icon

Som 11 dní po ovulácii a test sa mi zdá negatívny

katkaholiova
5. júl 2021

som 11dpo nieco sa mi zda v negative ale mozno my len sibe

Som 11 dní po ovulácii a test sa mi zdá negatívnySom 11 dní po ovulácii a test sa mi zdá negatívny
Strana
z2
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
summersunny94
5. júl 2021

@katkaholiova niečo sa tam črtá, skús zase zajtra , slabunka druha čiarka tam je 🙂 držím palceky 😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
summersunny94
5. júl 2021

@bambulienka25 poznám žienky ktorým ukázalo slabú čiarku už aj 11DPO ale tak každá žena je iná, každopádne oči má nepustia a tu slabučky náznak druhej čiarky ja vidím. Ale určite treba ešte počkať a vyskúšať znovu 🙂

domka222
5. júl 2021

@katkaholiova si sa mala hneď dohodnúť s Dr, ako ho brať, keď sa snažíš o dieťa

nevenka
5. júl 2021

@katkaholiova duphastonu sa neboj, ten sa berie aj na podporu udrzania plodu, pokial je ho prirodzene malo. Je to synteticky progesteron, ten sa musi brat po potvrdenej ovulacii, inak ju moze bloknut, ale kedze Ty si uz po, tak to proste ber, nic nevysadzaj. Ja som dostala Duphaston, ked som zacala krvacat. Ak by si bola tehotna, len Ti pomoze, nicomu nevadi.

malinoismum
5. júl 2021

@bambulienka25 Tieto falošné nádeje nepochopím…. Ziadne // nevidím a🙄🙄🙄🙄😉
- autorka riad sa ako radi Bambulienka.
Btw, cele sa mi to nezdá, neprekvapilo by ma ak by si Duphaston naordinovala sama, …
(Viem že je na rcp, ale baby ho tu predávajú, preto píšem, že by ma to neprekvapilo…) 🙂
- ale mozem sa mýliť… hovorí zo mna moja profesia 🙂😂🙄✊🏽 DRŽÍM TI PALCE!!! ♥️🙏🏽✊🏽

katkaholiova
autor
5. júl 2021

@malinoismum viem ze si ho zvyknu naordinovat ale ja ho mam predpisany moj cyklus bol 23,26,33,36 a naposledny 23dnovy cyklus

malinoismum
5. júl 2021

@katkaholiova Držím palce, nech sa čím skôr podari 🙂 a ver že keby sú tam // nepytas sa ♥️♥️♥️✊🏽✊🏽✊🏽💜

katkaholiova
autor
5. júl 2021

@malinoismum no najprv som nevidela az neskor sa my zdalo a vtedy ze asi my sibe

Strana
z2