icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

helulik
20. jan 2014

@majka_3 ja som tiez este nebola na vyvolavackach...vzdy cakam... :D uvidim ci sa teraz dockame... 🙂

timka024
20. jan 2014

@helulik no teda, to je zaujímavé, ale pokiaľ ti nerobil nejaké vyšetrenia, hm, to mi je divné, alebo nejako nepátral po tom, prečo je mrcha taká rozhádzaná, však aj preto si menila gyndoša, nie? ... no vieš čo, ja som povedala môjmu, že mi niekedy MS mešká aj 2 týždne a on, že to je ešte v norme =) ... aj tak si myslím, že nie je, ja mám MS od 15 rokov a nikdy mi nechodila presne, možno zo začiatku sa to ešte dalo, že som sa zmestila do toho 32 dňového cyklu, potom neskôr som brala 1 rok HAK, to som mala ako hodinky a od kedy som ju vysadila, tak sa zbláznil môj cyklus totálne ...

timka024
20. jan 2014

@majka_3 ja som tiež čítala aj mi to gynek. povedal, že proste to je tak, že niektorá má dlhé a niektorá krátke, presne ako vravíš .... ja vždy čakám radšej s nádejou, že čo ked budú dve čiarky =)

smejlicka
20. jan 2014

@timka024 posledná 56 dní po vyvolávačke

helulik
20. jan 2014

@timka024 menila som ho kvoli tomu, ze som sa prestahovala...a bolo mi to daleko dochadzat k tomu staremu mojmu...no robil mi tu klasicku prehliadku, potom nejake stery ci co...ale vsetko bolo podla neho OK...tak ja teda neviem... 🙂 ale asi tam este raz zbehnem...a hlavne, ked nedojde mrcha...

helulik
20. jan 2014

@smejlicka fuha, tak to bolo teda riadne dlho...sak to skoro 2 mesiace...hmm...a co na to tvoj dr...?

timka024
20. jan 2014

@smejlicka a doktor čo na to povedal ? že tak často musíš na vyvolávačku ?

timka024
20. jan 2014

@helulik ja som tiež bola na prehliadke koncom roka 2013 a tiež všetko ok, sono mi robil a pod. no len neviem či to na tento náš problém tieto klasické vyšetrenia stačia, ja tiež čakám, len už neviem dokedy mám čakať =) a tiež k nemu zájdem

smejlicka
20. jan 2014

@timka024 robila doktorka 2012 hormonalny profil kde mi vysiel vysoky prolaktin mala som anovulacne cykly....a teraz po preventivke ma poslala do centra asistovanej reprodukcie

lauricka
20. jan 2014

@smejlicka kamoske vysoky prolaktin zistila endokrinologicka, dala jej vhodne lieky a to jej umoznilo otehotniet aj bez CAR. Po styroch rokoch snazenia bola pri liecbe do mesiaca tehotna 🙂 . Drzim palce.

timka024
20. jan 2014

@smejlicka tak to riešiš a vieš čo je vo veci... a čo bude ďalej uvidíš, no hádam to bude už len lepšie ...

helulik
20. jan 2014

@timka024 asi nestacia...budem sa musiet u neho objednat...a vy sa tiez snazite na babatku ci...? 🙂 uz len kvoli tomu by som tam asi mala zajst...nech som kludnejsia... 🙂

timka024
20. jan 2014

@helulik tiež si myslím ... áno snažíme sa, najskôr prvé 3 mesiace len tak sme to nechali na náhodu, že uvidíme, no minulí mesiac sme išli poctivejšie na to...tak preto mám nádej, však ta umiera posledná =) ... len ako tak rozmýšľam, dúfam, že to nebude u nás problém, keďže mám takéto cykly... vy sa snažíte už dlho ?

smejlicka
20. jan 2014

@timka024 no "riesim" ale este sme sa neobjednali, snazime sa od júla 2013

helulik
20. jan 2014

@timka024 my od novembra... 🙂 ako nie je to dlho, a mozno sme fakt netrafili ten spravny den... 🙂 ani sa nemeriam, ani nesledujem...jedine som si raz robila tie ovulacne testy, tie som smarila do kosa... :D teraz manzel dosiel s tym teplomerom...takze uvidime co a ako...on mi povedal, ze by partneri by mali prist k doctorovi az po roku neuspesneho snazenia...ale tak na co to tak dlho natahovat podla mna... 🙂

timka024
20. jan 2014

@smejlicka ... tak to nie je až tak dlho zase, ale ked vieš, čo spôsobuje tvoj problém s cyklom, tak aspoň viete ako pokračovať dalej a začať to riešiť, držím palce

timka024
20. jan 2014

@helulik tak to sme na tom podobne s tým snažením, tiež nič nepraktizujem zatial, ani teplota, ani ovu testy ... ale som to minule vysvetlovala priateľovi tie ovu testy ako to funguje a dneska mi volal z roboty, že ako si to ma vypýtať v lekárni, že mi ich ide kúpiť =) zlatý no =) .... ale tiež si myslím, že na čo to odkladať, keď vieme, že máme dlhé cykly a nie vždy je to normálne a čo všetko to môže znamenať, tak už len pre náš kľud by sme tam mali ísť, , ,

smejlicka
20. jan 2014

@timka024 dakujem hej nieje to dlho len od 2012 mi uz po liecbe nebrala krv na hormonaly profil tak neviem ci sa mi znovu zvysil ten prolaktin alebo nie

helulik
20. jan 2014

@timka024 podareny... 🙂 za mnou prisiel s tym teplomerom... 🙂 neviem, kde o tom cital a tak...lebo som mu to len raz spomenula a uz som ho mala... 🙂 no, uvidim kedy dojde najblizsie mrcha, a hned volam doctorovi... 🙂

timka024
20. jan 2014

@helulik hej bohovský, asi si to vygooglil =) heh, chce babo, tak robí čo môže =)

helulik
20. jan 2014

@timka024 ved on je z toho viac nestastny ako ja... 🙂 vzdy mi napise z roboty, no co...prisla mrcha...? :D mame to my doma zlaticka... 🙂

timka024
20. jan 2014

@helulik a máš aj nejaké príznaky, či len mešká MS ? a koľký si vlastne DC? 😎

smejlicka
20. jan 2014

@timka024 ja som tiež začala tento mesiac z ovu testy a ževraj som mala 17.1. pozitívny tak včera mohla byť ovulka..čo som si písala z jednou babou 🙂

timka024
20. jan 2014

tak to je fajne, tak ste možno aj tafili, =) už len sa dočkať ... inak ja by som tiež rada vedela kedy mávam ovu,musím si tiež kúpiť tie ovu testy, lebo pri tomto dlhom cykle to viem len podľa toho čo sa sledujem a rada by som to vedela na 100 % ...

timka024
20. jan 2014

@smejlicka tak to je fajne, tak ste možno aj tafili, =) už len sa dočkať ... inak ja by som tiež rada vedela kedy mávam ovu,musím si tiež kúpiť tie ovu testy, lebo pri tomto dlhom cykle to viem len podľa toho čo sa sledujem a rada by som to vedela na 100 % ...

helulik
20. jan 2014

@timka024 ale nemam nic... :D vzdy,ked mi mala prist mrcha, tak ma aspon burtalne bolievali prsia...ani dotknut...od snazenia vobec... :D ja nechapem...36 DC 😀 ty mas nejake priznaky...?v novembri co sme prvykrat akoze na ostro 😀 tak potom som si uplne myslela, ze som tehotna...bola som unavena, na 10 den som mala spienenie co malo znacit akoze uhniezdenie, parkrat take pichnutie v podbrussku, ze ma az vystrelo...a nakoniec dosla so 7 dnovym meskanim taka krasna mrcha, ze az.. 🙂

smejlicka
20. jan 2014

@timka024 nooo uvidím...mam v albume tie testy 😀

helulik
20. jan 2014

@smejlicka tie ovu testy ti normalne ukazali dve ciarky...? 🙂 ze rovnake...? lebo ja som mala tych 5 testov uplne rovnakych...jedna ciarka silna, druha bledunka...tak som to pekne krasne svacla do kosa... 🙂 daj nejake fotky... ak chces
@timka024 to skor uz ta teplota si myslim, ze je istejsia...teda ja neviem... 🙂 sak minies tolko tych testov... :D

timka024
20. jan 2014

@helulik no to máš pravdu, že tých ovu testov sa minie =)

smejlicka
20. jan 2014

@helulik mam ich v albume 🙂 tiež som v tom začiatočník ešte to nechápem či je pozitívny alebo nie...ale pozitívny je vtedy ak sú obidve čiarky rovnaké alebo tá testovacia je silnejšia ako kontrolná...