icon

Som možno tehotná

naty_10
6. aug 2022

Dobrý deň,
ani neviem kde začať.Idem sa skôr vyspovedať ako pýtať radu.
Brala som antibiotiká na bolest hrdla a dutín,jedla som probiotiká no ešte pred braním antibiotík som mala zltobiely výtok bez zápachu.V štvrtý deň užívania antibiotík ma začalo dole bolieť,na dotyk.Zvonku myslím,tiež pocit opuchnutia,jemne pálenie.Ale nepalilo ma pri cikani.Nesvrbelo a nepáchlo.Nikdy v živote som to nemala,prvý krát teraz tak som zľakla.Zašla som teda ku gynekológovi,ktorý ma teda pozrel zo spodu (ster mi nezobral),niečo mi tam vyčistil a spravil sono.Mala som slabučkú čiarku na teste než som šla k nemu.Na sone povedal,že sliznica je dosť vysoká a mohlo by to byt tehotenstvo,ale ešte to nevidí.Vtedy som mala ešte 6 dni do MS.Dal mi len capiky na vkladanie,radšej iné lieky nie až by som bola tehotná.Do MS mám teraz 3 dni a strašne ma boli podbrusko,mám pocit že sa mi tam “čerti ženia”.Stále by som spala,bolia ma bedrové kĺby a som rozcitlivená,neustále mi treba cikat,a citim jemne pulzovanie dole.A ja vlastne teraz ani neviem čo sa to somnou deje.Môj dr. mi ani nepovedal čo to je,nezobral mi ster na mykózou.Mám vraj čakať kým dostanem MS alebo nedostanem 🤷‍♀️ Mala niektorá podobne príznaky.?

dorka_33
6. aug 2022

@naty_10 a skusala si dalsi test ci ja čiarka silnejšia?

naty_10
autor
6. aug 2022

@dorka_33 neskúšala som 🤷‍♀️ Nemám kúpený,ale keď tak by som skúsila asi digitálny.

nelca0510
6. aug 2022

@naty_10 bolesti mozes mať aj z infekcie. Ešte skoro na test,sú to zatiaľ zbytočne vyhodené peniaze. Užívaj lieky a testuj keď MS vynechá. PS: doktor na some by tak skoro nevidel.

tosomja
6. aug 2022

Podľa mňa sú to skôr reakcie na infekciu, ako tehotenské. Aj keď si tehotná, tak na nevoľnosti je skoro. Užívaj lieky a testuj deň po vynechaní menzesu.

naty_10
autor
6. aug 2022

Ďakujem za rady.

xena0
6. aug 2022

Príznaky mi neprídu úplne tehotenské môže to byť tehotenstvo ale nemusí

ls56
6. aug 2022

No to pálenie… to bude asi infekcia dajaká

miskamicha
6. aug 2022

@naty_10 skus test. Nemusi byt digi. Ak mas pravid.cyklus tak 3 -4 dni do menstruacie uz ukazem mne ukazal top test z DM celom slusnu ciarku

naty_10
autor
6. aug 2022

@miskamicha vyskúšam,ďakujem 👍