icon

Slabá druhá čiarka na teste a menzes

mimib_21
7. máj 2022

Ahojte babule, chcem sa Vás spýtať, už neviem čo si mám o tom myslieť. Menzes mám pravidelný no aj tak mi vychádzajú už 2 týždne pozitívne testy teda tá druhá čiarka na teste je veľmi slabo vidno, vyzerá ako duch, tak neviem či sa to dá považovať za pozitívny test. Bola som aj u svojho gynekologa ktorý mi povedal že na sone nič nie je vidno a tým pádom podľa neho tehotná nie som. No aj tak veľmi často chodím na wc, pichá ma v podbrušku asi 5 dní, hrozne ma bolia kríže. Myslíte že môžem byť tehotná aj napriek menzesu a sona kde nie je nič vidno?

anjelicek26
•
7. máj 2022

Bohuzial je viacero dovodov slabej ciarky na teste - od rakoviny cez cystu po skoru menopauzu, kde to hcg je na urovni 5-10, zavisi od citliveho testu... na sone nema lekar sancu nic vediet pod hcg 1000 a to by test svietil ako vianocny stromcek... cystu nevidel? To by vzhladom na symptomy najviac davalo zmysel...

18dada18
•
7. máj 2022

Krv na HCG lekar odobral? Ja by som na jeho mieste bola v pozore, pozitívne testy, bolesť brucha, krvácanie, z toho môže byt aj mimomaternicové tehotenstvo a to je dost nebezpečné. 😔

diaalex
•
7. máj 2022

@mimib_21 po 5 dňoch od chýbajúcej ms by si už mala mať jasné //… inak to môže byť cysta alebo zápal… tehotenstvo si mozes namyslat

sense
•
7. máj 2022

@mimib_21 daj foto testu, ale sú testy kt duchu ju... A ženy tehu nie sú.... Alebo skus digitálny test

mimib_21
autor
•
7. máj 2022
sense
•
7. máj 2022

@mimib_21 v limite ci po zaschnutí? Sk v limite správ si digitálny clearblue. Aj keď teda ak by si bola tehu čiarky by ti počas tých dvoch týždňov tmavli. Ak sú stále rovnaké tehotna pravdepodobne nebudeš

mimib_21
autor
•
7. máj 2022

@sense hej bolo to v limite a digitálny mi vychádza negatívny

ailiba
•
7. máj 2022

@mimib_21 ak ti uz 2 tyzdne vychadzaju rovnako slabe tehu testy, tak to nebude urcite normalne tehotenstvo. Bolo by dobre ist opat ku gynekologovi na hcg, nieco sa asi deje.

kayyaa
•
7. máj 2022

@mimib_21 toto nie je ciarka, to je kanalik... niektore testy to skratka robia. Test je negativny.

mimib_21
autor
•
7. máj 2022

@kayyaa o tom som už tiež počula ale aby to spravilo 6 testov po sebe? To sa mi nezdá

sense
•
7. máj 2022

@mimib_21 tak to nebude tehu, ... vela testov robi taketo ciarky, prednedavnom tu davala jedna dievcina test kt jej podobnu ciarku ukazal aj test namoceny v kole

mimib_21
autor
•
11. máj 2022

@sense v nedeľu mi skončil menzes, dnes som si robila test a ukázal mi takto

sense
•
11. máj 2022

@mimib_21 zavolaj lekárke a nechaj si urobiť krvný test. Možno si tehu a možno si mala biochemické,

majuskasediva575
•
Autor odpoveď zmazal
•
majuskasediva575
•
20. nov 2023

Ahojte co hovorite na toto?

ailiba
•
20. nov 2023

@majuskasediva575 no.... Pozitivny😉... Gratulujem. To uz nie je duch🙏

anastaziap1
•
22. jan 2025

Ahojte babi mala som pozitivny test ale druha ciarka tam bola slaba a dnes keď som očakávala ms tak prišla takže neviem som alebo nie ďakujem.

ivkanka4444
•
6. sep 2025
@mimib_21

@sense v nedeľu mi skončil menzes, dnes som si robila test a ukázal mi takto

@mimib_21 ahoj, ako si prosim ťa vtedy dopadla? Boli to slabo pozitivne testy alebo omyl?