icon

Som 8 dní po ovulácii a urobila som si test. Črtá sa tam niečo?

zuzka1090
31. jan 2022

Ahojte.
Som len 8dpo, ale nevydržala som a skúsila som test. Môj priateľ vraví, že sa mi to len zdá, lebo si to veľmi želám, dlhšie sa už snažíme.
Myslite si, že je to len kanalik alebo naozaj sa tam črta niečo?

Som 8 dní po ovulácii a urobila som si test. Črtá sa tam niečo?Som 8 dní po ovulácii a urobila som si test. Črtá sa tam niečo?
Strana
z2
81anina
31. jan 2022

@sonka333 tak tam ani nahodou nieje ziadny minidusik. Nedavaj jej zbytocne nadeje nic tam nieje. Nech urobi test ked jej bude meskat

bubik6x
1. feb 2022

@zuzka1090 počkaj ešte pár dní a potom si urob test znova, podľa vlastnej skúsenosti - priateľ mi povedal že si mám spraviť test lebo sa mu niečo na mne nezdá tak som si spravila a bola tam jedna čiarka, po týždni len tak som si spravila test a to mi ani nemeskala ešte menštruácia a boli dve čiarky, niekedy sa nedarí aj keď veľmi chces, daj tomu voľný priebeh a uvidíš raz to príde, držím palce 😉

zuzi0911
2. feb 2022

Zdravým oarom sa podarí do roka...ty si ôk.. muž sebec ,že nejde ba vyšetrenie.zbytocne sa takto trápia každý mesiac...
Keď tak skus mu pokúpiť rozne vitamíny na podporu aspoň a ak sa nepodarí do pol roka co to bude užívať...bud vyšetrenie, alebo koniec...

Strana
z2