Som naozaj v tom?
Dobrý deň priateľ sa domňa celý vystriekal pred včerom a nemám plodné dní. Myslite si ze som v tom? Kedy bude najlepšie zistiť si to? Ďakujem za rady pekný deň
@taami pocas slplnu sa prave najlepsie plodi, a je dokazane ze za splnu sa aj viac rodi 🙂
@sofia328 kedze mas nepravidelnu ms tak sa plodne dni trochu tazsie urciju, urcite nemusia byt v strede cyklu, alebo na 14 den a pod... potom je dobre si plodne dni zistovat podla hlienu a stavu krcka, bazalnej teploty... popripade si kupit ovulacne testy alebo mikroskop... ale urcite sa neorientovat podla apky v mobile... ci si alebo nie si naklepsie teda zistis asi 2 tyzdne pos tyku
Otazne je ci chces byt alebo nie :D ak nie a bola to nehoda tak treba riesit :D ak ano, ta pockat.. tak 2 tyzdne... ako pise ivec16
@simca06022011 áno bola to skôr nehoda ale uvidím ako sa to všetko vyvinie radšej si počkám žiadne tabletky a iné finty ako sa toho zbaviť nechcem bojím sa potom ze už v budúcnosti mat dieťa nemusím...uvidime o 2 týždne
@sofia328 vystriekal? aspon sa nauc normalne vyjadrovat ako zena a nie ako....fuj...zaludok sa mi dviha
@alchemilkazltozelena ja si myslím že slová vystriekal alebo to na pustil domňa sú dve rovnako veci len odlišné povedané. Je to len uhol pohľadu. Niekomu sa dvíha žalúdok zo slova ktoré som napísala a niekomu sa dvíha z toho ako ľudia odpovedajú od veci na otázky. Ak s tým máte problémtak nekomentujte a bude vám lepšie na srdci ♥ pekný deň Sofia
@sofia328 s tym peknym dnom tiez traposis
ja len zasnem co je to za mladez..ale to skoda reci rozoberat aj tak
@alchemilkazltozelena ja sa nemám dôvod prečo hádať nikoho som neurazila a nikoho som sa osobne nedotkla tak nechápem načo sa rozprávate s mládežou radšej sa nevyjadrujte a bude to lepšie... Nepotrebujem tu komentáre typu fuj hnus je to normálne pomenovanie keď chlap strieka ako som už vravela každý to vidí inak..a ospravedlňujem sa ak sa Vás to nejak dotklo.. ☺️
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

@sofia328 Mas istotu ze si nemala plodne dni? Kedy si mala zaciatok poslednej menstruacie? Tehotna byt mozes a najlepsie to bude zistit v den ocakavanej menstruacie, alebo neskor ked meska.