icon

Som 12 dní po IUI. Som tehotná?

agi7717
28. apr 2021

Ahojte 12 deň po iui takýto test vidíte tam niečo? 😒

Strana
z2
petkasaurus
30. apr 2021

Ja mam tiez nervy, ze všetkým to ide lahko, ze nechtiac sa pritrafilo atd.. Pritom sa snazim aj zdravo zit v ramci moznosti.. Ja som ale bola uz z toho v strese, ze nemôžem byt v strese.. A najhorsi den som mala den pred odoberanim krvi, to uz som ani nespala a ked som cakala na telefón, uz ani nehovorim.. Vlastne, aj by bol zazrak, keby sa uchytil takej stresacke jak ja.. Som nahnevana na seba.. Aspon ze polovicka to berie s nadhladom, inak by som sa citila jak jalovica s prepacenim.

petkasaurus
30. apr 2021

@agi7717 mne sa to tiež nezdalo, ze predtym mi to doktorka uplne inak nacasovala nez terajsia..

agi7717
autor
30. apr 2021

@petkasaurus ja si myslím ze možno skúsim zmeniť car a vyskúšam inde, lebo ako hovorím moc ma nepresvedčili že by sa nejako snažili nám pomôcť

hederamonstera
30. apr 2021

@petkasaurus neboj, stresom to urcite nebolo, tym sa netrap😘
Ja som kazdy mesiac bola uz uplne v pohode, ked prisli kramy...ale takto mi to prve IUI dalo asi nejaku stipku nadeje-nejaka zmena, ktora mohla pomoct, aj ked viem, ze sanca je 10 %, aj tak ma to uplne polozilo, az nechapem....zasa dalsi mesiac cakat, zasa si vsetkym prejst, zasa hovorit v praci, ze idem 3x k lekarovi, nechcem aby si to docvakli este aj tam, ze neviem spravit nieco, co ini urobia ani nevedia ako. To je tak strasne nefer.

hederamonstera
30. apr 2021

@agi7717 v ktorom si?

agi7717
autor
30. apr 2021

@hederamonstera v iscare Ba

hederamonstera
30. apr 2021

@agi7717 aj ja...

petkasaurus
30. apr 2021

@hederamonstera dakujem, aj som si potom citala, ze stres je len akoby jednym hracom z celej tej hry a ma precenovany vplyv, ktovie.. Podla mna v mojej robote to uz ludom docvaklo, ved kde inam moze žena chodit tak často, zvlášť ked vedia moju situaciu.. Ale na kolegov kaslem 🙂 aj beriete aspon ten inozitol pre dobry pocit? Ja beriem, uz vselijake znacky som skusala, pre dobry pocit, nech su kvalitnejsie tie vajicka aspon...snad..

Strana
z2