Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@misskate1 ja si to nemyslim..lebo mna aj svrbi...sice ten vytok je bez zapachu..a zacal teraz ako ma picha do vajecnika...ale ja ti neviem...uz ma napadlo, ze ci nahodou nebola velmi mydlova voda ked som sa holila..ja neviem..asi pred mesiacom som si kupila Canesten Combi..lebo ma palilo dnu..Ja som uz zufala..
@tamarka9 Doma nemam, ale musim si ho kupit zajtra. Dikes 😉
no uvidim o dva tt, s muzom este tretie neplanujeme, len sa podarilo 🙂 , hned som sla do sprchy. ak sa zadarilo, tak co uz, lne nech je zdrave
@misskate1 tu mast nam kupim dopov..pravce vcera som sa obarila paro..otvorila som ruru kde som piekla zemiaky a ta para mi vyrazila rovno na dva prsty..tak to bola sila...uz sa mi robia pluzgiere...a na pravej ruke. Robila som si test..taky lacny..dva testy za 1,30 xixixi...tenucke su ako vlasok..samorzejme kontrolna ciarka svieti na sto metrov a ta dolezita...ja ti neviem..ja tam vidim ducha..ale moze to byt len moja tuzba ju tam vidiet...kazdopadne som ho nevyhodila..je v kupelni na skrinke
@misskate1 a to som dnes 22 DC...Boze treba mi pustit psa vonku, ale bojim sa...a hlavne teraz mu dam kost, ale o 15stej musim ist pre dceru do skoly do druziny..a on tu bude behat po dvore...kokso...mam strach zo psov..a mnazel s dcerou chceli velmi psika..tak sa kupil..od steniatka..ale on je taky hravy...
@inge888 ahoj co mas noveho? mne bolo vcera cely den zle,tak som skoro cely prelezala rano o pol piatej ma tak bolela hlava,ze som si myslela,ze umrem,tak som si dala tabletku od bolesti,ale stale som taka malatna a uz ma poriadne boli brucho ako na ms,ale ms zatial nikde,no netesim sa,lebo ja to tak mavam,ze jeden den krce a na druhy poriadna ms,tak uvidime do zajtra
@manucao ja som akurat dnes rozmyslal, ze si kupim test. aj ked je skoro. az v sobotu mam dostat. ale to napatie :D ale potom som si hovorila, ze co ak uvidim ducha, ze ako by som reagovala. tak radsej pockam 🙂 psika sa bat nemusis. ked nema dovod, tak ti nic neurobi. ak sa bojis, ze skace, tak sa k nemu zohni, aby ta proste dociahol, vtedy nebude skakat. neboj z toho vyrastie. tes sa z neho. nech neciti, ze sa ho bojis. on len chce pozornost 🙂 ja mam vlciaka a uplne zlaticko :D
@misskate1 Jéoooj dakujem..pekne si mi to napisala...on je strasne zlaty.dcera a manzel ho zboznuju..aj ja..ja ho pohladkam..aj na ruckach som ho mala..aj som ho niesla na rukach ked uz nevladal na prechadzke v lese...a s tym testom mas pravdu..nemala som robit ani ja..som zbytocne smutna a stale chodim apo zeram..raz tam vidim nieco raz nie..asi to bolo skoro robit..ved az v nedelu 19.1 mam dostat mrchu...hmm.tak bud nadalej silna a vyckaj do kramov prajem ti, aby ti neprisli
no baby...ja mam uz 35DC a stale nic...neviem ci idem mat zase dljy cyklus ci daco...
ahojte baby neviete mi niektora vyratat ovulaciu poslednu menstruaciu som mala 28,12,2013 prvy den cyklus mam 30 dnovy dakujem
Ahojte, prave som sa zaregistrovala. S babom sme povodne chceli zacat az niekedy v lete, alecez vianoce sme to nejak neriesili a nechali ako bude a neviem ci to nevyslo nahodou na prvy krat. Mam uz 43 den cyklu a menzes nikde. Test som si robila napisledy rano a negativny. Boli ma uz vyse tyzdna v podbrusku a pali ma zaha ale len obcas. Neviem ci ist k lekarke na vyvolavacku alebo este par dni pockat? Ak bude babo pitesime sa, najhorsie je to cakanie. Dakujem
@zuzicek88 ahoj, tak ja som si dnes dokonca spravila dva testy. Prvý mi po 3-och minútach ukázal peknú druhú čiarku, ktorá však o minútu zmizla ☹ Tak som si spravila ešte jeden - iný ale tej istej značky a tam mi ukázalo iba jednu. Tak zatiaľ z toho asi nič nebude. Budem čakať ďalej, ale ms som zatiaľ nedostala.

@kamca25 mozes. vajicko sa da oplodnit aj 72 hodin po uvolneni