Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
@bastika vies, ale my sa tu nebavime o tom ci sme alebo nie sme tehotne, ale skor o tom, ze mame dlhe a nepravidelne cykly, tym padom neviem ci nam meska, alebo sme este v cykle 😀 a keby mam pravidelnu ms urcite to tu neriesim, pockam, testnem a idem k Dr...zial my to mame o nieco tazsie 🙂
@helulik kuk tému ja som reagovala na to. Inak aj ja som mala taky ze 3 mesiace jún júl august som bola bez menzesu a v septembri som otehotnela. Neviem ako ale ked som šla na vyvolavacku som si dala pre istotu spraviť uzv a hop 7. Týždeň. Inak mama je gynekologicka ja som bola na uzv stále 😀
@bastika no tak to sa zadarilo fajin, to je super, no tak niektoré baby sú také, že si fotia doma testy a dávajú sem, ja by som to nespravila, no sú také, ktroré proste musia =) na to si zakladajú také témy, ja som sem prišla s jasným problémom ozvala sa mi helulik a tak kecáme =)
@3nity si tehotná. Gratulujem. 🙂 krásne 2 čiarky
@helulik ... hm, tak stále pokračujeme v čakaní...mňa už nebaví ani tie testy kupovať =) ... ale som si tak povedala, že vydržím do konca týždňa, ak nič tak kúpim test, lebo jedna baba tu písala včera, že si spraviť test 10 dní po meškaní, no neviem či to platí aj pri nepravidelnom cykle, že na 45 DC som mala dostať MS (to si len myslím podľa poslednej MS) a ešte mám čakať 10 dní, však to je už horor tak dlho =)
@helulik ja tiež nie som nadšená, to čakanie ma ubíja, i keď sa to snažím brať s nadhľadom ... no brala som asi pred 2 rokmi, asi tak trištvrte roka a v tej dobe ako som ju brala som mala pravidelné, takmer na hodinu, len potom ku koncu mi nerobila dobre, tak som ju vysadila, aj tak je to humus podľa mňa ! no a odvtedy je to nepravidelné ...
@helulik ... no ved toto, že nechápem na čo predpisuje doktor antiku, pokiaľ sa jedná o nepravidelnú MS, ked ju máš pravidelnú len ked ju berieš a ked vysadíš, sa zase môže rozhádzať cyklus, však to je kravina podľa mňa, teda apsoň podľa seba viem povedať, že to nemá zmysel, lebo ked chcem mať bábo, tak ju vysadiť musím a cyklus sa rozhádže ... tak teplotka sa ti drží stále hore, neklesla, že ? hmmmm 😝
hmm...presne tak...aj tak vacsina bab si ju dava predpisat asi len kvoli tomu aby mohli v klude tutumutu...aby neotehotneli... 😎 no, drzi sa hore potvorka jjedna...vobec neviem co to ma znamenat 😀
@helulik ... tak tak .... a dokonca mne aj gyndoš povedal, že ked chcem mať pravidelnú MS, teraz ked som bola u neho naposledy, tak mi povedal, že mi predpíše antiku, tak som mu povedala, že to určite nie, lebo ja mám iné plány 😝 .. tak mi povedal, že je všetko v poriadku aby som prišla ked sa podarí 😉 ... a ja už ani neverím ,,možným príznakom" vlastne neverím ničomu, iba testu s dvomi // ... 😀 😎
@timka024 no sak ano, to je najjednoduchsie predpisat a hotovo... 😀 netusim kedy som mala 😀 lebo, ked som si kupila ovu testy tak vsetkych 5 som mala rovnakych s jednou slabou a druhou silnou ciarkou, tak to som neriesila...potom som si zacala merat len tak tu teplotu, aj to nie od zaciatku...a zase sa az tak nesledujem,ab som podla hlienu alebo krcka vedela kedy bola ovu...a na ovu testy je podla mna v mojom pripade zbytocne vela vyhodenych penazi...teraz som si tak spatne pocitala a za oktober mi vysiel cca 33 dnovy cyklus, za november cca 38 dnovy a za december je to uz tiez 38 dnes...tak jaaaa neviem 😠 😀
@helulik ... počúvaj ma , však to nemáš také zlé cykly, to ja som trošku viac mimo ako ty =) .. ja som dakde čítala, že do 38 DC maximálne je hranica, že to je ešte v norme, nad 38 DC je už treba konzultovať s lekárom, lebo to môžu byť aj anovulačné cykly ... no ale zase sa na to nedá spoliehať, lebo každá žena je iná, je to strašne ťažko do kelu ...
@timka024 no, lenze uz teraz mam 38DC... 😀 a pocity na navstevu ziadne...keby ma aspon len brucho pobolievalo, alebo ta teplota klesne...ja fakt netusim co sa to deje 😠 ano, viem, ze mozu byt anovulacne...ale to radsej neprivolavajme... 🙂 urcite sme zdrave 😎 a preto si idem zabehat 😵 vecer pokracujeme...ozaj na FB nie si? ze by sme tam pisali, lebo tuto...no... :D ale ak nie...pridem seeeem urcite ...zatial 🙂
@helulik ... jasné, nesmiem na to myslieť, aby som neprivolala, ked človek toľlko prečíta, potom kombinuje, vymýšľa, domýšľa a rozmýšla nad somarinami =) .... no jasné, že som na FB, kľudne môžeme aj tam písať, pošleš mi tu nejako správu - tvoje meno, lebo som tu len krátko nie som ešte tak zbehlá =) ...(ak ti to nevadí =) )

@timka024 veru veru, aj ja... 🙂 kupime...uvidime