Som 12 dní po ovulácii. Vidíte niečo na teste?
Vysvetli mi prosim Ta uplne realny dovod, preco si tam dala filter jak v jaskyni?
Veď tu daj normálne odfotený test. Čo máme vidieť na tej čiernej fotke? Ak je pozitívny, tak to uvidíš voľným okom.
A ty co vidis?
Pre boha to je co za fotka, vsak to odfot normalne
Daj normálnu fotku, takto nie je nič vidieť
Milujem ženy ktoré dajú toľko filtrov na fotku, aby ešte aj ten kanalik presvital a idú si nahovárať že určite je pozitívny. Nie, ten test je negatívny. A čím viac filtrov tam dáš, klameš len samu seba
@liliana1997 ak ovulacia bola 17.1., tak si 10dpo a to môže byt skoro na druhu čiarku... kvalitu fotky radsej nekomentujem 🫣
@liliana1997 Nehnevaj sa, ale toto je archivna fotka?🙈😂 Aspon si pobavila🙂 A daj normalnu viditelnu foto, ak chces nejake normalne odpovede🙂
Vysvetli mi prosim Ta uplne realny dovod, preco si tam dala filter jak v jaskyni?
@anonym_e59ea1 Lebo som chcela vidieť je je tam aspoň náznak ... Sme ženy vieme sa pochopiť
@anonym_e59ea1 Lebo som chcela vidieť je je tam aspoň náznak ... Sme ženy vieme sa pochopiť
@liliana1997 ja napríklad filtre pochopiť neviem. Áno, chcela si vidieť, ale nie je tam nič.
Ten test je negativny bohuzial. Mna bolia prsia pred kazdou MS, proste tak reaguju na progesteron.
Nabudúce odfot pod perinou bez blesku, vtedy najlepšie vidno
@liliana1997 vieme ťa pochopiť, ale treba pridať normálnu fotku a nie upravenú. Vtedy ti vieme povedať či je náznak
Ja to pochopiť neviem. Testy sa robia, keď mešká menštruácia. A keď tam budú // tak ich uvidíš na vlastné oči bez filtrov. Toto je zbytočné sebatrýznenie a vyhadzovanie peňazí za testy. Držím palce, aby to vyšlo.
@liliana1997 test je 15 rokov starý
@liliana1997 táto fotka má nulovú výpovednú hodnotu 😄
@liliana1997 pred dvoma dňami si bola 8 DPO 🤔 chápem tvoju netrpezlivosť, mne to tiež bolo veľmi ťažké vydržať, ale skús to aspoň do 12 DPO… hoci s odstupom času to považujem za úplne zbytočné, pretože aj keď som videla pozitívny test, potom som ešte dosť dlho testovala každý druhý deň, lebo som sa bála, že z toho bude biochemické tehotenstvo. Veľa stresu a vyhodených peňazí. Takže keby som teraz bola v takejto situácii, počkala by som až na deň menštruácie.
@danielka280896 tak toto si sem nemala dať 😁🤣
@danielka280896 tak toto si sem nemala dať 😁🤣
@anonym_cc8fed Nasypala soľ do rany autorky diskusie !! To sa nerobí 😨
Na "bezfiltrovej" fotke nie je lepsie vidiet?
z tejto fotky naozaj nie je mozne nic povedat...

Osobne tam vidím 50 odtieňov sivej... prsty v počte 2ks.. a jeden pásik.. 😀😅