icon

Slaba čiarka po 10. dňoch meškania menzesu

micayla997
17. mar 2018

Ahojte babi,chcela by som sa vás opýtať,10 dni mi mešká ms,vo štvrtok som si robila dva testy slabšie druhé čiarky mi tam vyšli,včera som bola u gynekológa ten na sone nič nevidel,zobral mi krv a vraj sa mám v pondelok informovať. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Snažíme sa o bábätko,keďže v novembri som potratila :/ ďakujem za odpovede.

Slaba čiarka po 10. dňoch meškania menzesu
Strana
z3
gastanovykvet
23. mar 2018

@sonicka232 no asi ti urobia tiež knižku tehotenskú a pozrú sono zo spodu a všetko skontrolujú či sedí... a budeš chodiť pravidelne na kontroly, zoberú ti krv... a tak necháme sa prekvapiť? A ješ aj nejaké vitaminy? Ja som si nasadila femiblion..

gastanovykvet
23. mar 2018

@gastanovykvet inak som si aj ja teraz zo srandy urobila ten obulacny a aj mne vyšiel pozitívny tak asi niečo na tom pravdy bude

sonicka232
23. mar 2018

noo tak niekde na modrom konikovy som citala ze mimo ovulacneho cyklu ukase test pozitivne ak sme tehotne :D inak mne ovulacny test neukazal nikdy ovulaciu takze ja verim, ze mi ukazal spravne :D no a uvidime co sa tyka knizky a tak 🙂 no mam slovenske vitamin elasti-q ktore som uzivala na otehotnenie a tak ich budem pouzivat zatial kym mi doctor nepredpise nieco ine a beriem aj kyselinu likstovu 🙂 kedze nejem ryby mozno by som mala aj omega 3 zakat brat :/
@gastanovykvet

sonicka232
23. mar 2018

@micayla997 Ahoj ja mam nieco podobne a myslim si ze ano 🙂 gratulujeeeem

micayla997
autor
23. mar 2018

@sonicka232 som 🙂 ďakujem 🙂

verona1989
25. mar 2018

@vyvka dakujem za radu.no robila som si digi test a nepotvrdil mi ze som tehotna.som aj smutna z toho ale aj tak mi pride divne ze akurat jak sme sa zacali mesiac a pol snazit o bábo este stale nemam menzes a to mam 36 DC a som 14 dni po ovulacii a menzes nikde ani necitim zeby som ho mala dostat.ale ten clear blue test by mi bol uz isto ukazal divne

vyvka
25. mar 2018

@verona1989 a kolko dni ti meska ms?
Je mozne ze si ovulku mala neskor tym padom ti vlastne nemeska ms
Ale teda pokial este nemas ms nic nieje stratene je divne ze digi bol negativny ..no to nemusi znamenat ze .. to je stratene

verona1989
25. mar 2018

@vyvka na obrazku su ovulacne testy.21DC som mala vrchol ovulky.tak sme na to isli v ten den aj v 20 den aj den po ovulke.cyklus zvyknem mat 30 dnovy ale teraz mi uz celkom dost meska mam 36DC a presne 14 DPO.niekde som tu v diskusiach citala ze zenam ukazal test negativny aj ked vlastns boli v tom a niekedy az skoro po 4 tyzdnoch im ukazal test.tak teraz neviem.clear blue testy su veaj dost prestlne preto som tehotenstvo hodila za hlavu.ale divne ze necitim ze mam dostat menzes len sem tam taky divny pocit v podbrusku.som z toho uz jeleň 🙂

vyvka
25. mar 2018

@verona1989 nechcem ti davat zbytocne nadeje alebo byt zla .. ja som verila ze to tento mesiac vyslo ziaden priznak prichadzajucej ms ziadne bolesti brucha ci citlive prsia a ms prisla bez akych kolvek priznakov takze nemusis mat ziadne ak by mala prist ms ..
A na druhej strane moze ist o tehu su vynimocne pripady kedy to baby zistili az a krvi kedze tehu testy boli po dlhsiu dobu negativne ... mozno ti to moc nepomoze ale skus ovu test. V tehu je pozitivny
Alebo si len pockaj zopar dni ak ms nepride zasla by som na Gyndu pre istotu

tinka0000
25. mar 2018

@vyvka kde kupim tie ovu testy...kolko stoja ? Vdaka

verona1989
25. mar 2018

@vyvka hmmm tak aj ty.ako nesom este nejako velmi sklamana len trosku kedze sme na to isli este len po prvy krat cez moju ovulaciu.menzes mi mozno aj meska zo stresov lebo o 3,5 tyzdna mame svadbu a mam toho riadne vela kedze ju mame dost veľkú.tak to asi bude zo stresu.nemam ani kedy ist k doktorovi buduceho tyzdna koli svadbe aj v robote mam dost toho ale ked mi bude meskat buduci tyzden cely tak skusim test este jeden.uvidim nooo.drzim prsteky aj vam ;)

vyvka
25. mar 2018

@verona1989 no je to mozne ze stres robi vela uzivaj svadbu ..nemysli na nic ved svadba budes mat len rad tak uzivaj 🙂 ms ak ma prist pride aj bez stresov 😁😆

sonicka232
26. mar 2018

@micayla997 tak to gratulujeeeeem ;)

Strana
z3