Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
Mne sa to nechce verit...fakt som? Nieje ta druha ciarka daka slaba? Uz si nemusim kupovat dalsi test?
@3nity ahoj videla som tvoj tehotensky test mozem uznat,ze tu ciarku velmi pekne vidiet.Tak sa ta chcem spytat aku ciarku este potrebujes ked babo 4-5 tyzdni meria asi 0.3 cm niekedy aj menej...Jednoznacne si tehotna v 6 tyzdni uz bije srdiecko objednaj sa u gynekologa drzim prsty nech to uspesne dopadne.
@katarina194 nedalo mi to a dnes som si urobila ďalšie 2 a asi teda je to fakt
ahojte ..som uz zufala.. prsia bolia, ms meska 6dni-nikdy nemeskala, stale som hladna.. a test negat.. ☹ robila som si ich poobede,myslite ze to môze byt problem?
@kralovamici ahoj potrebovala by som od teba poradit lebo som citala tvoje prispevky a mas to podobne ako ja.....ja som si robila test 28DC a bola tam slabulinka ruzova ciarka dnes som ho zopakovala s inou znackou a je negativny a to je 30DC mrcha ma dojst o 2 dni a teraz neviem ci mozem byt este tehotna alebo nie.....priznaky mam akurat to ze ma teplo zaieva a napina ma s cigareti a to je vsetko a nemam ani pocit na mrchu tak neviem porad prosim ta...dakujem
@peterek414 ja si myslim ze tehu nie si..lebo ked si robila ten pepino a ukazal ti ducha tak sme hovorili ze duchuju...cize to bol falosny duch... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@majka_3 sak to viem ze duchuju sak uvidim ci bude meskat alebo nie a skusim spravit test
@peterek414 vyskusaj..silno drzim palce 😉
Ahojte baby , no ja som 45 DC a test robený pred pár dňami negatívny ...aj minulý cyklus som mala 45 DC, ale na 45 DC som dostala MS, a teraz nič, neviem, či mám počkať, mám doma ešte 2 testy pre istotu ... čo myslíte...díky baby
Prosim vas potrebujem radu,som tehotna 6tt+5 a bola som teraz bola wc a trosku spinim,tak ruzovo,boli ma slabo v podbrusku,tak ako aj doteraz,myslite ze je to b poriadku? 😢
@majka_3 keďže si nerobím žiadne testy ovu, ani nemeriam BT, tak len podľa toho ako sa mení moje telo a vždy si všimnem kedy som mala ovu .. keďže sme sa s priateľom tento mesiac snažili aktívnejšie =) tak preto mám nádej, že sa mohlo podariť, no tieto dlhé cykly ma ubíjajú ... no bolia ma prsia a to ma minulý mesiac ani náznakom....ale niekedy pred MS v minulosti ma občas boleli ... bože človek si už ponamýšľa kadečo =)

@3nity aano gratulujem