Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
@helulik no teda, to je zaujímavé, ale pokiaľ ti nerobil nejaké vyšetrenia, hm, to mi je divné, alebo nejako nepátral po tom, prečo je mrcha taká rozhádzaná, však aj preto si menila gyndoša, nie? ... no vieš čo, ja som povedala môjmu, že mi niekedy MS mešká aj 2 týždne a on, že to je ešte v norme =) ... aj tak si myslím, že nie je, ja mám MS od 15 rokov a nikdy mi nechodila presne, možno zo začiatku sa to ešte dalo, že som sa zmestila do toho 32 dňového cyklu, potom neskôr som brala 1 rok HAK, to som mala ako hodinky a od kedy som ju vysadila, tak sa zbláznil môj cyklus totálne ...
@timka024 menila som ho kvoli tomu, ze som sa prestahovala...a bolo mi to daleko dochadzat k tomu staremu mojmu...no robil mi tu klasicku prehliadku, potom nejake stery ci co...ale vsetko bolo podla neho OK...tak ja teda neviem... 🙂 ale asi tam este raz zbehnem...a hlavne, ked nedojde mrcha...
@helulik tiež si myslím ... áno snažíme sa, najskôr prvé 3 mesiace len tak sme to nechali na náhodu, že uvidíme, no minulí mesiac sme išli poctivejšie na to...tak preto mám nádej, však ta umiera posledná =) ... len ako tak rozmýšľam, dúfam, že to nebude u nás problém, keďže mám takéto cykly... vy sa snažíte už dlho ?
@timka024 my od novembra... 🙂 ako nie je to dlho, a mozno sme fakt netrafili ten spravny den... 🙂 ani sa nemeriam, ani nesledujem...jedine som si raz robila tie ovulacne testy, tie som smarila do kosa... :D teraz manzel dosiel s tym teplomerom...takze uvidime co a ako...on mi povedal, ze by partneri by mali prist k doctorovi az po roku neuspesneho snazenia...ale tak na co to tak dlho natahovat podla mna... 🙂
@helulik tak to sme na tom podobne s tým snažením, tiež nič nepraktizujem zatial, ani teplota, ani ovu testy ... ale som to minule vysvetlovala priateľovi tie ovu testy ako to funguje a dneska mi volal z roboty, že ako si to ma vypýtať v lekárni, že mi ich ide kúpiť =) zlatý no =) .... ale tiež si myslím, že na čo to odkladať, keď vieme, že máme dlhé cykly a nie vždy je to normálne a čo všetko to môže znamenať, tak už len pre náš kľud by sme tam mali ísť, , ,
tak to je fajne, tak ste možno aj tafili, =) už len sa dočkať ... inak ja by som tiež rada vedela kedy mávam ovu,musím si tiež kúpiť tie ovu testy, lebo pri tomto dlhom cykle to viem len podľa toho čo sa sledujem a rada by som to vedela na 100 % ...
@timka024 ale nemam nic... :D vzdy,ked mi mala prist mrcha, tak ma aspon burtalne bolievali prsia...ani dotknut...od snazenia vobec... :D ja nechapem...36 DC 😀 ty mas nejake priznaky...?v novembri co sme prvykrat akoze na ostro 😀 tak potom som si uplne myslela, ze som tehotna...bola som unavena, na 10 den som mala spienenie co malo znacit akoze uhniezdenie, parkrat take pichnutie v podbrussku, ze ma az vystrelo...a nakoniec dosla so 7 dnovym meskanim taka krasna mrcha, ze az.. 🙂
@smejlicka tie ovu testy ti normalne ukazali dve ciarky...? 🙂 ze rovnake...? lebo ja som mala tych 5 testov uplne rovnakych...jedna ciarka silna, druha bledunka...tak som to pekne krasne svacla do kosa... 🙂 daj nejake fotky... ak chces
@timka024 to skor uz ta teplota si myslim, ze je istejsia...teda ja neviem... 🙂 sak minies tolko tych testov... :D

@majka_3 ja som tiez este nebola na vyvolavackach...vzdy cakam... :D uvidim ci sa teraz dockame... 🙂