ciarka, uplne negativny, 3dni mi meskaju a este uplne negativny test a to pred tyzdnom tam boli slabe ciarky
@daniela237 ja nechápem tieito testy...v poslednej dobe to má nejako veľa báb a neviem to určite ,ale neviem,či väčšina nemala mamatesty.iný nemáš? kam tie čiarky miznú?
@satanka1 ja neviem tieto problemy som nikdy nemala,mam 2 deti a ciarky boli vzdy viditelne.kupila som si dnes iny,zajtra si hó spravim,dam potom vediet,tiez mam pocit ze sa viacero stazovalo na mamatest,uvidim zajtra
@daniela237 ako?
@satanka1 Ahoj.dnes som si robila rano test women secret zase tam bol duch tak ja uz neviem,mam pocit ako by som mala dostat ms ale to mam uz 3 den a sem tam ma pichne v podbrusku ale fájt len sem tam.priklafam ten test
@satanka1 podla vsetkeho by som mala byt v 4 tt teda ak by som bola,ale to by tam uz mala byt silna ciarka,nie? Pri detoch som to vedela uz po dvoch tyzdnoch.
@daniela237 ved uvidis skus o 2 dni..kazdej ukazuje inak. A to podbrusko he aj pri tehu..mna bolelo v kuse az do nejakeho 6tt.drzim palce
@daniela237 ja tam nevidim nič,,,ved počkaj par dni a urob znova,na tomto fakt neni ani duch 😉
@daniela237 ja ti tam vidím na teste ryhu ako by mala byť druha ciarka.Tak uz len počkať ked tak este testni o paru dni a ked ms bude meškať stále treba navštíviť Dr.Drzim palce
Ved skús zájsť k doktorovi a budes vedieť presne ze co 🙂 drŽím palce 🙂
@daniela237
@julinka55 bohužiaľ ja nič nevidím 😢

@kudusko nie este nemam dostat ,len v aprily som mala 2 dni klasicku 3 den slabucko a konec 😒