icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

smejlicka
24. jan 2014

@helulik @timka024 ahojte tiež mávam dlhé cykly dnes je to 32 DC predchádzajú bol 56DC ale to som už išla na vyvolávačku

erickaa
24. jan 2014

Baby, ja som mávala tiež nepravidelnú ms a antikoncepciu som brala. Totiž mne to moja doktorka, ktorá robí aj v CAR-e, tak vysvetlila, že pokiaľ je nepravidelná až žiadna ms, tak sa vaječníky veľmi trápia, namáhajú. Potom môžu vzniknúť rôzne zhrubnutia na nich a tak a vajíčko sa potom ešte ťažšie dostáva pri ovulácii von. TAkže od tohto trápenia tá antikoncepcia pomáha, vaječníky sa toľko nenamáhajú, sú oddýchnuté ako keby. Preto je po vysadení aj najväčšia šanca otehotnieť. Neviem, prečo máte nepravidelnú MS vy, ale ja mám syndróm PCO, ktorý je už veľmi rozšírený. Je to najčastejšia príčina dlhých cyklov. Takže nebojte sa antikoncepcie, v mojom prípade mi uchránila vaječníky od dlhodobého trápenia sa. Vysádzam ju len, keď chcem mať dieťa 😀

smejlicka
24. jan 2014

@erickaa ja nemozem HA kvoli moje diagnoze to my zakazali :(

dudulik1986
26. jan 2014

ahojte baby chcem sa vas opitat posledu menstruaciu som mala od 27.12.2013-1.1.2014 a stale nic uz my to asi meska podla 28 dnoveho ciklu

karmela
26. jan 2014

@dudulik1986 no tak to ti uz meska viac a Mavas pravidelný cyklus?skus test uz by ti mal ukázať pekne

bellisperennis
27. jan 2014

ahojte baby, ja uz neviem co urobit 😒 mala som ms po 46 dnoch, potom po 39tich a teraz som uz 50DC a stale nic...kedy sa ma ist k lekarovi kvoli meskaniu? nechcem tam chodit ako blba,ak to nic neni a je to v poriadku,ak mi takto kadejako chodi...testy min. tyzden negativne, tak neviem ci ist k nemu ci nie...tento tyzdne som este doma,ale potom som mimo mesta vyse tyzdna,takze to sa k nemu nedostanem,ak ,tak najskor po 13. februari...a to uz bude (ak ms nedojde) cca 68DC...kedy sa chodi na vyvolavacku alebo kedy si este usobit test? uz som z tychto mojich cyklov zufala ☹

smejlicka
27. jan 2014

@bellisperennis ahoj tiež mávam také cykly väčšinou ja chodím po tých dvoch týždňoch keď mi mešká, tiež chodím na gyndu ako na hodiny klavíra :D

bellisperennis
27. jan 2014

@smejlicka a od kedy si pocitas,ze ti meska? lebo ja ani neviem ako dlho mi meska 😀 mam to ratat na 28 dnovy cyklus?

smejlicka
27. jan 2014

@bellisperennis tak napr. teraz posledna bola 24.12. tak asi ak nedostanem pojdem okolo 14.2.

bellisperennis
27. jan 2014

@smejlicka no to mas fajn, ja som mala poslednu 9.12. 😖

smejlicka
27. jan 2014

@bellisperennis iha tak asi by som uz sla na gyndu na vyvolavacku

bellisperennis
27. jan 2014

@smejlicka vazne? no nechcem si pripadat ako nejaka hysterka,co bezi s kazdym problemom...ale neviem kedy sa vyvolavacky davaju-po akom meskani...a keby som nesla a pockala este dake 2 tyzdne? ci to sa nema? ja vobec neviem,nevyznam sa do tohto,lebo pred rokom som vysadila HAK,takze vtedy to bolo ok a taketo opletacky mam od leta,ako boli tie horucavy...ale takto dlho mi este nemeskala...

smejlicka
27. jan 2014

@bellisperennis väčšinou ak nepríde do 2 týždňov tak by sa malo ísť k lekárovi..tak ako chceš ty môžeš aj za 2 týždne..ja som posledné cykly chodila na vyvolávačky hanba nehanba išla som...a po polroka snaženia nás poslala doktorka do CAR 😀 ..nech ma tam poriadne vyšetria, pred dvoma rokmi mi tiež takto meškala a chodila som na vyvolávačky a potom mi spravila hormonálny profil a mala som zvýšený prolaktín

dudulik1986
27. jan 2014

@karmela ukazal mi ale iba ducha co teraz poradte

smejlicka
28. jan 2014

@dudulik1986 myslis tehotenský test? tak skús o pár dní znovu testnúť

karmela
28. jan 2014

@dudulik1986 skús este ďalšie testiky,ci nebude ciarka silniet

dudulik1986
28. jan 2014

baby bolia ma krize idem vyskusat este test,uvidim a vy ako ak sa smiem spitat

karmela
28. jan 2014

@dudulik1986 no vyskusaj a daj fotecku.Ja nijako bud som pred ovu,alebo po 😀

dudulik1986
28. jan 2014

no uvidim drzte palce aj ked to bude tretie co vy natoo.......

.....

karmela
28. jan 2014

@dudulik1986 držíme palce 😉

dudulik1986
28. jan 2014

ahojte baby tak test hotovy aj som sa ho pokusala odfotit je tam aj druha ciarka ale zasa slaba ale uz ju vidno tak co tak budem cakat a o dva dni testujem znova......

johanna
28. jan 2014

@dudulik1986 Ahoj a robíš si s testom s tou najväčšou citlivosťou? Pretože tiež som mala termín ako ty a tiež mi mešká a po 2 dňoch meškania mám test biely ☹

dudulik1986
29. jan 2014

ano su to tie kde su dva uz tomu nechapem,zajtra testujem zas.....
a mali citlivost 12....

tomasko27
29. jan 2014

@dudulik1986 Ahoj ja som si robila dva testy,na oboch bola aj druha ciarka ale velmi slaba,potom doslo nieco ako MS ale take slabsie,ked to skoncilo tak som si spraviila dalsie dva inej znacky a tiez na oboch aj druha ciarka ale slaba,tak neviem.

johanna
29. jan 2014

@dudulik1986 No tak držím palce a daj vedieť výsledok 🙂 Ja som to vzdala, nejdem testovať, len po týždni meškania začnem riešiť. Tie nervyyy oooch

dudulik1986
29. jan 2014

@tomasko27 nechapem uz mi to meska 6 den...

tomasko27
29. jan 2014

@dudulik1986 Ja myslim ze sa to tam objavii,skus iny test,ja chcem skusit ten digitalny si urobit.Mas aj dake priznaky?

dudulik1986
29. jan 2014

ani nie ani pri tych prvych dvoch som nemala anio raz som nezvracala,neviem co mam robit manzela mam v praci a som na to sama...uvidime

tomasko27
29. jan 2014

@dudulik1986 Ja zase priznaky aj mam,a zacina mi byvat zle na zaludok co zase pri prvych dvoch som nemala ani raz som nezvracala,teraz ma uz 3 tyzzdne bolia prsia co mna nezvyknu aj ked mam MS.

dudulik1986
29. jan 2014

neviem uz co si mam o tom mysliet dnes ma boli hlava a som jak mechom prastena chce sa mi spat. neviemm fakt co si mam mysliet