icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

anjelik0912
15. jan 2014

@3nity aano gratulujem

zabka79
15. jan 2014

@3nity jasné že si 😎

balada6
15. jan 2014

@3nity jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂)))))) balhozelaaaaaaam

3nity
15. jan 2014

Mne sa to nechce verit...fakt som? Nieje ta druha ciarka daka slaba? Uz si nemusim kupovat dalsi test?

katarina194
15. jan 2014

@3nity ahoj videla som tvoj tehotensky test mozem uznat,ze tu ciarku velmi pekne vidiet.Tak sa ta chcem spytat aku ciarku este potrebujes ked babo 4-5 tyzdni meria asi 0.3 cm niekedy aj menej...Jednoznacne si tehotna v 6 tyzdni uz bije srdiecko objednaj sa u gynekologa drzim prsty nech to uspesne dopadne.

3nity
16. jan 2014

@katarina194 nedalo mi to a dnes som si urobila ďalšie 2 a asi teda je to fakt

ellie222
16. jan 2014

ahojte ..som uz zufala.. prsia bolia, ms meska 6dni-nikdy nemeskala, stale som hladna.. a test negat.. ☹ robila som si ich poobede,myslite ze to môze byt problem?

3nity
17. jan 2014

@ellie222 ja som si robila tiez poobede ale to som mala take testy ze hocikedy..skor asi zalezi dlzka od mozneho oplodnenia

tamarka9
18. jan 2014

@ellie222 tak skus rano, to je najlepsie...mne uz po meskani 3 dni ukazal poobede, ale to naozaj nemusi byt. Kup citivost 10 a testuj rano 😉

ellie222
19. jan 2014

@3nity
@tamarka9 ahojte, uz mi dokonca je aj zle cez den, test som si robila aj dnes rano.. stale nic..nechapem.. Mens. uz 9dni meska ☹

tamarka9
19. jan 2014

@ellie222 tak jednoznacne len lekar, treba ist na krv a potvrdit o co ide...

ellie222
19. jan 2014

@tamarka9 ach jaj.. ved toho lekara som sa obavala :-/ ale asi mi nic ine neostava

tamarka9
19. jan 2014

@ellie222 ale ved iba povies ze ti meska ms ale mas negativne testy, tak chces odber krvi, rychlovka to bude, neboj nic 😉

ellie222
19. jan 2014

@tamarka9 no snad :D ja potrebujem na odhodlanie sa k doktorke psychicku pripravu tak mesiac :D ale snad rozdycham to tri dni a potom sa odhodlam jej zavolat :D

marian86
19. jan 2014

@ellie222 ellie ešte počkaj, mne meškali 10 a bola na testiku iba velmi slaba čiarka/ vid v albume/ potom na 13 den už pekne zviditelna a skus hned rano

ellie222
19. jan 2014

@marian86 to uz ti tam svietila pekna silna ciarka 🙂 mne pri miske sa to postupne zosilnievalo to je pravda.. lenze teraz ani mini naznacik nejakej ciarky.. :-/ no skusim len neviem ci mam dalsie testy robit ci co..

tamarka9
20. jan 2014

@ellie222 juj tak ty mas ozaj velky strach, asi nejaky zly zazitok ze? A nechcela by si vymenit lekarka, mozno by pomohlo 😕

ellie222
20. jan 2014

@tamarka9 :D niee to sa nejedna len o nu.. to ja ked mam ist k hociakemu dokymu.. a o zubarovi ani nehovorim a to mam zubarku znamu :D ja som taky poserko .-)))

peterek414
20. jan 2014

@kralovamici ahoj potrebovala by som od teba poradit lebo som citala tvoje prispevky a mas to podobne ako ja.....ja som si robila test 28DC a bola tam slabulinka ruzova ciarka dnes som ho zopakovala s inou znackou a je negativny a to je 30DC mrcha ma dojst o 2 dni a teraz neviem ci mozem byt este tehotna alebo nie.....priznaky mam akurat to ze ma teplo zaieva a napina ma s cigareti a to je vsetko a nemam ani pocit na mrchu tak neviem porad prosim ta...dakujem

majka_3
20. jan 2014

@peterek414 ja si myslim ze tehu nie si..lebo ked si robila ten pepino a ukazal ti ducha tak sme hovorili ze duchuju...cize to bol falosny duch... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

peterek414
20. jan 2014

@majka_3 sak to viem ze duchuju sak uvidim ci bude meskat alebo nie a skusim spravit test

majka_3
20. jan 2014

@peterek414 vyskusaj..silno drzim palce 😉

timka024
20. jan 2014

Ahojte baby , no ja som 45 DC a test robený pred pár dňami negatívny ...aj minulý cyklus som mala 45 DC, ale na 45 DC som dostala MS, a teraz nič, neviem, či mám počkať, mám doma ešte 2 testy pre istotu ... čo myslíte...díky baby

asimama
20. jan 2014

@timka024 ak ti do rana ms nepride testni rano a uvidis na com si 😉

timka024
20. jan 2014

@asimama ahojky, ďakujem ti za odpoveď =) ... no uvidíme, mám dosť dlhé cykly, čiže testov som sa už narobila, tak radšej vydržím a zajtra to skúsim, a ak bude neg., a ak sa ani MS nedostaví, tak pôjdem už radšej asi lekárovi ...

majka_3
20. jan 2014

@timka024
asi si mala neskoro ovu..mne sa stalo minuly cyklus..som mala ovu AZ na 39DC a ms prisla na 56DC 😠 😠 😠 😠 😠 cize vydrz este par dni a vyskusaj test...vies kedy si mala ovu?

23petka
20. jan 2014

Prosim vas potrebujem radu,som tehotna 6tt+5 a bola som teraz bola wc a trosku spinim,tak ruzovo,boli ma slabo v podbrusku,tak ako aj doteraz,myslite ze je to b poriadku? 😢

magdi21
20. jan 2014

@23petka radšej zbehni na gynekol.oddelenie, tam ťa prezrú..

timka024
20. jan 2014

@majka_3 keďže si nerobím žiadne testy ovu, ani nemeriam BT, tak len podľa toho ako sa mení moje telo a vždy si všimnem kedy som mala ovu .. keďže sme sa s priateľom tento mesiac snažili aktívnejšie =) tak preto mám nádej, že sa mohlo podariť, no tieto dlhé cykly ma ubíjajú ... no bolia ma prsia a to ma minulý mesiac ani náznakom....ale niekedy pred MS v minulosti ma občas boleli ... bože človek si už ponamýšľa kadečo =)

23petka
20. jan 2014

@magdi21 dnes uz tam nie je gynekolog a zajtra mam prist na vysetrenie...strasne sa bojom