Som 12 dní po IUI. Som tehotná?
Ahojte 12 deň po iui takýto test vidíte tam niečo? 😒
@agi7717 mne sa to tiež nezdalo, ze predtym mi to doktorka uplne inak nacasovala nez terajsia..
@petkasaurus ja si myslím ze možno skúsim zmeniť car a vyskúšam inde, lebo ako hovorím moc ma nepresvedčili že by sa nejako snažili nám pomôcť
@petkasaurus neboj, stresom to urcite nebolo, tym sa netrap😘
Ja som kazdy mesiac bola uz uplne v pohode, ked prisli kramy...ale takto mi to prve IUI dalo asi nejaku stipku nadeje-nejaka zmena, ktora mohla pomoct, aj ked viem, ze sanca je 10 %, aj tak ma to uplne polozilo, az nechapem....zasa dalsi mesiac cakat, zasa si vsetkym prejst, zasa hovorit v praci, ze idem 3x k lekarovi, nechcem aby si to docvakli este aj tam, ze neviem spravit nieco, co ini urobia ani nevedia ako. To je tak strasne nefer.
@agi7717 v ktorom si?
@hederamonstera v iscare Ba
@agi7717 aj ja...
@hederamonstera dakujem, aj som si potom citala, ze stres je len akoby jednym hracom z celej tej hry a ma precenovany vplyv, ktovie.. Podla mna v mojej robote to uz ludom docvaklo, ved kde inam moze žena chodit tak často, zvlášť ked vedia moju situaciu.. Ale na kolegov kaslem 🙂 aj beriete aspon ten inozitol pre dobry pocit? Ja beriem, uz vselijake znacky som skusala, pre dobry pocit, nech su kvalitnejsie tie vajicka aspon...snad..

Ja mam tiez nervy, ze všetkým to ide lahko, ze nechtiac sa pritrafilo atd.. Pritom sa snazim aj zdravo zit v ramci moznosti.. Ja som ale bola uz z toho v strese, ze nemôžem byt v strese.. A najhorsi den som mala den pred odoberanim krvi, to uz som ani nespala a ked som cakala na telefón, uz ani nehovorim.. Vlastne, aj by bol zazrak, keby sa uchytil takej stresacke jak ja.. Som nahnevana na seba.. Aspon ze polovicka to berie s nadhladom, inak by som sa citila jak jalovica s prepacenim.