icon

Som tehotná?

caelley
25. mar 2013

Mali ste uz taketo alebo podobne // a nakoniec ste ale tehotne neboli? Ja dufam, ze som, len sa velmi bojim, co ak je za tym nieco ine.
Pisala som aj vedla ale tam takmer nik nereaguje...
Dakujem 🙂

Strana
z2
jana1122
25. mar 2013

ja si myslim ze urcite si 😉

zuzulica
25. mar 2013

@caelley Ja som mala taký istý ako naľavo a som tehu 😉 Ale ťažko povedať,čo som tu čítala,tak im aj testy vyšli a neboli. Treba behnúť k lekárovi,aby to potvrdil.Tak držím palec 😉

andelok
25. mar 2013

@caelley podla mna je to tam 🙂

zuzkalujza
25. mar 2013

Ja mám z takej slabej čiarky 3 ročnú opicu 😀

caelley
autor
25. mar 2013

Dakujem dievcata, u lekara som uz bola, dnes mi brali krv a vysledky budu po velkej noci.
Ale samozrejme, ze som nedockava a urcite si este jeden test urobim. 🙂

cerez
25. mar 2013

Tiež mi to príde, že je tam slabá čiarka. Skús si urobiť trošku neskôr, druhá čiarka bude už silnejšia.

k_a_j_k_a
25. mar 2013

@caelley ake pekne dve ciarky 🙂 my sme mali ciarku o polovicu svetlejsiu a mame z nej 4r dcerku. Drzim palce 🙂

piacere
25. mar 2013

jednoznačne pozitívny test 😉 Blahoželám.

To si nevidela môj prvý 😀 Tam bol DUCH! 😀 Toto je krásna koľajnica 😉

caelley
autor
25. mar 2013

Baby a bolelo vas v takom skorom stadiu tehotenstva v podbrusku? Mna velmi boli, ako keby pri ovulacii (tu ale teraz pravdepodobne nemam, poslednu ms som mala 13.2.), len silnejsie. Uz asi tri.styri dni to boli/picha, neviem ci to je normalne, bojim sa :( Nie je to neznesitelna bolest iba ma znepokojuje.

caelley
autor
25. mar 2013

@piacere Naozaj? 😀 Mne to prislo ako keby tam skoro nic nebolo, no ale ked som prisla na tuto stranku a videla co za duchov tu niektore mali a bolo z toho tehu, wau. 🙂

piacere
25. mar 2013
cerez
25. mar 2013

Áno, môžeš mať bolesti v podbrušku.

zuzkat1
25. mar 2013

@caelley utekaj k dr.zrejme si tehu ale mne uz vysli take ciarky aj ked som nebola.

caelley
autor
25. mar 2013

@piacere kym som ho nasla...😀

@zuzkat1 nestras ☹ vazne? ☹

piacere
25. mar 2013

@caelley máš nejaké problémy? Si už po potrate? Špiníš? Dlho ti mešká menštruácia a testy nesilnejú? Alebo? Lebo ináč nechápem ten poplašný príspevok od @zuzkat1 😕

caelley
autor
25. mar 2013

@piacere Nie, to urcite nie, nikdy som nebola tehotna, nespinim, mam 20r, snazime sa len mesiac a toto je prva ms co mi meska... testy som robila len tieto... dnes rano a poobede. Problemy okrem nepravidelneho cyklu nemam ziadne. Vlastne ani netusim, v ktorom tyzdni som, ak teda som tehotna. Ale ked som si robila testy tak dva tyzdne dozadu (ked som mala dostat ms), nebol na ziadnom ani len naznak druhej ciarky.

daniela_4
25. mar 2013

gratulujem takto som to mala prvy krat. 🙂

k_a_j_k_a
25. mar 2013

@caelley podla mna je normalne, ze Ta boli v podbrusku, maternica Ti zrazu pracuje, prekrvuje sa a natahuje. Aj mna bolievalo. Nastastie to boli jedine zle priznaky mojho tehu 🙂 si davaj na seba pozor a nepresiluj sa 🙂

caelley
autor
25. mar 2013

@k_a_j_k_a dakujem, trosku si ma upokojila, boli ma to asi tri dni takto intenzivnejsie, myslela som ze uz asi pride menstruacia, no a dnes tieto dve ciarky, tak som sa velmi zlakla, ze preco ma tak boli v podbrusku... lebo ono to su v pohode znesitelne bolesti, akurat ze skoro nonstop bez prestavky.

blanka12
25. mar 2013

@caelley moja to urcite si tehotna

livocka21
25. mar 2013

@caelley blahozelam 🙂

k_a_j_k_a
25. mar 2013

@caelley nz. Ja som tiez stresovala a to nie len pri prvom, ale aj pri druhom 🙂 pokial Ta bude "len" pobolievat podbrusko, tak je to super. Pre istotu to spomen ale potom dr., ked tam pojdes.

awalancha3
25. mar 2013

@caelley ...............pozri, zalezi na tom, ktory den po oplodneni si test robis a ako rychlo sa ti produkuje hcg........ ja som si robila test 10ty den po oplodneni (resp. po ovulacii) a bol tam slabulinky duch...mrkni moj album testovanie......A samozrejme, ze som tam nemohla mat kolajnice.... Tvoje fotky nie su duch, je to regulerna druha ciarka, a to dost vyrazna (ale zalezi na tom, ktory DPO si test robila). Okrem tehotenstva robi druhu ciarku napr pregnyl, ak si ho brala, dalej cysta a isty druh rakoviny (co dufam, ani jeden pripad nie je u teba aktualny). Dalej duchoiv na teste zvykne robit test pepino a woman secret (lenze u teba to nie je, ako som povedala duch, ale regulerna ciarka). Domnievam sa na 99%, že si tehotná, a krv budes mat pozitívnu na hcg a tipujem tak okolo 800 jednotiek.

caelley
autor
25. mar 2013

@k_a_j_k_a Vdaka, poviem jej to urcite, nech som kludna.🙂

@awalancha3 No a prave, ze netusim, ktory den po pripadnom oplodneni som. Jeden z tych testov je Woman secret a druhy hcg quick test. Este som si robila rapiclear a ukazal to iste. Pregnyl som nebrala. Idem pozriet Tvoj album, dakujem. 🙂

awalancha3
25. mar 2013

@caelley ...kedze nepochybujem o tom, ze rakovinu (specialny druh) nemás, o ducha sa nejedna, tak zostava len jedna moznost.......... a to tá, ku ktorej sa pridáva velká gratulácia 😉

zuzkat1
25. mar 2013

@caelley neboj.zrejme si tehu

@piacere to neni poplasny. Ja som dostala ms na 45ty den.33ti mi vysli 2// a nebola som tehu.dr tam nic nevidel este 40ty den. Vraj to mohla byt ovulka.podla mna je tehu.ale moze byt test pozitivny aj ked nie.preto nech jej to dr potvrdi.

zdenin
25. mar 2013

Aj ja sim mala takto a po par dnoch tam boli uplne zretelne kolajnice

zdenin
25. mar 2013

Robila som si dokopi 9 testov 🙂

caelley
autor
26. mar 2013

Babyyy, dnesny ranny 🙂

wolawka
26. mar 2013