Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
@sstalynda tak to by ti mal uz test ukazat podla mna...ja som 17DPO s uz tam mam stale silnejsiu ciarku 🙂 a vy ste planovali babätko?
@kralovamici nebud sklamaná ak ti mamatest ukaze slabunku čiarku.Moze sa stať a nemusí 😉 poznám tehulku v našej téme ktorej mamatest ukázal slabého ducha z ranného mocu a poobede robila iný s pozitívnym výsledkom 😵 😵
@kralovamici nie neplanovali ale ja by som sa potesila. 🙂 🙂 🙂 asi si kupim test 🙂 len ci nie je este skoro
@sstalynda sprav si zajtra rano alebo v utorok rano a budes mudrejsia 🙂
@kralovamici no asi ano. ale skusala som aj cervene vino par dni dozadu a aj horucu vodu a vobec nic. len sa enchcem radovat predcasne. aj ked mi este nikdy takto nemeskali
@karmela no uvidime...lenze ja by som uz najradsej videla dve silne ciarky.to by ma najviac potesilo 😉 ak bude zajtra este silnejsia ciarka mozno skusim v utorok rano digi test zas.myslis ze by uz aj ten daco ukazal?ci mam este s tym pockat?
@sstalynda ja by som urcite skusila 🙂 potom daj vediet ze ako sa zadarilo 🙂. drzim palceky 😉
@sstalynda jasne,bude to urcite silnejsie za par dni ak si tehu...
@kralovamici dakujem pekne skusim a dam potom vediet 🙂
@kralovamici asi pockam este do utorka abo stredy
@sstalynda ako myslis 🙂
@kralovamici ak ti rano vijde silnejšia ciarka co verim ze ano 🙂 tak aj digi ti uz ukaze podla mna urcite 🙂 bud 2/3 alebo 3/4 tt 😵
@sstalynda a ms ti uz meska?ci máš pred ?ak ti meska uz ti moze testik ukázať.Ak máš pred tak aj vtedy ukaze ženám slabú druhu čiarku.Mozno si mala ovu na konci cyklu.Cca 7 dni trvá putovanie a uhniezdenie vajíčka a potom uz embryo vylučuje hormón hcg.Ktore stúpa každým dnom.Ale aj ked vijde negat test.Testovala by som kazdy den lebo moze sa stať ze sa uhniezdilo neskôr a aj hormón hcg je este slabý
@karmela no len nech je tak ako pises 🙂
@kralovamici určite 😀 😀 😀
teším sa s tebou spomenula som si na to ked som to vydela na tom mojom -plakala som od šťastia.
@didi19 no aj ja som uz mala slzicku na lici ked sa mi zjavila vcera ciarka.a dnes ked bola este silnejsia tak to bola este vacsia radost 🙂

@karmela dakujeeeem,dufam aj ja,ze ciarka bude zqjtra este silnejsia...len uz nemqm test tejto znacky ale mamatest tak dufam,ze aj to ukaze silnejsie🙂 zqjtra rano hned prihodim foto 😉