icon

Som tehotná?

20. okt 2022

Ahojte dievčatá. Mala som menzes ktorý trval 1 deň aj to nebolo tak strašne silne ako obvykle a odbtedy len 2 dni spinenie a vyšiel mi pozitívny test… je to možné máte skúsenosť?

klarissa25
20. okt 2022

No tak keď ti vyšiel pozitívny test tak asi áno, nie ?

nnnuuunnn
20. okt 2022

Je

stellarstar
20. okt 2022

Keď ti vyšiel pozitívny test to čo znamená?

autor
20. okt 2022

@klarissa25 tak ale čo ten menzes potom 1 dňový

autor
20. okt 2022

@nnnuuunnn a nevadí ten menzes 1 dňový ?

autor
20. okt 2022

@stellarstar tak ale nie je problém ten menzes ?

nnnuuunnn
20. okt 2022

Nevadí. Môžeš mať menzes a byť tehotná. A navyše si mala iba jeden deň... Nič to neznamená.

vevesh
20. okt 2022

Tak asi to nebol menzes (ale hematom, prasknuta cysta ci cievka, mozny zacinajuci potrat). Zavolat lekarovi a dohodnut termin kontroly.

stellarstar
20. okt 2022

Uhniezdovanie, oplodnené vajíčko vŕta do maternice a sliznica je citlivá a prekrvená. Tieto základy môžeš aj na Google preštudovať. Pokiaľ nemáš silné kŕče a bolesti a krvácanie tak je to ok

autor
20. okt 2022

@nnnuuunnn som zvedavá

autor
20. okt 2022

@vevesh ale mne ten test pozitívne vyšiel dnes po špinení 🙂

autor
20. okt 2022

@stellarstar no len toto bolo deň odvtedy som mala už len mierne spinenie a vyšiel pozitívny test

vevesh
20. okt 2022

Ale vsak ano, on mohol byt aj predtym pozitivny, ale asi si netestovala kazdy den predtym, ci?

autor
20. okt 2022

@vevesh nie vôbec nie .. len má prekvapilo že som krvacala len en potom zrazu že akonáhle to prešlo a vyšiel hneď pozitívny test .. pondelok mám prísť

lilope
20. okt 2022

Áno, môžeš byť tehotná napriek 1 dňovej menštruácii, mnoho žien to zažilo. Objednaj sa ku gynekológovi pre podozrenie na tehotenstvo.

autor
20. okt 2022

@lilope ona potvrdila hcg 55 len či to je fskz možné

lilope
20. okt 2022

Nepísala si, že tehotenstvo už máš potvrdené, tak teraz ani nerozumiem na čo sa vlastne pýtaš. Ale možné je všetko.