icon

Som 9 dní po ovulácii. Je tento test pozitívny?

6. apr 2021

Babyyyy, som 9DPO. Co myslite?

Som 9 dní po ovulácii. Je tento test pozitívny?
colanna
6. apr 2021

Aj ja som take mala,o chvilu rodim 🙂 tak drzim palce

macko1007
6. apr 2021

tiez som taky mala 🙂 a kazdym dnom ciarka silnela🍀drzim palceky

any_soj
6. apr 2021

Je tam úplne normálne vidno aj druhú. Ťažko povedať, či čiarka či kanálik. Skús o dva dni 🙂

denyskalili
6. apr 2021

Vidím, verím tomu silno, že bude silnieť 🙂 držím palce 🙂

autor
6. apr 2021

Dakujem dievcence za kladne odkazy 🍀😊 zajtra testujem znovu, drzte palce 😊

autor
7. apr 2021

Tak baby, prisla som z nocnej. Moc ranny a ciarka staale rovnaka, ani trosku nezosilnela na druhom teste. 😕

timi247
7. apr 2021

Ja vidím, je tam určite čiarka

timi247
7. apr 2021

Skus zajtra

zubrienka1
7. apr 2021

Ja tam nieco vidim🙂 aj ja som mala taku slabucku ciarku na zaciatku

zuzkacik4
7. apr 2021

Nemala by si testovat kazdy den, ale ak tak, kazdy druhy..vtedy by si mala vidiet rozdiel, hcg stupa obden..takze stale tam nadej je 😉 drzim palce 🙂

hanka555
7. apr 2021

Kedze si bola na nočnej tak nemozes ten moc povazovat za prvy ranný..kedze si pocas smeny urcite chodila cikat..urob zajtra

bobricek1979
7. apr 2021

@zuzanockamt je určite je a nič si z toho nerob držím moc prsty💪👍

autor
7. apr 2021

@hanka555 praveze som sa premahala a nesla som cikat, ani sa nepila. Aby bol co najkoncentrovanejsi... a ciarka vysla presne taka, ako na teste spred dna a radsej som robila aj poobede ked som sa zobudila, a tiez aj ta bola presne taka ista ako prvy a druhy test.... je ich vidno, ale strasne slabo. Nemoze sa jednat o falosnych fuchov?

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
bobricek1979
8. apr 2021

@zuzanockamt prepáč chybička se vloudila 😂

autor
8. apr 2021

@bobricek1979
@zuzanockamt
@hanka555
@zubrienka1
Tak test z dneska, zas len slaby dusik 😒😒😒 (snad vidite), ciarka vobec nesilnie. A za 36 hodin by mi mala prist MS. (Uzivam utrogestan a vzdy po poslednej tabletke pride MS za 36 hodin- dnes som si davala poslednu tabletku) 😏

mariska1989
8. apr 2021

Fuh tak ide o biologickej stáva sa to dosť často , ale nezufaj ešte to len príde a dočkaš sa krásnych koľajníc

bobricek1979
8. apr 2021

To ma mrzí 😟

autor
8. apr 2021

Este nadej tam je, az v sobotu budem vediet 🙂 zatial este myslim pozitivne 🤗🍀🍀🍀🍀

veronice
8. apr 2021

Ja tam aktualne nic nevidim (ale nemam teraz okuliare na nose tak asi aj preto 😁) len ti chcem napisat ze ti velmi drzim palce a som zvedava na sobotny test 🤗💪🍀❤️ a nadej je stale kym nepride ms takze hlavne neklesaj na duchu, nic nie je stratene 💪💪💪

sunshine_18
8. apr 2021

Vidím 2 🥰

autor
8. apr 2021

@veronice neklesam vobec, zatial v to este veriiiim 🤗 a dakujem, no je to uz druhy cyklus s clostylom a ovitrele injekciou 😔 tak bodaj by sa to uz konecne podarilo ak nie, tak uz ideme na inseminaciu 😒 najhorsie su tie behacky po lekaroch, folikulometria a furt len nohy do: WELCOME pani doktorka 🙄😁🙂
@sunshine_18 aj v praci baby videli a to su slepee, ale tak uvidim ci pride MS v sobotu rano by teoreticky mala prist 🥴

zubrienka1
9. apr 2021

Drzim palce, nech sa to podari. Daj potom vediet ako to dopadlo.

rk123
9. apr 2021

je mi ti luto, ale vies ze ovitrelle sposobuje falosne pozitivne testy kludne aj 10dni po jeho pichnuti? preto sa robi test na 14den od jeho podania

zuzkacik4
9. apr 2021

Veru, trebalo hned napisat, ze si mala injekciu, lebo toto je naozaj pravdepodobne len pozostatok z nej...ale aj tak drzim palce 🍀

autor
9. apr 2021

@rk123
@zuzkacik4 baby, minuly cyklus som mala tiez ovitrele a na 7 den som mala uz negativne testy a dnes som uz 12den, vecer bude 13ty den od pochnutia a test posledny co som mala zas toho dr maxa ale tycinkoveho (lebo chlap vykupil v lekarni vsetky testy z tejto znacky🤷🏻‍♀️) a mala som uz vyraznejsiu ciarku 🙂 ale ani za pana sa mi to nedalo poriadne odfotit, ale ciarka 100krat silnejsia ako pred dvomi dnami 🙂 dnes idem do lekarne a kupim si test iny, tak som zvedava 😁😉

autor
9. apr 2021

11DPO. Tak uvidime. Na zivo bola silnejsia, len evidentne moj fotak dost skresluje, asi slaby fotak mam. 🙂
Snad uz vidite 🍀🍀🍀😍🥰☺️

autor
9. apr 2021

Teda si myslim, ze asi 11DPO, prvy test co som sem dala, tak bol pravdepodobne 8DPO, teraz ked to pocitam 🤦‍♀️😂😂😂😂

veronice
10. apr 2021

Na tomto uz vidiiim 🤗

sunshine_18
10. apr 2021

Aj ja som takú mala a bolo to tehu 😊... Žiaľ to skončilo skorym potratom v 6tt 🙁