icon

Snažilky, ako prežiť to čakanie?

paskolinka
18. nov 2013

Ahojte dievcata, uz nejaku dobu sa pokusame s manzelom o babetko a zatial nic. Najhorsie je pre mna to cakanie, ci pride ms alebo nepride... Uz par dni pred ocakavanou ms sa menim na lovkynu duchov 😠 , obraciam testy pri okne, pod lampou, doma, v praci 😀, vsemozne sa sledujem, uz som mala snad vsetky priznaky tehotenstva, ake len existuju (okrem vynechanej ms), takze im pomaly prestavam verit 😉, pocitam dni odpredu, odzadu, preratavam... Darmo si hovorim, nech nestresujem, vsak raz to urcite pride... proste si neviem pomoct. Ak mate nejake osvedcene rady, ako sa ukludnit, pripadne zarucene tipy, co pomaha na pocatie alebo uchytenie oplodneneho vajicka, sem s nimi, nech uz konecne najdem dve ciarky a zacnem novu kapitolu v zivote 😅

Strana
z3
julciatko1
9. dec 2013

@paskolinka Ďakujem 🙂 A ty si zdravotne v poriadku? Vieš, že či nebude háčik v tom...

paskolinka
autor
9. dec 2013

@julciatko1 ja myslím že áno 😉 sem tam sa nejaký ten zdravotný problém vyskytne ale nič vážne, cítim sa dobre, tak neviem... Ono poznám dievčatá, čo otehotneli a pritom mali vcelku veľké zdravotné problémy rôzneho druhu 😨 Je to záhada, niekomu sa zadari aj ked by to nik nečakal a niekto sa snaží, snaží a furt nič 😠

paskolinka
autor
9. dec 2013

@julciatko1 ja som dokonca ani HAK nebrala, výsledky z gyn.prehliadky su ok... Tak asi už len čakať môžem, vsak raz sa zadarit musí 😵

julciatko1
9. dec 2013

@paskolinka Veru, je to na zbláznenie! Ale počula si o tom, že môžeš byť tehotná aj keď ti príde ms 😕 Nemáš nejaké koníčky? Ja napr. dobre vypnem pri štrikovaní 🙂 Ak nám to teraz nevyšlo s tým tehotenstvom, tak na budúci rok určite nebudem na to myslieť, lebo chceme stavať domček, takže hlavu budem mať niekde v základoch domu 😀

curlysu
10. dec 2013

@julciatko1 ahoooj, chcem sa spytat ten inofolic si brala raz denne alebo 2x? mne ho teraz odporucila moja dr, ake citala som na forach, ze ak sa nedari otehotniet, tak treba zvysit davku na 2x denne.. ja zatial beriem len jednu davku, pretoze so snazenim sme zacali este len v novembri ale moc cyklus je neskutocny ... 34, e7 a teraz som ms dostala na 43 den :/ dufam, ze mi to pomoze upravit cyklus

julciatko1
10. dec 2013

@curlysu ja ho beriem len raz denne, lebo predtym som brala duphaston, takze som mala cyklus uplne v poriadku, ale poznam baby co ho beru 2x denne. Ked mas taky predlzeny cyklus tak by som ho brala 2x denne. Ja si ho objednavam zo stranky www.mojalekaren.sk, tam ta vyjde lacnejsie ako z lekarni. Je to drahy spas ☹ ale pomaha a vela zien uz vdaka tomu otehotnelo. Vela stastia prajem 😉

zinocka
31. jan 2014

baby prajem nam vsetkym nech sa zadari

zabka88
31. jan 2014

@curlysu
@julciatko1 ahojte baby, ja beriem inofolic teraz prvý cyklus, pred tým cyklus som brala prvý krát duphaston a namiesto toho aby mi cyklus skrátil mi ho predĺžil... tak uvidíme čo teraz.. ozaj beriem inofoli 2xdenne

Strana
z3