Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste
Baby myslíte, že môžem byť tehotná?
OVu som mala 19.10 a odvtedy sa s mužom snažíme.
MS by som mala dostať 2.11. Dnes ráno som si robila test - 8 dní po prvom styku a ukázal mi veľmi slabú druhú čiarku. Je to možné???
@zuzanittka1405 Aj ked nie si tehotna, nezname, ze ti nieco je. Vela krat zena otehotnie a sa to neudrzi v prve dni, tak pride menzes s meskanim. Je to dost caste. Nemyslim si, ze je to nekvalitny test, co duchuje. Aj ked sa tento krat nepodari, tak ber to tak, ze otehotnet mozes a raz to prijde.
Mala som podobne, ked som mala ureoplazmu, branilo to zjavne.
Ale drzim ti stale palce bud este tento krat alebo na buduce.
Ďakujem veľmi pekne 😊 keby mi včera test neukázal ducha tak dnes som v kľude... Ale mam obavy... Keby som vedela tak by som si včera neurobila test a počkala dlhšie.. Ale tak mala som včera tak rozmýšľať ako dnes.. 😭 😭
@zuzanittka1405 nemysliet nato je tazke verim. Skus zajtra alebo ak vydrzis tak o dva dni.
@mima1 veď to že je to silnejšie než ja.... Keď neprídu stále bude to ťažké vydržať ale pokúsim sa až koncom týždňa
@zuzanittka1405 a kolko ti meska? Som sa nedocitala.
@zuzanittka1405 to nijako neovplyvníš... môžeš si aj 1000 krát povedať že vydržíš do ďalšieho dňa...no nevydržíš...je to úplne normálne 😉
@mima1 dnes sú to dva dni
@zuzik5891 veď to je to... Aj keď poviem kašlem na to ale za chvíľu mi to nedá a budem musieť...
@zuzanittka1405 ja som si do dňa vedela spraviť aj tri testy... veď čo ak sa už niečo ukáže...a to nehovorím o yom ako som ich dlho dokázala obzerať...
@zuzanittka1405 vies ono to ciarkami neskonci. V tehotenstve mas tiez stale strach a myslienky ci je vsetko ok. A stale cakas kedy pride kontrola a ked ti dr povie zevsetko je ok tak odchadzas domov spokona. No uz na dasi den zacnes odratavat dni do dalsej kontroly atd. Potom ked uz mas kopance sa tesis ze si tovies sledovat. Ale zas pride kedy sa babo nepohne aj pol dna a uz je stres.
Ach jaaaaaaaaj.... To je asi tým že už dva roky sa snažíme a stále nič 😭 😭 a keď to už vyzerá nádejne ms príde ☹ mam strach asi dokým nebudem vidieť na sone
@zuzanittka1405 ja som už aj náušnice z uší dala vonku...toto mi sprízvukovala moja gynekologička aj keď som chcela prvé bábo a aj teraz... mám totiž v ľavom uchu o dve náušnice naviac a že uchom prechádza veľa rôznych nervou...už skúšam čokoľvek...
@zuzik5891 ja som mávala tiež dosť náušníc ale už dávnejšie nemám ani jednu... Prestalo ma to baviť
@zuzanittka1405 tak co neskusala si este testovat?
@mima1 ešte nie zatiaľ sa držím.. stále mešká ms BT stále 37.1-37.4a od rána ma strašne bolia kríže a musím stále si hľadať nejakú polohu aby to aspoň na chvíľu prešlo a aj v podbrušku ma sem tam zabolí
@zuzanittka1405 tak potom napis ako si dopadla 🙂
@anielicek009 áno samozrejme že dám vedieť 😉
@zuzanittka1405 silno ...silno držím palce...nech sa teplotka pekne drží hore 😊😊😊😊
@zuzik5891 ďakujem veľmi pekne 😊 môj manžel mi dnes povedal ze nejako si pribrala na zadku aj na nohách... Som sa len zasmiala.. Sak to by bolo ešte skoro priberať
@zuzanittka1405 tak to je aký zlatý...domu mala povedať že nech ešte počká... že toto je len začiatok 😃😃😃
@zuzik5891 veď to je to... Že ešte len začiatok a pochybujem že by už bolo niečo na mne vidieť
@zuzanittka1405 ahoj...tak ako?... pretestovala si?...😉
@zuzik5891 ahoj ešte nie pretože včera mi asi začala ms len neviem prečo má pobolievaju kríže pred vcerom som ledva chodila a od včera to je len na ľavej strane

@zuzanittka1405 stále myslím na to že mne ukázal test tehotenstvo až v 5tt...a kôli špineniu ma poslali ležať až pokým nezačalo byť ❤️...a to ako sa mi to opakovalo do 4 mesiaca ...no v podstate vždy okolo obdobia menštruácie som ležala v nemocnici...dokonca na začiatku 4mesiaca som silno krvácala 4 dni...tak silno že vložku som si denne menila niekoľko krát...a chrobáčik sa držal ako kliešť... treba veriť