Som skutočne tehotná?
Som naozaj tehotná? Akosi tomu nemôžem uveriť
A čo mám teraz robiť? Vôbec netuším 😀

@bambulka711
@petamich A čo tak najskôr sa jej slušne opýtať na DC a až potom urážať?
@vanessa127654 nikoho neurazame, snažíme sa jej vysvetliť, že nemôže 2 dni po sexe mať pozitívny test a už vôbec nie, ak ten bol dva dni po lekárom údajne potvrdenej ovulácii 🫣 že musela mať ovuláciu a styk skôr nechce počuť. Snažili sme sa, ale zbytočne...
P.S. zmazala pôvodnú správu, na ktorú sme reagovali.
@bambulka711 Nabudúce sa jej skúste spýtať na deň DC,ja som takisto mala po ovulke keď som išla na gyndu a potvrdila mi,že som po už po ovulke
A napadlo ma,možno zabudla napísať DC
@vanessa127654 je uplne jedno aky ma den cyklu ak napriek rozumnym argumentom tvrdi, ze k oplodneniu doslo 7.3. - z tohto pohlavneho styku skratka nie je mozne, aby jej vysiel pozitivny test
napisala, ze menstruacia jej skoncila 25.2., ovulaciu jej potvrdil lekar 5.3., styk bol 7.3. a 9.3. ma pozitivny test - takze nie zo styku 7.3. nebude pozitivny test, bud otehotnela skor alebo je niekde zrada
@vanessa127654 máme všetky potrebné informácie. Deň cyklu je úplne irelevantný údaj okrem toho. Dôležitý je deň ovulácie. Rovnako tak aj pri testovaní nie je dôležité, koľko je do menštruácie, lebo každá má inú dĺžku luteálnej fázy, ale dôležitý je vždy údaj, koľko dní je od ovulácie. A áno, ovuláciu môže mať aj 7dc, teda kľudne mohla byť toho cca 27.2., keď tvrdí, že mala druhý deň od MS (rátam menzes cca 5 dní, že trval). A za toho predpokladu by jej test už ukázal takúto čiarku. Ja som mávala ovuláciu 17-20dc a nie tabuľkovo na 14dc.
Ak nechodila pravidelne na folikulometriu každý deň, tak jej lekár mohol povedať maximálne to, že vidí žlté teliesko, ale na základe neho on nevie povedať, či bola dnes, včera alebo pred týždňom.
@bambulka711 Ja mávam mrchu 3 dni
@vanessa127654 aj ja mávam takú krátku. To ale neznamená, že nemôžeš mať ovuláciu aj na 5dc-6dc.
@vanessa127654 tu je pekne vysvetlené, kedy sa blastocysta začína uhniezďovať a kedy len začne produkovať hcg. Takže ak by bola turbo rýchla, tak najskôr na 8-9dpo. https://www.brendon.sk/znaky-a-cas-uhniezdenia-...
@bambulka711 Ja viem ako to chodí,mňa poučovať nemusíš....

@cilka999 to si povedala ty, nie ja. Ale tvrdohlavá si určite 🤷 a zmazaním svojho pôvodného príspevku si iba potvrdila, že si sa sama spamätala...