Snažíme sa o bábo a vyšiel mi takýto test
@solange7 ale to je ovolucny test a neviem či to tak má byť robím to prvý raz
Toto je ovulacny test, nie tehotenský
@lucinka7890 ehm.. opravte ma, ak sa mylim.. ale nie je toto ovulacny test? 🤔
@ceklis áno a teraz neviem čo to znamená tak chcem poprosiť o radu
@lucinka7890
Prečo si nespravis tehotenský???
@lucinka7890 prepac nevsimla som si. Treba riadne pisat dotazy... Nie kazdy si vsima detaily testovacích pasikov.
Precitaj si pribalivy leták tam je to napísané
Je to negatívny ovulacny test 🤷♀️
@veronikaszabova či som tehotná ja neviem čo to znamená robím to prvý raz
@lucinka7890 to je ale ovulacny test. A ovulacnym testom sa zisťuje ovulácia. Nie tehotenstvo.
Kúp si tehotenský test.
@lucinka7890 vies vobec naco sluzi ovulacny test?? 🤦♀️
@korunka1 ono ten papierik vo vnutri nie je len ako vypln, aby test nehrkal - to by mali velkym tlacenym pismom pisat na krabicku.
@veronikaszabova čo k tomu dodať😅
Ja si v takychto pripadoch vzdy spomeniem na to, ako raz na ceskom konikovi mamicka hodila do plena pozitivny test na thc a pytala sa ci je tehotna. Vsetky jej gratulovali a potom si niekto vsimol, ze to nie je tehotensky test... tak ze vraj takyto test nasla doma, myslela si, ze je tehotensky, tak ocikala...
Neviem, ci to bol trolling alebo to myslela vazne, ale bola to vtedy velmi zabavna diskusia 🙂
Znamena to, že si spravila ovulacny test.Neviem, aký deň cyklu si, či budeš mať ovulku, akebo ti už mešká menzes. Ale ak to bolo omylom kúpené, tak si kúp tehotenský, je to jasne písané na krabičke, že Tehotenský test (pregnancy). Keď nevieš isto, kupuj v lekárni, rám ti dajú správny test
@lucinka7890 skusk este zajtra ovu test so budú ciarky rovnako silne alebo druhá silnejsia ako kontrolna snazte sa ✊❤
@lucinka7890 na takomto teste musia byt obe ciarky rovnako silne aby si mala ovulaciu. Toto je len ze sa ti blizi ovulacia
@lucinka7890 Ahoj. Toto je ovulačný test. Ty chceš vedieť či máš ovuláciu? Toto je negatívny ovulačný test. Aby bol poztívny, tak musí byť prvá čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná (teda druhá čiarka). Pri ovulačnom teste neplatí, že silnie postupne. Odporúčam Ti spraviť si dnes ešte jeden - k večeru. A nepi také 2 hodiny predtým. A ak chceš vedieť, či si tehotná, tak zabudni na rady typu "ovulačným testom sa dá zistiť tehotenstvo" a kúp tehotenský test.

@lucinka7890 a co chces radit, moznosti su len dve. Jedna ciarka - negativny test. Dve ciarky - pozitívny test. Mozes volat gynekologovi a objednat sa na vysetrenie.