Som 9 dní po ovulácii. Je tento test pozitívny?
Babyyyy, som 9DPO. Co myslite?

Nevidím len jednu
hmmm, ja tiez nevidim nic okrem tej jednej...
Vidím Max len kanálik. Ešte je skoro.
Ani ja nevidím, a testovať by si mala až keď ti mešká....
ved tam nic neni, len jedna cervena ciarka... nechapem, co tu riesite 🙂
Baby ani tu nic nevidite? Na zivo pekne vidno.
Ano testovat budem urcite aj neskor.
@zuzanockamt no apon niekto vidi 💗💗💗🙏🙂 snad bude silniet 😊
A test nie je z ranneho mocu, je robeny pred pol hodinkou. Ale na zivo vidi aj chlap. 🙂
Ano, vidim aj ja druhu ciarocku, drzim palce, nech silnie😊
Tak keď ju tam vidíte obaja, prečo sa pýtate? Čo je v príbalovom letáku od testu napísané?
@kayyaa dakujem, urcite dam vediet ako zajtra z ranneho mocu 😊
Aj ja vidim a drzim palce.
@lucijalucy riesi ci uz si to nahovara alebo nie, dlhe snaženie nieje moc prijemne..
@klip0 presne tak 😊
Vidím teda ako na 9 deň pekný ❤️
@zuzanockamt dakujem kraaasne, aspon niektori vidite 😊
To mas super chlapa,ze to videl .moj chlap nevidel aj ked tam bola viditelna 🤣 ze mi sive mi rozpraval. A ja tam vidim 🥰
Myslím že sa tam niečo rysuje, dievčatá to fakt nevidíte?
@mariska1989 no mali sme 2 folikuly na pravo a 2 na lavo, tak mozno dvojcatka sa podarili 😂😂😂 ale budeme radi aj za jedno 😊
Tak držím palce teda 🙏 hod zajtra z rána že aký bude 😁☺️
@rebekamarcusko super 😊 no tak my asi patrime medzi hladacov duchov obidvaja, hah 😁
@mariska1989 jasne, ale idem vecer na nocnu, kedy si myslis, ze by bolo najlepsie testovat? Hned rano, ked pridem domov alebo az ked vstanem poobede 🙂
Až keď teda vstaneš to máš niečo ako keď by si spala cez noc
@mariska1989 okey, potom poslem foto 🙂 snad bude taka ciarka, ze ju vsetci uvidia 😂🙄
Dačo sa tam veru rysuje👍👍👍 skus zajtra bude silnejší 🤩
Aj ja tam vidím dve čiarky.
Ked sa priblizi fotka, tak ano, je to tam. Slabucke, ale je. Skusila by som testovat rano o dva dni a bude uz pekna 😍
Ja som mala takuto jeden raz, ale potom uz len slabla a bolo to nakoniec biochemicke, ale o 2 mesiace sa podarilo a uz ma 3 mesiace 🙂 a tiez na zaciatku bola slabucka, asi na 11 DPO, ale neskor silnela ciarka 🙂
ja vacsinou figu vidim ale tu sa nieco rysuje ;) moc moc drzim paste!!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Pre lepsiu kvalitu rozkliknite foto. 🙏🙂