Slabá druhá čiarka
Ahojte, písala som sem pred pár dňami. Písala som gynekológovi a napísal že moj test sa nepovažuje za pozitívny a mám počkať až do prvého dňa meškania ms. Nižšie pridávam foto dvoch rôznych značiek testov, robené 6 dni pred očakávanou ms. Dosť má to vystresovalo lebo som sa už začala tešiť :((

Si tehotná otázne je len to ci to "prežije" príchod očakávanej menštruácie ale podľa mňa sa kľudne môžeš tešiť 🍀🍀❤️
Lekar ma pravdu, pockaj ci pride ms alebo nie. Aj tak vy tam teraz nic nevidel
On vlastne teraz ani nic neuvidi, aj je naozaj skoro na vysetrenie (pokial nemas nejake zdravotne problemy, kt ovplyvnia tehotenstvo). Max by videl hcg … ale ak si zdravotne ok, nie je dovod aby ti dal uz teraz termin na vysetrenie, ked este ms ani nemeska 🤗
Je to "nádejný" test. No z vlastnej skúsenosti Ti odporúčam počkať... Ak bude o 6 dní test vykazovať silnú druhú čiarku, je pravdepodobné, že bábätko bude prosperovať. Zo srdca Ti prajem, aby to bolo ok. No neraz som mala takéto testy a detičky "neprišli"... Až v momente, keď som to prestala riešiť... A doma mám 2 zlatíčka. Držím palce!
No ja keď som sa objednávala k dr, prvá otázka bola kedy som mala poslednú ms. Termín som dostala až keď mi 2x vynechala. Teraz musíš len počkať, správaj sa zodpovedne, nenatahuj sa s ťažkými vecami, ja som vtedy ani sex nemala pre istotu.
Ahoj ja som 10dni pred ocakavanou ms mala príznaky veľmi ma boleli prsia mala som dokonca únik moču tak som sa objednala ku gyn lebo som sa zlakla ze čo to môže byť viac ľudí mi povedalo ze únik moču Býva pri zápale močových ciest a tak som sa radsej chcela dať skontrolovať večer predtým ako som mala ísť ku gyn som si zo srandy spravila test a bola tam druha slabá čiarka a deň na to som šla teda ku gyn a povedala som to sestričke tak tá mi povedala ze ma teda vyšetrovať nejdú a ze sa jej mám ozvať až keď mi bude 10dní meškať menzes tak to bolo netrpezlivé čakanie ale čiarka postupne silnela čiže podľa môjho názoru si gratulovať ti ešte nejdem až keď bude všetko isté a v poriadku držím ti palce viem aké je to čakanie strašné
Mala som rovnaký test 6 dní pred ms a teraz uspavam svojho 8 t synčeka ❤️
Držím palce ..❤️
K dr je este skoro ,pockaj na meskanie . Mna dr chcel vidiet hned po MA (volala som ze mi neparisla ms a test mam pozitivny )a teda dutinku som mala uz pri 2 dnovom meskani ...
No inak staci ísť až okolo 7 tt k dr 😊
Držím palce 😍
@petruska173 To je ale veľmi nezodpovedné od Dr., aby žena tak dlho čakala. Môže ísť o mimomaternicové atď. Takého lekára by som nechcela.
No lekar ti nechce zle (sama mam sestru zensku lekarku)...sama vidis ze sa stresujes..preto ideal testovat az ked MS meska.. prvy trimester je 50:50 a nevies to velmi ovplyvnit...drzim palce
Krásne držím palce