Ahojte zienky.. prosim vas o radu.. neviem ci to vidim len ja, alebo su tam naozaj dve ciarky??? 😒 ja tam vidim slabulilinkeho ducha na kazdom teste.. dnes som 27dc, mavam pravidelne 25dnovy cyklus, takze uz treti den mi meska mrcha.. uz dva tyzdne mi byva obcas trosku nevolno (ale zas neviem ci si to len namyslam alebo je to tak) prosim poradte mi, to cakanie ma ubija.. o dietatko sa snazime druhy mesiac, jedno dvojrocne uz mame 🙂
@karmela v sobotu alebo piatok som mala dostat
@andromeda10 jednoznacne ano.. gratulujem 🙂
@lula124
No ty kokos...ale duch tam bol..vies ono je lepsie si robit test neskor..ono to mohlo byt zacinajuce tehu len sa neudrzalo....ja som mala na pepine 2duchy...ale tie testy uz kupovat nebudem....teraz musim stopnut snazenie, od januara budem kmenovy zamestnanecc tak trosku popracujem nech sa nieco uspori, nech sa trosku oddlzime...musim dat dokopycyklus lebo tento rok to je cista katasteofa...min mesiac pekne 34, teraz som uz 45 ci 46...stale mi to taklieta..pi
@lauritka ahoj vedela by si mi prosim poradit? dnes rano ( prvy den menzesu) som si spravila tehu test. mal po par sekundach dve ciarky . neboli sice plne ale zretelne. po pol hodine ta spravna ciarka zmizla. co si mam o tom mysliet? uz mi test duchoval ale ze uvudim zretelne ciarku a potom zmizne sa mi este nestalo.
@wanessa_47 samozrejme je to tam a držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barboritta a kedy maš termín ms?