Som 51 dní od styku. Ukáže mi už test dve čiarky?
Ahojte neviem ako to mám počítat máme od styku nechráneneho 51 dní , niekto vraví že mám odrátať mínus 14 to že kým sa oplodni , A zas niekto mi vraví že spermie vydržia dlhšie a že otčitat 14 dni není presne že to môže byť aj dlhší tak ja už neviem 🤷som úplne dopletena ale poviem vam takto menzes som mala a po menzes dva týždne a 3dni som robila test a negatívny alebo ak to mám počítat takzvané keď som odratala od 51nechraneny styk-14 dni takzvané možné oplodnenie tak to vychádza že som si robila test37den ,,,,myslíte že ešte môže ukázať //čiarky??..
Riadna matematická hádanka 🤣🤣🤣
Moja zlatá, ty sa radšej uč. S takouto otázkou nemôžeš mať ešte skončenú ani základnú školu. Fakt vyhrám budúci týždeň milóny, keď si ty dospelá.
Som síce úplne jeleň z toho, čo píšeš, akých 14 dní od čoho chceš odcitavat a prečo, ale čo chápem,je, ze si mala normálne menzes, nemáš nijake príznaky, nič ti nemeska.. Tak preboha z čoho usudzujes, že môžeš byť tehotná?
To, ze malému percentu žien test neukáže, alebo že krvácaju aj v tehotenstve, je ozaj rarita, nie pravidlo.
(aj keď tu na MK akosi je zvlášť sústredenie tých raritnych žien 🙉🙉)
Čiže jednoznačne odpoveď na otázku je "nie nie si určite tehotná"
Wtf???😳 Len sa prosím ťa nerozmnožuj 🤦🙏
@autorka kolko mas vlastne rokov ?
@gabika0825 aj ja som mala menzes počas prvých mesiacov, ale ona mala negatívny test! Okrem toho sa upína na jeden jediný sex bez ochrany, za každú cenu by chcela byť tehotná
@elizabet173 a este k tomu 51 dni dozadu 🤦

@gabika0825 ale tie menstruujuce zeny maju pozitivne testy. ako moze byt autorka tehotna, ked je test negativny?