Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste
Baby myslíte, že môžem byť tehotná?
OVu som mala 19.10 a odvtedy sa s mužom snažíme.
MS by som mala dostať 2.11. Dnes ráno som si robila test - 8 dní po prvom styku a ukázal mi veľmi slabú druhú čiarku. Je to možné???
@sebik20 no skúšame všetko možné...včera som dobrala clostilbegyt a zajtra idem na folikulometriu...odkladali sme túto možnosť lebo priateľ pracuje cez 200 km ďaleko a je doma len cez víkendy a ťažko sa nám triafalo do ovulácie...ale po ďalšom minulomesačnom nezdarnom pokuse vravel že nech mi dajú tie lieky,odsledujú ovuláciu a on príde domov aj keď každý deň...bola som jeho rozhodnutím fakt veľmi milo prekvapená lebo som si nemyslela že mu na tom až tak záleží...❤❤❤
@zuzanittka1405 Nieco vidim, drzim palce 😀
@lenzas ďakujem.. Ešte sa neradujem.. Mám dva dni pred MS tak uvidíme.. Bolia len prsia nič viac zatiaľ nepociťujem že by prišla MS.. Sem tam točenie hlavy.. Necháme sa prekvapiť
@zuzanittka1405 jeeej... vyzerá to prudko nádejne 😘✊✊
@zuzik5891 ďakujem.. Kiežby to už vyšlo.. Bol vy to krásny 🎁 pod 🎄
@zuzanittka1405 tak to by bol 🤗... skúsime to aj my do vianoc stihnúť ✊✊
@zuzik5891 zatiaľ meškajú brucho neboli len sem tam a prsia ma strašne bolia ale test som si ešte nespravila.. Bojím sa si ho spraviť
@zuzanittka1405 ja som už síce nastavená na laparku v januári ale tak ak by sa dovtedy zadarilo bola by som najšťastnejšia žena na svete 🤗❤️
@zuzik5891 šak ktorá by nebola veru
@zuzanittka1405 13dc a ovu testy negatívne 😞
@zuzik5891 ak mne ovu blbli.. Toto je spravený pred chvíľou
@zuzik5891 žeby sa nám už konečne po rokoch trápenia podarilo? Nechcem sa radovať predčasne
@zuzanittka1405 veď to je krásny výsledok ❤️... blahoželám moja... určite si tehu ❤️✊✊
@zuzik5891 chcem spraviť ešte jeden ale bojím sa
@zuzanittka1405 len sprav... držím ✊✊

@sebik20 na tom prvom sa mi niečo črtá i keď len slabulinko...voĺným okom je to možno lepšie vidieť😉