icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

tinka0312
21. jan 2014

@katulienka34 určite sa ozvem....objednala som sa o týždeň v utorok tak som sama zvedavá čo mi doktor povie hádam len dobré správy

helulik
21. jan 2014

@timka024 tak co... 🙂 testla si...? 🙂 som zvedavaaaaa... 🙂

katulienka34
21. jan 2014

@tinka0312 Uvidis bude dobre,ja este počkam par dni a uvidim či MS dostanem,je mi dnes nejak blbie od zaludka ☹ Mozno to bude stresom ☹

timka024
21. jan 2014

@helulik helou =) no hej testla som a hádaj =) negatívny ... a ty? ešte nedošla?

helulik
21. jan 2014

@timka024 joooj, tak to ma mrzi... 😠 ale vitaj v klube dlhocyklovych cakateliek... 😀 ale,kde...ani len pichanie v podbrusku nemam, co som vzdy vedela, ze sa uz blizi ms... 😀 proste nic...som v takom stadiu ako keby mi prave skoncila, a nie, ze by mala prist 😀

timka024
21. jan 2014

😠 😠 😠 ach jaj veru veru, že čakateľky 🙂 máš pravdu, ja presne to isté, žiadne znaky, že by som mala dostať, kokos, ale to som už 46 DC, však to čo toto už, na testy som pomíňala už toľko peňazí, kašlem na to a budem ,,čakať"

timka024
21. jan 2014

@helulik ach jaj veru veru, že čakateľky =) máš pravdu, ja presne to isté, žiadne znaky, že by som mala dostať, kokos, ale to som už 46 DC, však to čo toto už, na testy som pomíňala už toľko peňazí, kašlem na to a budem ,,čakať"

helulik
21. jan 2014

@timka024 inak je to veru zaujimave, ze 46DC a nic...ani ciarky ani mrcha...hmmm...teraz som niekde citala, ani neviem, kde to uz bolo...ze jedna kocka mala tiez dlhe cykly, mrcha jej nechodila, testy negativne, dr povedal tiez ze nie je tehotna, tak jej dal vyvolavacku a ona bola tehotna...a potratila...tak asi bude fakt najlepsie len cakat...ja tym ovu testom neverim, meriam sem tam teplotu, dnes mi vyskocila az na 36,8 ...nechapem 😀

timka024
21. jan 2014

@helulik a to nepotratila asi preto, že jej dal vyvolávačku, lebo som čítala tu na fóre len v inej téme, že tá vyvolávačka, v prípade ak je žena tehotná, tak neuškodí tehotenstvu vôbec ... no neviem, kde je pravda ... no veď toto, že keby aspoň toho ,,ducha" mi tam ukázalo =) mne sa až oči krížili, keď som ho tam hľadala a nič 😠 no nevadí, čakáme ... 🙂 ... inak keď máš pred MS, alebo ti MS mešká, tak to by ti mala teplota klesnúť nie ? 🙂 možno treba testnúť tak za týždeň a zase čakať 😉

timka024
21. jan 2014

@helulik moja kamoška sa snažili asi 3 mesiace a nič, však to je krátučko žiadna veda ... no tak si na 4 mesiac kúpila tieto ovu, spravila, zistila kedy, išli na to a zostala hneď tehotná =)

helulik
21. jan 2014

@timka024 no, sak to som sa aj ja cudovala, lebo som si tiez myslela, ze vyvolavacka nemoze uskodit...a tam to praveze sa na to odvolavali, ze prave ta vyvolavacka mohla uskodit lebo v tom pripade hned hormony sa menia a bla bla... 🙂 tiez netusim...ja len citam 😀
ved prave, ta teplota by mala byt nizka...preto vobec netusim preco je taka vysoka... 😀
ano, ovu testy su super pri pravidelnom cykle...lenze pri nasich cykloch by sme ich museli nakupit ani neviem kolko... 😀 no sak ak do tyzdna opat nepride kupim test a vyskusam... 🙂

timka024
21. jan 2014

@helulik no však totok, že je toho toľko popísané, a keď čítame piate cez deviate tak nevieme kde je sever 😀
... no, ako vravíš, ona mala pravidelný cyklus ako hodinky, pomaly na hodinu jej to chodilo načas 😀 to je šťastie, a pri týchto našich cykloch nekonečných 😎 ... no ale tá teplotka vyzerá nádejne 😎 necháme sa prekvapiť ...

helulik
21. jan 2014

@timka024 stastny clovek s pravidelnou mrchou... 😀 ako si vcera pisala- nadej umiera posledna... 😎 a ozaj, kolko mas rokov? ak sa smiem spytat 🙂

timka024
21. jan 2014

@helulik hej presne tak a pritom moja mama a sestra uplna pohodka pravidelne ako hodinky a ja sa zase nejako vymykám =) ach jaj ... no ja mám 25 rokov, ty podľa profilu 27 však ?

helulik
21. jan 2014

@timka024 u nas moja mamina, a obidve sestry uplne na cas, dobreze na hodinu im to nechodilo presne... 🙂 ja som tiez vynimka...ja som vo vsetkom ina... 😀 jej, tak to si mladucka...super, a uz chcete mat babo...to je mile...ano ano, ja 27 😀

timka024
21. jan 2014

@helulik tak čo sa týka tých výnimiek si môžeme ruky podať 😀 ... hej veru, potešili by sme sa veľmi, priateľ je o 6 rokov starší, a tiež by veľmi chcel ja tiež, máme sa radi, tak načo čakať =) ... a preto som už tak viac si aj začala všímať seba kvôli tým dlhým cyklom, či to nebude problém, zatiaľ som len taký ,,pozorovateľ " ... no keďže dlhé cykly môžu aj nemusia byť problém, tak uvidíme no 🙂

zvolsiinylogin
21. jan 2014

@23petka tak ako?

helulik
21. jan 2014

@timka024 my sme mali minuly rok svadbu, a tiez sme si povedali, ze sak podme skusit...urcite to nechcem silit...ked to bude mat prist, tak to pride... 🙂 ale urcite sa to enda bez toho, aby baba nieco na sebe nesledovala... 🙂 ja to zatial beriem vsetko tak s nadhladom.. 😀 i,ked tie dlhe cykly uz aj mne zacinaju vrtat v hlave 😠 😀

timka024
21. jan 2014

@helulik .... tiež si myslím, že keď to bude mať prísť tak to príde 🙂 a bez sledovania sa to nedá, i keď to berieme s nadhľadom predsa len sme ženy a už každá len menšia zmena nám vŕta v hlave, ako mne napríklad tie bolestivé prsia, dneska mám pocit, že ma bolia už menej... no zvykli ma bolievať pred MS a aj nie a vždy keď som ich dostala tak ma prestali bolieť a teraz aj prestávajú aj nič nechodí, tie hormóny si robia čo chcú ...neviem ani či som nafúknutá alebo nie, lebo by som skôr povedala, že som rozjedená =) tak to neviem identifikovať 😀 😎

helulik
21. jan 2014

@timka024 no, tie prsia...tak tie uz cca 3 mesiace vobec necitim...ani nebolia, ani vacsie... 😠 😀

bastika
21. jan 2014

Ked sa niekto bude pýtať ako je možné ze sú farmafirmy v takom balíku dám im link na tuto stránku. A to stačí ísť k lekárovi na krv... 😝

timka024
21. jan 2014

@helulik ... tak to je sila ,fakt je každá žena iná, mňa pri poslednej MS tiež absolútne neboleli... a ako tak čítavam, tak väčšine žien sa nalejú bolestivé citlivé, ani podprsenky nemôžu nosiť a že sa zväčšia 🙂 - to by som ja neskutočne prijala a teda by som si to aj hneď všimla pri týchto mojich ,,úbožiatkách" 😀

timka024
21. jan 2014

@bastika súhlasím s tebou 😎

helulik
21. jan 2014

@timka024 mne sa to raz stalo, ze sa mi brutal zvacsili...ale to som fakt sa na seba v zrcatku pozerala a hovorim si...ze fiiiha, keby take ostali 😎 😀 a zial, potom prisla mrcha, a s nou odisli aj moje zvacseninky 😀 ale ake uboziatka, pamataj, menej je viac ;)

bastika
21. jan 2014

@timka024 mam 2 deti = 2 testy a sup k lekárovi. 😀 zase na modrom koni sa super zahana nuda. 😀

timka024
21. jan 2014

@helulik =) tak to si pekne napísala, že menej je niekedy viac, asi na tom niečo bude =) ale čo ma potom hlavne, že sme zdravé a malé nedostatky sa vykompenzujú niečím iným =) ... a vieš čo je inak najhoršie na týchto pravidelne nepravidelných cykloch, že vlastne nevieme kedy nám meškajú, či od poslednej MS, či jako ? 😎

helulik
21. jan 2014

@bastika vies, len zase s kazdou somarinou utekat k lekarovi, to je podla mna o hubu... 😠 napriklad mne tu tieto diskusie dost pomohli... a tie nase cykly co mame s timkou, no... 😀

helulik
21. jan 2014

@timka024 no, tak to ani srnka netusi 😀 ja uz vobec neviem na com som 😀 ci mi meska, alebo som normal este v cykle... 😠

timka024
21. jan 2014

@bastika ... tak to je fajin, že to išlo ako po masle =) ... a tak nie je zlé zahnať nudu fajn pokecom 😀

timka024
21. jan 2014

@helulik 😀 moje nervy, tak to sme dopadli, ani samé nevieme 😀 no ništ, čas hádam vyrieši všetky záhady, alebo doktor 😎