icon

Slabá čiarka po limite

horalocka
30. nov 2012

Zienky, potrebujem poradit, lebo uz som z toho zufala a neviem co si o tom mam mysliet. ☹ Mala z vas niektora podobnu skusenost? Mrcha mi meska uz 3.den, vzdy som mala cyklus pravidelny ako hodinky...Dva dni pred nou som si robila test, na ktorom sa druha ciarka objavila az po limite, ale bola tam...Dva dni po nej som si test robila znova a vysiel rovnako, zase sa objavila druha palicka, ale az po limite a rovnako silna ako ta predchadzajuca, cize hcg zrejme nestupa....Zazili ste nieco podobne? Bojim sa, aby neslo o mimomaternicove tehotenstvo. Este skusim otestovat o dva dni, ale uz tomu neverim, ze by sa stal zazrak...V juni sme uz o jedno dietatko prisli, prestalo mu bit srdiecko v 9tt. 😢 Dakujem za vsetky rady.

Strana
z3
aplless
12. jún 2013

ahojte no ani ja neviem ci mam verit tym testom dnes som si zo srandy spravila a bola taka slabunka ale po limite a nedalo mi to vecer som este dva a tiez slabulinka po limite ja si myslim ze to je rozmocnene a preto tam ukaze tu druhu. Po vysadeni anti. som nemala este normalny cyklus je tomu 6 tyzdnov od posledne ms medzitym som bola chora brala atib. sice dva krat sme si nedali pozor ale nejde mi to do hlavy zeby som bola hned tehu.
pred anti sme sa snazili 3 r. a nedarilo sa brala som ju dva roky zeby sa hned zadarilo na prvy sup a to ani neviem ci som mala ovu. stale cakam na ms

aplless
12. jún 2013

este som zabudla vobec sa necitim byt tehu ziadne priznaky

romanka923
14. jún 2013

?

svistinka
14. jún 2013

baby po limite testy neodčitavajte je to úplná hlúposť. Najlepšie je testovať ranný moč a keď, nie je pozitívny do limitu, vyhodiť a viac sa naň nepozerať a radšej skúsiť znova otestovať za pár dní. 😉 Po limite sú pozitívne všetky testy, mám to odskúšané

kiki68
17. jún 2013

@romanka923 presne tento test som si robila aj ja, presne toto mi vyslo po limite a ziadne tehu sa nekonalo.Ked sa konalo boli tam do 2 sekund dve ciarky a poriadne ruzove. Vraj tento test neni uplne naj,co som citala. Takze po limite neodcitavat...

aplless
17. jún 2013

mne este aj ten digitalny ukazal 2-3tt a dnesne sono nic brali mi krv na hcg som zvedava

romanka923
17. jún 2013

@kiki68 ano ano počula som od viacerých ze je na nič 🙂 som 45dc menštruácia ale stále nikde 🙂 tak ešte dúfam🙂

adriana_dg
12. jún 2020

Ahojte baby tehotesnsky test moze to byt tehu? Kto ma stimto skusenosti prosim dajte mi vediet nechcem sa marne tesit

Strana
z3