icon

Som tehotná?

lienka12544
11. nov 2013

ahojte...chcela by som sa podeliť o svoj problém. menštruáciu som mala dostať 7.11. mávam cyklus 32 dnový...posledný týžden mám pocit ako pred menštruáciou...bolestivé prsia, bolí ma maternica dokonca aj vaječníky....dnes v noci akoby ma pichalo cele brucho, 25.10. som bola na klasickej prehliadke a nebolo na sne nič to znamená že aj kebysom v tej dobe tehotná dnes by to už ukázal test...s partnerom sme mali tento mes. sex pomenej...niekedy okolo 12,14,16,18 a potom v den kedy som bola u gynekologa ..asi 26.10 som mala pocit svrbenia a pálenia tam dle aj taky hlienovity vytok ktory nezapachal ale mal divny pach..dala som si canesten a za nejake tri -4 dni svrbenie prešlo....potom sme mali pohlavny styk 2.novembra a 5 novembra už pred menštruáciou....asi dva krát za celý mes sme mali sex tak že najprv bez kondomu chvilku a potom kondom a partner sa urobil mimo mna...dala som si horuci kupel a červené vino aby som dostala a nič....urobila som si testy konkretne 7...prve dva negatívne...na dalšom rapiclear bolo akokeby duch ale ptom sa to zlialo do jednej ružovej machule tak som si urobila na to secret woman a bol negatívny...na další den ráno som si urobila další secret woman a dnes ráno další secret woman a negatívny....myslíte že možem byt tehotná??cítim sa akoby som mala horučku, a merala som si bazalnu teplotu predtým som to nerobila nikdy ale bola 37.6 ......mám už dve deti tretie nemožme mat nemám financie na to momentálne..myslíte že som v tom?

cerez
•
11. nov 2013

@lienka12544 Môžeš byť. Test si urob neskôr, máš dlhý cyklus. Tak tebe to môže ukázať o týždeň.

zuanach
•
11. nov 2013

Podľa mna nie si

lienka12544
autor
•
11. nov 2013

@cerez
@zuanach
kiež by som nebola...už sa len sledujem a nahováram si.......zajtra pojdem gynekologovi a uvidíme....ešte si ráno urobím predtým jeden test posledný čo mám doma

zuzi0911
•
11. nov 2013

mozes...skus neskor test alebo zakdi ma konci tyzdna k dr...nech ta pozrie preco ti mesla a zobere krv na hcg tam to ulaze...moze to byt aj cysta a mozno nic..uvidis

zuanach
•
11. nov 2013

Ešte by som ostala na tých testoch domácich, a možno na konci týždňa by som šla .
@lienka12544

cerez
•
11. nov 2013

Meškať môže z viacerých dôvodov. Aj stres. Ale tá T? Ak nie si chorá, tak to môže byť aj prejav začiatočného tehotenstva.

lienka12544
autor
•
11. nov 2013

chcem ist zajtra leb nemám kam dat deti potom....a mám bolest v podbrušku aj vo vaječníku ma picha velmi možno sm poprechládaná poviem mu nech mi spravi sono či nie je zapal a ak nie tak nech pre istotu vezme krv aby som bola kludnejšia a nech mi pichnu vyvolávačku.....proste nechápem tomu čo sa rozpamätávam kondom nam nikdy nepraskol nedáva mi logiku byt tehotná...ak áno neviem čo budem robiť

lienka12544
autor
•
11. nov 2013

dalšia vec je ak by som bola tehu podla mna by sa aspon duch pri tých troch dalších z ranného moču ukázal....ked som bola tehotná predtým tak sa mi ukázal ešte pred MS.....som z toho zbláznená...možno mi teraz mešká aj preto že stresujem....ale je i dive od rána sa cítim ako keby mám horúčku neviem

cerez
•
11. nov 2013

@lienka12544 Možno máš aj nejaký zápal.

bosoriak
•
11. nov 2013

@lienka12544 Podla mna tehotna nie si. Skor to vidim na nejaky zapal, s tym by si k lekarovi mala ist. No a nabuduce pouzit asi lepsiu ochranu. Nie som velmi zastanca HAK, ale je to jediny sposob, ako na 99% zabezpecit, ze neotehotnies. Ja mam prvu dceru z kondomu, takze viem, ze 100% ochrana to rozhodne nie je.

lienka12544
autor
•
11. nov 2013

@bosoriak fuuu tak toto mi ani nehovor..je mi až zle ked na to myslím....brala som hak ešte pred otehotnením a okrem toho že som pribrala 8 kilov mi aj riadne šibalo..mala som depky ola som neznesitelna.....odvtedy som povedala nikdy viac....viem že kondom nie je 100% ale vždy sme kontrolovali či nie je prasknuty aleo čo...a vždy všetko ostavalo v nom nechapem...dufam že je to len zapal alebo čosi take lebo by som si to dieta nemohla nechať

katarinka32
•
11. nov 2013

podla mna tehotna nie si, mozno mas nejake zenske problemy.

lienka12544
autor
•
11. nov 2013

ale ak mi meškaju kvoli nejakemu zapalu alebo stresu po víne, horucej vode by neprišli??

warholette
•
11. nov 2013

@lienka12544 cervene vino a horuci kupel je len stara babska povera 😉

bosoriak
•
11. nov 2013

@lienka12544 Hlavne sa ukludni, pockas par dni, sprav si este test a uvidis, ale ja si myslim, ze tehotna nie si, skor vystresovana.
Drzim palce, nech to dopadne tak, ako chces.

lienka12544
autor
•
11. nov 2013

@bosoriak to je možné že som vystresovaná ale prečo tá bazálna teplota 37.6 aj ked som už mala mať menzes pred 4 či 5 dnami...

bosoriak
•
11. nov 2013

@lienka12544 No ja sa v tomto uz moc nevyznam. Kazdopadne teraz uz to nezmenis, takze len pockat a uvidis.

lienka12544
autor
•
12. nov 2013

zienky tak je to cysta 8cm velka...a to som bola pred 3 týždnami na kontrole...aspon že to nie je tehotenstvo teda dufam lebo sa už stalo znamej že doktor si pomýlil cystu so začíajucim tehotenstvom