icon

Som tehotná?

26. sep 2022

Ahojte, tento cyklus sme s mužom mali styk len 6dc (predposledný deň MS) a 10dc. Dnes som 21dc, menštruáciu čakám cca o týždeň. Zajtra mám ísť na vyšetrenie, ktoré sa neodporúča v tehotenstve, tak mi len napadlo pre istotu spraviť si test a //. Neverila som vlastným očiam. Nie je to pepino ani nič podobné a minulý cyklus som otehotnieť nemohla. Stalo sa vám už niečo podobné? Som zmätená.

anjelicek26
26. sep 2022

Ono je mozne, ze si otehotnela velmi skoro v cykle a potom tie // mozne su... ved 6 dc - 21 dc = teoreticky 15dpo alebo 10dc-21dc =11dpo, oboje moze ukazat test//

54tinka54
26. sep 2022

Možné to je 😀 mohla si mať ovulku skoro a zrovna ste ju trafili
Ešte si sprav test zajtra z ranného moču a keď vyjde pozit tak zruš radšej vyšetrenie.

selena_luna
26. sep 2022

Daj sem pre istotu foto testu, lebo vela zien si urobi ovulacny, tesi sa z 2 ciarok ale zial nie je to tehotenstvo. Tak aby sme nehadali a vyhli sa nedorozumeniam.

sonka333
26. sep 2022

Hoď sem test ak máš foto😊

nevenka
26. sep 2022

Presne ako pise @anjelicek26, my sme mali sex 11-ty den cyklu a 25 DC som uz mala 2 ciarky, a to bezne mavam ovu ovela neskor, teraz to podla ciarky vyzeralo, ze ovu bola na 15 DC, spermie prezili 4 dni, co nikdy predtym. A to ja mavam cykly najmenej 33 dnove. Takze je to mozne uz mat test pozitivny aj 21 DC.