Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
ano moja mam dvoch chlapcou ,jeden ma 7 aj pol a druhy mal 6 v decembri
aj ty mas krasne deti kuk foto ja
@dudulik1986 Dakujeem 🙂 ,Zuzka druhacka a Risko prvak.
Ahojte babeny 🙂 prosim Vás, viete mi poradit ? uz rok sa snazime otehotniet, a nedari sa nam. Tento mesiac som mala ovulaciu 21.1.2014, Viem to podla toho, že mam stale obrovske bolesti. Ciže dnes by som mala byt 9 DPO. Bazálnu teplotu si nemeriam, ale dnes som si zmerala a mala som 37,4. Od 7 DPO mám strasne naliate a bolestive prsia. Rano som si nahmatala krcok maternice a bol tvrdy ako hrasok, len neviem posudit ci vysoko alebo nizko polozeny. Co myslíte je tam naznak tehu ? MS by som mala dostat 4. 2.2014. Dakujem za kazdu odpoved 🙂
@harriet13 Vies ja sa v tom moc nevyznam,ale tak myslim ze by mohlo ale aj nemuselo este ukazat,ak by to bolo ciste nic sa nedeje a este pockaat.
Ja som mala dva testy,na oboch boli dve ciarky ale slaucke,potom doslo nieco ako MS ale take slabe,nie take ake zvyknem mat a ked to skoncilo som si urobila dalsie dva a zase na oboch dve ciarky ale tiez slabe,ale myslim ze troska silnejsie ako na tych dvoch predchadzajucich.
@tomasko27 ja sa uz bojim aj testovat, kazdy mesiac som si myslela ze sa podarilo a nechcem sa znovu sklamat, ale etento mesiac mam priznaky ake som este nemala, zabudla som dodat ze ma taha prava strana boku, taka tahava bolest vo vajecnikoch, akokeby ich niekto roztahoval 🙂 ja dufam ze sa to raz podari
AHOJTE MOZEM SA KU VAM PRIDAT?Tiez mam taky problem ms mam dostat az 13 teho,ale uz niekolko dni ma boli podbrucko a mam tam tlaky,stale mam chut na sladkosti,ale nenormalnu,raz mi chuti sladke a raz zasa kysle ,mam nafuknute brucho a zacala som si merat aj bt prvy den som mala 36,6 potom niekolko dni 36,7 potom 36,8 a uz dva dni 36,9 a vecer a v noci ma striasa taka zimnica,mam teple pyzamo,deku,paplon aj tak mam taku vnutornu zimnicu ,mozu to byt priznaky tehu?
@zuzicek88 Ahoj mozu to byt priznaky,s meranim BZ nemam skusenosti,ale som si raz odmerala a mala som 36,9 ale tu niekde som citala ze je to dobre merat rano ked sa prebudis a skor ako prvy krat vstanes.
Mna tri tyzdne bolia prsia,ale strasne a mam ich take pevne 🙂 ,tvrde a mna nezvykli bolievat,aj tlaky mam v nich a take palenie,zacina mi byvat troska tazko na zaludok tak ja neviem.
@zuzicek88 Robila som si dva testy,na oboch boli dve ciarky ale slabucke,potom dosla MS alebo co to bolo,lebo to bolo take slabsie ak zvyknem mat,a potom som si urobila zase dva ale inej znacky a na oboch su dve ciarky ale tiez take slabe.Tak ja neviem.Ja mavam ms taku nepravidelnu,vzdy pride o 4-5 dni skor ako predosly mesiac.V decembri som to dostala 27 ale teraz v januari to co bolo tak to prislo uz 23,ja neviem ci som blba,alebo slepa ze vidim nieco na tych testoch
@tomasko27 inak aj ja tak mavam ms o niekolko dni skor,ale ked ti vysli dve slabunke ciarky a ms si mala iba taku slabu,tak podla mna si tehu.to tu vela bab pise,ze mali este taku slabu ms a boli tehu. ale keby si si kupila digitalny test,tak ten je naspolahlivejsi,ukazal by ti presne ci si,alebo nie si tehu,este aj v kolkom tyzdni
Ahojte baby myslíte že by mi test mohol už ukázať či som v tom alebo nie? 2.1. som mala ms a včera som si všimla že mi sú na prsia vidieť silnejšie žilky ako do teraz začali ma aj pobolievať a aj v podbrušku mam menšie bolesti ako pred ms plodné dni mi vychadzali od 13-17. vopred ďakujem za odpovede
@zuzicek88 Ahoj no ved to,ze vtedy tie dve tehotenstva boli uuuuplne ine ako je toto co je teraz.
Prve tehotenstvo keby mi neprestala chodit ms tak ani neviem ze som tehotna nic mi nebolo,a druhy krat som prve 3mesiace mala ms a prinaky ziadne takze som neskor zistila ze som,divne viem.
@tomasko27 este by som sa ta chcela spytat,ak nevadi,ked pises,ze prve 3 mesiace si mala ms,bola to normalna menstruacia,ako mavas vzdy,alebo bola niecim ina? lebo vela bab pise,ze to bolo len spinenie,ale jednu co poznam mi tvrdila,ze mavala normalnu ms az na zaciatku 4 mesiaca zistila,ze je tehu

@dudulik1986 Asi treba pockat,ale ked je to tazke viem.A to by bolo tretie dieta?