Som 11 dní po ovulácii a test sa mi zdá negatívny
som 11dpo nieco sa mi zda v negative ale mozno my len sibe

Počkaj do termínu ms a potom skus opat
@sense no ta ma prist v sobotu
@sense mala som naordinovany dufaston na upravu cyklu mam ho brat dozajtra. mam pre istotu zobrat do stvrtka alebo ak tam nieco bude udrzi sa to aj bez dufastonu?
@katkaholiova mne sa tam niečo zdá
@katkaholiova ja neviem ako je to s duphastonom... Ale ja by som počkala do soboty. Alebo aspoň ešte 2-3dni
@zuzanockamt len v upravenej alebo aj v original. co s tym dufastonom?
@katkaholiova duphaston by som brala, neuškodí, ale ak je to tehotenstvo a je zdravé, tak sa udrží,zdá sa mi na obidvoch foto
@zuzanockamt zoberem este do stvrtka a ak potom uz nic tak vysadim to bude 14dpo.uz by nalo ukazat
@katkaholiova dokedy ti povedal doktor ze mas dhupaston brat?
@katkaholiova to áno, 14DPO už určite
@dominikac321 od 26.6 do 6.7 na upravu cyklu
@katkaholiova nedava sa on aj na udrzanie tehotenstva? resp sa mi zda ze kamoska ho brala na zaciatku druheho tehu, po tom, co prve potratila...cize ak si ho das aj dlhsie ako pisala vyssie baba, nic nepokazis
@dominikac321 dakujem tak este par dni budem brat a ak sa na teste nic neukaze vysadim
@bambulienka25 cele balenie ma 20ks na 10dni cize aj tak musim zacat nove kedze my kazal brat 11dni .
@bambulienka25 planujem babo.len som mala strasne rozhadzany cyklus.tak my naordinoval
mam doma aj test co ukazuje tyzdne ale kym neukaze krajsiu ciarku tak ho nechcem robit
@bambulienka25 mam dvojicky pri ktorych ma nenapadlo robit test skor ako meskalo.takze si este pockam a aj dufaston budem brat
@bambulienka25 no len neviem ako s tym dufastonom
@katkaholiova rozhodne nevysadzat duphaston... Keďže sa to užíva aj na udržanie tehotenstva
@lorin29 len neviem ci som ci nie.mam pockat do 14dpo a tak vysadit ?
@katkaholiova ved ti napisala ze nevysadzat aj ked si 🙂
@dominikac321 to ano ale ak nie som predlzi my to cyklus.

@katkaholiova urob si test o dva dni