Som tehotná?
Mali ste uz taketo alebo podobne // a nakoniec ste ale tehotne neboli? Ja dufam, ze som, len sa velmi bojim, co ak je za tym nieco ine.
Pisala som aj vedla ale tam takmer nik nereaguje...
Dakujem 🙂
Dakujem dievcata, u lekara som uz bola, dnes mi brali krv a vysledky budu po velkej noci.
Ale samozrejme, ze som nedockava a urcite si este jeden test urobim. 🙂
Tiež mi to príde, že je tam slabá čiarka. Skús si urobiť trošku neskôr, druhá čiarka bude už silnejšia.
jednoznačne pozitívny test 😉 Blahoželám.
To si nevidela môj prvý 😀 Tam bol DUCH! 😀 Toto je krásna koľajnica 😉
Baby a bolelo vas v takom skorom stadiu tehotenstva v podbrusku? Mna velmi boli, ako keby pri ovulacii (tu ale teraz pravdepodobne nemam, poslednu ms som mala 13.2.), len silnejsie. Uz asi tri.styri dni to boli/picha, neviem ci to je normalne, bojim sa :( Nie je to neznesitelna bolest iba ma znepokojuje.
@caelley neblázni, toto je duch:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/piacere/albu...
😀
@piacere Nie, to urcite nie, nikdy som nebola tehotna, nespinim, mam 20r, snazime sa len mesiac a toto je prva ms co mi meska... testy som robila len tieto... dnes rano a poobede. Problemy okrem nepravidelneho cyklu nemam ziadne. Vlastne ani netusim, v ktorom tyzdni som, ak teda som tehotna. Ale ked som si robila testy tak dva tyzdne dozadu (ked som mala dostat ms), nebol na ziadnom ani len naznak druhej ciarky.
@k_a_j_k_a dakujem, trosku si ma upokojila, boli ma to asi tri dni takto intenzivnejsie, myslela som ze uz asi pride menstruacia, no a dnes tieto dve ciarky, tak som sa velmi zlakla, ze preco ma tak boli v podbrusku... lebo ono to su v pohode znesitelne bolesti, akurat ze skoro nonstop bez prestavky.
@caelley ...............pozri, zalezi na tom, ktory den po oplodneni si test robis a ako rychlo sa ti produkuje hcg........ ja som si robila test 10ty den po oplodneni (resp. po ovulacii) a bol tam slabulinky duch...mrkni moj album testovanie......A samozrejme, ze som tam nemohla mat kolajnice.... Tvoje fotky nie su duch, je to regulerna druha ciarka, a to dost vyrazna (ale zalezi na tom, ktory DPO si test robila). Okrem tehotenstva robi druhu ciarku napr pregnyl, ak si ho brala, dalej cysta a isty druh rakoviny (co dufam, ani jeden pripad nie je u teba aktualny). Dalej duchoiv na teste zvykne robit test pepino a woman secret (lenze u teba to nie je, ako som povedala duch, ale regulerna ciarka). Domnievam sa na 99%, že si tehotná, a krv budes mat pozitívnu na hcg a tipujem tak okolo 800 jednotiek.
@k_a_j_k_a Vdaka, poviem jej to urcite, nech som kludna.🙂
@awalancha3 No a prave, ze netusim, ktory den po pripadnom oplodneni som. Jeden z tych testov je Woman secret a druhy hcg quick test. Este som si robila rapiclear a ukazal to iste. Pregnyl som nebrala. Idem pozriet Tvoj album, dakujem. 🙂
@caelley ...kedze nepochybujem o tom, ze rakovinu (specialny druh) nemás, o ducha sa nejedna, tak zostava len jedna moznost.......... a to tá, ku ktorej sa pridáva velká gratulácia 😉

ja si myslim ze urcite si 😉