icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

zuzicek88
12. jan 2014

@inge888 verim ti,aj ja keby mam doma test,tak ho vyskusam,aj ked viem,ze este asi nic neukaze,neodolala by som preto radsej nekupim este

angels882
12. jan 2014

zatial si len ratám uvidíme

angels882
12. jan 2014

baby a je podla vas normalne ze tie spermie zo mna vytečú 😒

inge888
12. jan 2014

@zuzicek88 a ty by si mala mať kedy mrchu? Koľko sa už snažíte o dieťatko? Ja sa budem ešte snažiť vydržať s tým testovaním, však keď opäť začne prac.týždeň, tak nebudem tak na to myslieť ako teraz cez víkend keď som doma.

zuzicek88
12. jan 2014

@inge888 ja mam dostat 18 teho,zvykla som dostat tak 3-4 dni skor,ale ako uzivam inofolic,tak sa mi to upravilo. A snazime sa tak od konca maja,ale tak normalne od juna

angels882
12. jan 2014

@tamarka9 tak teraz som si zacala len ratat

moschino1986
12. jan 2014

mne zatial inofolic zacal upravovat kramy..aspon zatial to...ale mohol by mi aj babo prichystat v brusku=-O

inge888
12. jan 2014

@zuzicek88 no mne zas zvyknú 2-3 dni meškať ale už sa mi stalo že mi došli aj o deň skôr. Začala som aj ja brať pred týždňom inofolic. Doporučila mi to moja gynekologička. Tak neviem či to užívam ešte málo na to aby mi upravil mrchu, alebo meškanie je príčinou nášho šťastíčka 😀

moschino1986
12. jan 2014

ja ho beriem od septembra tak myslim ze je to uz dost dlho+skoro 5mes.

zuzicek88
12. jan 2014

@moschino1986 ja pijem aj alchemilku,no rozhodla som sa teraz,ze vyuzivam toto posledne balenie inofolic a vyskusam potom nieco ine

moschino1986
12. jan 2014

zuzulicek88-ja tiez obcas pijem alchemilku...mam bolave tie vajecniky...nemavala som to predtym.a kolke balenie beries????

zuzicek88
12. jan 2014

@moschino1986 vies,ze presne ani neviem ale urcite aspon piate,no nabuduce vyskusam nieco ine,poradim sa aj v lekarni,no verim tomu,ze uz nebude treba radit sa hihi

moschino1986
12. jan 2014

no tak ja uz 5mes.takze tych baleni bude viacej za mnou....

flocik
12. jan 2014

@linda20111
Nemusí to vždy meškať, sú baby, ktoré majú menzes aj do 5 mesiaca tehotenstva. Najlepšie by bolo asi zájsť k lekárovi, nech urobí odber krvi a tam sa to 100% potvrdí alebo vylúči.

sunshine85
12. jan 2014

@inge888 od decembra 🙂
no dnes som si prvýkrát v zivote kupovala test, tak neviem ako dlho to vydrzim 😀 ty?

inge888
12. jan 2014

@sunshine85 no my sme začali presne na vianoce - vtedy mi začali plodné dni. Tak my sme na tom podobne 🙂 Pokušenie testovať je veľké, to poznám 😀

kamca25
12. jan 2014

Ahojte, chcem sa spytat, ci mozem otehotniet na treti den po uvolneni vajicka

moschino1986
12. jan 2014

@flocik dala si mi nadej...aj ked moja mrcha je divna oranzovo hneda..a take hrudky.ktov
ieco to je?

22mariana22
12. jan 2014

@tamarka9 Nemam az take silne bolesti, sem tam ma pichne, ale mam krce skor asi z toho, ze som nafuknuta a zle mi travi ☹. Som zvedava co mi povie doktorka. Aj ja drzim palceky 😉

barborkark
12. jan 2014

@tamarka9 ja som mala poslednu 7.12. 🙂 a nie krv mi nebral, len ma prezrel palpačne a vnutornym sonom a dal mi kyselinu listovu.. takze som stale nedockava, ale co uz, moc skoro som to zistila 😀

moschino1986
12. jan 2014

@barborkark ja som v poslednej dobe nervozna uplne nervy,placliva a naladova a zase ma boli prsnik.

tamarka9
12. jan 2014

@barborkark no to nie je az tak skoro, z krvi by sa to uz pekne dalo poznat sa cudujem ze ti ju nezobral....takze teraz uz len cakat 🙂 ja som si v piatok poobede len tak so srandy spravila test a testovacia ciarka uz bola silnejsia ako kontrolna, takze uz tam toho je asi poriadne vela 🙂

tamarka9
12. jan 2014

@22mariana22 na nafuknute brucho je vyborny Espumisan a mozu ho aj tehu zeny, takze kludne si daj, velmi je to dobre, zabera takmer hned...

barborkark
12. jan 2014

@tamarka9 nuž veru, už len čakať.. už by som chcela vidieť tú bublinku malú 🙂
a ty si už bola u dr.?

tamarka9
12. jan 2014

@barborkark nie nebola, schvalne som nechcela, ze pockam, lebo po tom potrate som taka opatrnejsia s tesenim sa a chcem ist az vtedy ked uz by malo aj srdiecko pracovat, takze idem par dni po tebe, 23.1- ale uz aj u teba by mohlo pracovat 🙂

manucao
12. jan 2014

Ahojte..Mate niektora podobny stav ako ja...Mam tyzden pred kramami...a som vlastne tyzden po ovüülacii..Od vcera ma pobolieva podbrusko a picha ma do laveho vajecnika. K tomu sa pridal vytok...Vyzera to na zapal asi co?

barborkark
12. jan 2014

@tamarka9 fúú no neverím. Stále sa mi to zdá neuveritelné 🙂 Ja by som tak skoro k dr. ani nesla ale ja som mala dost bolesti, v krížoch ale aj v podbrusku, a dostala som strach tak som radsej nechcela riskovať.

tamarka9
12. jan 2014

@barborkark ano chapem ta, ale neboj nic teraz dobre bude 🙂

misskate1
12. jan 2014

@angels882 jeden lekar povedal, ze je dobre max sex kazdy treti den a pocas plodnych dni kazdy den. ale zas sa vravi, ze max raz za den, aby sa spermie skvalitnili.

misskate1
12. jan 2014

@angels882 ano je to normalne. aj viac dni mozu vytekat.