icon

Som tehotná?

truhlik83
4. apr 2013

ahojky chcem sa opýtať či môžem byť tehotná ked som mala s priateľom pohlavný styk predposledný deň menštruácie a cely jeho ejakulát sa mi na konci tamponu zasunul do pošvy ? pred dvomi rokmi sme čakali bábo kedy som otehotnela prave cez menštruaciu. dakujem za všetky odpovede

dejnas
4. apr 2013

odhliadnuc od toho, že vešteckú guľu tu asi nemá nik, obdobie otehotnenia nie je práve najzvyčajnejšie - ale budiž.... ale už vôbec nedokážem pochopiť tú METÓDU ???? 😕 "cely jeho ejakulát sa mi na konci tamponu zasunul do pošvy ?" 😕 😕 😕

katka1981
4. apr 2013

Uz len podla nazvu Katagoria..... je mi jasne, ze toto je len cisto otazka z recesie. Ale ten tampon tu uz raz bol 😀 nabuduce pozor na tampony, ejakulat je neskodny 😀 Ale pozor aj na kivi a vsetko tropicke ovocie.

billam
4. apr 2013

Áno, presne takto sa robia deti!!!

irriss
4. apr 2013

On ho ma tak maleho,ze ho prodluzujete tamponem?? 😅 😅 😅
Existuji lepsi "nasady" ..🤐

gubcikova
4. apr 2013

a to si ten tampon ešte vytiahla?ja neviem chlap ho má zväčša dlhý 15-20cm+ tapon robí 5cm.aby si neporodila náhodou malé tamponča 😀

zuzi0911
4. apr 2013

Raz som o tomto citala kedze jedna slecna sa ttiez chcela....cez tampon.je to uplne nemozne..( styk) tak neviem ako sa to vam podarilo.ale ani 4 tampony ta neochrania pred tehu

lenkab1984
4. apr 2013

Ale hadam si sa neregistrovala dnes len kvoli tomu, aby si sa spytala na toto 🙂 tesim sa na dalsie zmysluplne otazky. vcera tu jedna riesila, ze pocas ms z nej nevyslo neoplodnene vajicko, dnes sa uz sexuje cez ms s tamponom.. som asi zaspala dobu 😀

katren
4. apr 2013

pockaj, hadam si niektora vytiahne svoju vestecku gulu 😀 😀 😀 😀
a inak, trefny nick 😉

moniciak
4. apr 2013

😀 Veď počkaj na čas kedy sa bude dať urobiť test niekto môže mať styk na 14,-ty deň cyklu lebo sa snaží a to si tu má dať takúto otázku??? Aj keď som rada že tu je na niektorých odpovediach som sa fakt pobavila 😀

stanka810
4. apr 2013

Posledne dni uz asi desiata otazka na temu som tehotna??? Urobte si testy a hotovo 😀

lubenka131
4. apr 2013

podla toho ci to bol OB alebo KOTEX ? HM??? 😀 😀 😀 😀 😀