Som 10. deň po ovulácii. Je to len kanálik?
Ahojte som 10DPO čo poviete? Vidíte to? Na živo je to viac viditeľné len nemám dobrý foťák na mobile
@paulisko no po 8 mesiacoch som otehotnela na dovolenke, neviem asi to bola zmena prostredia, oddych z práce, jednoducho len ja a muž a relax a tak sa to stalo. Pozitívny test som mi vyšiel však až niečo viac ako mesiac po tej dovolenke. Neviem prečo, testy boli stále biele až po mesiaci sa mi ukázala druhá čiarka. Veľmi sme šťastní a preto to prajem aj vám. Doktori vraveli ze môže byť problém otehotnieť ale my sme na to nemysleli a povedali si keď to príde tak to príde a budeme šťastní a tak aj bolo ❤
@babovka2321 dobre ďakujem trochu si ma upokojila ďakujem tak teda ešte nestrácam nádej 🙂... Spravím ďalší napozajtra dnes som 41DC posledný cyklus som mala 42 dňový tak uvidíme čo sa z toho vykľuje... @marvin1234 dúfam že to bude teda aj môj prípad 😅 lebo už som mala hlavu v smútku :/ ďakujem za podporu❤️... @148terka148 treba hlavne veriť a nemyslieť na to zlé.. myslím že každá jedna ti tu držíme všetkých 10 😊 takže žiaden plač!... @biela_sova ďakujem áno počkám dva dni aspoň 😊 a áno veľmi by som jej to priala ako každej snažiacej sa budúcej maminke... @evaachesa... Nie sú 😅 ale že tým že sú menej citlivé a potrebujú vyššiu hladinu hcg hormónu na zachytenie tak by mali byť "presnejšie" resp. istejšie ako som sa dočítala na nete...
@summersunny94.... Super to je úžasné čítať vaše slová 😍 tak veľmi to aj ja vám prajem čítala som že niekedy to vraj veľa urobí keď žena nechá hlavu oddýchnuť a užije si to... No len keby to bolo také ľahké ako sa hovorí čo? 😅 Ale som neskutočne šťastná že ste už traja 😍... A ešte raz ďakujem veľmi si to vážim! ❤️.... @floren... Super ze to ale vyšlo 😍
@paulisko nebojte sa čiarka bude silnejšia ešte a už sa budete aj vy tešit na príchod Vášho vysnívaného bábätká. PCO je síce choroba ale my ženy keď po niečom túžime tak to aj dáme!!! Uvidíš za chvíľku sa budete tešit z drobčeka aj vy. Moc vám to prajem 😊 ste mladá ako píšete a vtedy je cesta k dieťatku jednoduchšia , je dobré keď sa snažíte už teraz. Tiež som otehotnela pomerne mladá a som za to najvďačnejšia! 😊 a tiež ďakujem ❤
Baby dnes som tesla a ciarka tam stale je..dufam,ze ten "pregnyl"bude rast. Prave cakam na krvne testy myslite,ze by krvne testy mohli byt falosne?
@148terka148 krvné testy podľa mňa nemôžu sklamať. Držím palčeky! A čiarka je aká silnejšia?
@148terka148 tak lekar ti povie krdze pregnyl ti dal on...a aj podla hodnoty.. a ciarka je silnejsia?
@148terka148 ak je čiarka silnejšia, je to dobré znamenie. Ak je rovnaká alebo slabšia, je to Pregnyl. Držíme palce ❤️
@summersunny94 ďakujem ešte raz ❤️... @148terka148 no co už vieš výsledok? Držiiiim palce!!.... Ja som testla dnes ráno a nejaksi to nesilnie :( asi z toho nič nebude :(... Aj keď som už 43 DC minulý cyklus bol 42 dňový a každý cyklus som mala doteraz kratší od toho predchádzajúceho o 2 dni tak možno za pár dní urobím test ale asi strácam už nádej :(
@paulisko a nestracaj nadej musíš veriť vyjde to 😊
@148terka148 ak je tmavsia ako predosle, tak to z pregnylu nebude. Krv rovnako moze byt ovplyvnena pregnylom
Baby asi zomrem...lekar je PN a nik ho nezastupuje a vysledok ze mozno buduci tyzden. ...
@148terka148 A neda sa dat si zobrat krv v niektorom labaku ako samoplatca?
@enita to ma nenapadlo...asi to urobim
@148terka148 Citala som, ze to tak obcas baby robia a vysledky mali este v ten den poobede alebo na druhy...drzim palce 😉
@paulisko ale stále tam je vidno druhu čiarku pekne
@summersunny94 áno len keby mi chcela zosilniet :( že by som už vedela na com som som netrpezliva 😅
@paulisko neporovnavaj ciarky na roznych testoch 🙂
@babovka2321 no to je pravda tiež... Od jedného pepino čo som robila asi predvčerom je trošku viditeľnejšia len či to tak ci tak stačí na 13 či 14DPO
@paulisko tak ja som 14DPO mala kolajnice uz, ale to je strasne individualne, kamoske pepino ukazal az po 5 dnoch meskania slabu ciarku a tehotenstvo bolo uplne cele v poriadku. Netreba sa porovnavat. Ked, tak mne napríklad woman secret test (take to "pero" kde sa zlozi ruzova nasadka, namoci a nasadi nazad) ukazoval ovela ovela silnejsie ciarky ako pepino... Tiez zalezi aj od toho, kolko kedy prijmes tekutin, aj podla toho mozes mat roznu intenzitu.
@paulisko no vidíš robíš s rozdielnymi testami, naozaj neporovnavaj testy, každý je iný. Dôležité je že na každom tá druhá čiarka je! 😊
@summersunny94 ďakujem ste veľká podpora!! ❤️... Baby ja včera večer zvýšenú teplotu na 36,4 moja normálna je 35,5 takže som bola horúca ráno sa zobudím zapchatý nos sople mi tiekli od včera unavená cez deň som spala nič sa mi nechce hlava sa mi občas točí od včera celá poplašená som letela na testy aj keď som len doma 😅 chvalabohu som negatívna a čítam na nete že to môžu byť príznaky a to som už 44dc a ani náznak po MS dúfam to vyjde 😍
@paulisko jasné že to vyjde idete aj zajtra testovať? A budem podpora až kým budem vedieť že to potvrdí lekárka ❤ale určite potvrdí lebo naozaj to vyzerá že tehulka ste 😊
@summersunny94 kde tam vidis druhu ciarku u nej?

@148terka148 na 7den? Od ovu? Lebo pises, ze pred 2,5dni si mala pregnyl, cize to moze byt z neho.