Necítim sa ako tehotná

1botka27
9. jan 2022

Som v prebiehajucom 10tt a vobec sa necitim tehotne. Ziadne nevolnosti, chute, pachy, ani prsia ma vobec nebolia. Raz som prekonala MA, a bojim sa, aby sa to nestalo zase. Preco sa necitim tehu? Moze to znamenat nejaky problem?

bejba18
9. jan 2022

Nie neznamená to nič zle , hlavne na to nemysli . Ja som 31tt a pomaly sa necítim tehotné 😄buď rada a užívaj si to

solange7
9. jan 2022

@1botka27 niekto nevie o tehotenstve aj 3 mesiace. A nie je to ziadna rarita. Uzivaj si to. Lepsie nez niekde trpiet kazdych 15 minut nad toaletou.

bolarazjedna
9. jan 2022

@1botka27 ako keby som to ja napísala. Nič neboj, je to úplne normálne nemať príznaky. Jasne, ze sa bojíš po MA, ale bez príznakov é tehotenstvo je rovnako normálne, ako keď v kuse vraciaš. Ja som už v 15tt, tiež po MA, tiež som nemala žiadne nevolnosti, chute, pachy, ani prsia ma vobec neboleli.

cimage
9. jan 2022

Nic to neznamena, je to len dobre pre teba. Ja som pri starsom tiez necitila, ze som tehotna. Jedine sa mi prsia zvacsili 😁, ale neboleli.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bohom_milovana
9. jan 2022

@1botka27 ani ja som sa dlho necitila tehotna (nevolnosti ani nic mi nebolo), menzes prestal a odvtedy som nekrvalaca, ani pri uhnizdeni. len jedlo sa mi zacalo od zaciatku ukladat na lavu stranu a v sede som citila, ze si tlacim na brusko. az v 17tt sa mi zvacsili prsia a brusko.

vahcaac
9. jan 2022

@bejba18 podobne. 32 tt a necítim sa tehotná 😂 okrem pohybov teda

sandyan
9. jan 2022

Ani ja som nemala ziadne nevolnosti, ziadne divne chute, vladala som az do porodu, pracovala som takmer do 9mesiaca, uzivaj si tehotenstvo a nezatazuj sa ❤

radorendez
16. jan 2022

@1botka27 bud rada, ze ti je fajn. Ja som pri prvej dcerke mala na zaciatku nevolnosti, ktore potom presli a az do 6.mesiaca som sa citila, akoby som nebola ani tehotna. Do porodu som mala ukazkove tehotenstvo. Nic ma nebolelo, netlacilo, ziadne chute a rodila som klasicky. O druhe babo sme sa zacali snazit par mesiacov po porode, ale prekonala som MA. To, ze sa nam konecne podarilo, som zistila nahodou, ked som si zo zvedavosti spravila tehotensky test. U mna sa na menstruaciu spoliehat nemozem, lebo mam PCO a rozhadzany cyklus. V tej dobe som bola v 2.mesiaci a ani som o tom netusila. Ziadne priznaky, nic. Asi v 3.mesiaci som zacala mat tehotenske chute. S rastucim bruskom som od 4.mesiaca mala problemy s pohybom. Mala sa ulozila dost dole, tlacila na panvu a bedrovy klb. Pri porode som sa neotvorila a musela ist von sekciou. Dve tehotenstva, obe od rovnakych rodicov a kazde absolutne ine. To plati aj o detoch. Povahovo, tiez vyzorom su uplne odlisne.

bohom_milovana
17. jan 2022

@radorendez prve dieťa je po matke, druhé po otcovi. to som si všimla vo viacerych rodinach

anjjjelik69
30. nov 2022

Žienky asi som zaostala.. prosim vysvetli mi niekto čo je MA??

radorendez
30. nov 2022

@anjjjelik69 je to medicinsky pojem. Skratka z latinskeho Mellitus abortus. Po nasom spontanny (prirodzeny) potrat. Vacsinou sa udeje v 1.trimestri, teda do 12. tyzdna.

anjjjelik69
2. dec 2022

@radorendez dakujem za odpoved.. zas som o niečo mudrejšia...🥲🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre