Slabá čiarka
Ahojte s priateľom sa pokúšame o bábätko . Dnes som si robila test týždeň po ovulácii a mám druhu čiarku ale úplne slabučká myslite že môžem byt tehotná len je ešte skoro nato robiť si test ? . Bola som totižto moc nedočkava 🙂

Nie čo sa mi zdá koľko dní ti mešká
@nataly123365 aaano
@ereska Aj mne no uvidime, a ty tiež sa snazilkujete? 🙂
@baby24 ano
@nataly123365 áno zajtra budú výsledky hcg
Ahoj prosím o rady.
Snažíme sa o malé a zatiaľ nič. Teda aspoň si myslím. pred dvoma dňami som si robila test a bol tam slabunký duch. ešte v ten deň som skúsila jeden a nič. Deň nato a zase nič. Ale to sa mi isté stalo aj pred dvoma mesiacmi. Cez deň som veľa nejedla tak primerane ako stále. Večer som mala chuť na nealko pivo aby sa mi odgrglo trošku tak som si odpila z manželovho. A tak ma naplo na zvracanie že až. Večer pri TV pozeral ja neviem dajaká somarina predátor či čo to bolo bo nič v TV nešlo podľa neho tak z tých hovadín ma zase naplo ale fest. Celý týždeň mi je už tak o ničom. Pritom menzes som minule dostala ale to bolo len také troj dňové. Sexujeme skoro pravidelne každý druhý niekedy tretí deň. Môžem byť v tom podľa Vás a neviem o tom?
počula som že niektoré aj krvácali ako pri menzese a pritom boli tehotné
@jaja1231234 vidim tam dlabeho ducha ako si dopadla
@nikolinka888 toto je ovulacny test
@bibi14031996 nevidím tam nič žiaľ
@dominka2611 gratulujem nech len krasne tmavne a asi bude mat niekto krasny darcek pod stromček

@jaja1231234 je to jedno či dávaš do prúdu alebo namáčas 😊 reaguje na hladinu HCG 😊 ak je nízka alebo žiadna tak sa nazafarbí 😊
@petinka30 koľko dni ti mešká?