Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
zatial si len ratám uvidíme
baby a je podla vas normalne ze tie spermie zo mna vytečú 😒
mne zatial inofolic zacal upravovat kramy..aspon zatial to...ale mohol by mi aj babo prichystat v brusku=-O
ja ho beriem od septembra tak myslim ze je to uz dost dlho+skoro 5mes.
@moschino1986 ja pijem aj alchemilku,no rozhodla som sa teraz,ze vyuzivam toto posledne balenie inofolic a vyskusam potom nieco ine
zuzulicek88-ja tiez obcas pijem alchemilku...mam bolave tie vajecniky...nemavala som to predtym.a kolke balenie beries????
@moschino1986 vies,ze presne ani neviem ale urcite aspon piate,no nabuduce vyskusam nieco ine,poradim sa aj v lekarni,no verim tomu,ze uz nebude treba radit sa hihi
no tak ja uz 5mes.takze tych baleni bude viacej za mnou....
@linda20111
Nemusí to vždy meškať, sú baby, ktoré majú menzes aj do 5 mesiaca tehotenstva. Najlepšie by bolo asi zájsť k lekárovi, nech urobí odber krvi a tam sa to 100% potvrdí alebo vylúči.
@inge888 od decembra 🙂
no dnes som si prvýkrát v zivote kupovala test, tak neviem ako dlho to vydrzim 😀 ty?
@sunshine85 no my sme začali presne na vianoce - vtedy mi začali plodné dni. Tak my sme na tom podobne 🙂 Pokušenie testovať je veľké, to poznám 😀
Ahojte, chcem sa spytat, ci mozem otehotniet na treti den po uvolneni vajicka
@flocik dala si mi nadej...aj ked moja mrcha je divna oranzovo hneda..a take hrudky.ktov
ieco to je?
@tamarka9 Nemam az take silne bolesti, sem tam ma pichne, ale mam krce skor asi z toho, ze som nafuknuta a zle mi travi ☹. Som zvedava co mi povie doktorka. Aj ja drzim palceky 😉
@tamarka9 ja som mala poslednu 7.12. 🙂 a nie krv mi nebral, len ma prezrel palpačne a vnutornym sonom a dal mi kyselinu listovu.. takze som stale nedockava, ale co uz, moc skoro som to zistila 😀
@barborkark ja som v poslednej dobe nervozna uplne nervy,placliva a naladova a zase ma boli prsnik.
@barborkark no to nie je az tak skoro, z krvi by sa to uz pekne dalo poznat sa cudujem ze ti ju nezobral....takze teraz uz len cakat 🙂 ja som si v piatok poobede len tak so srandy spravila test a testovacia ciarka uz bola silnejsia ako kontrolna, takze uz tam toho je asi poriadne vela 🙂
@22mariana22 na nafuknute brucho je vyborny Espumisan a mozu ho aj tehu zeny, takze kludne si daj, velmi je to dobre, zabera takmer hned...
@tamarka9 nuž veru, už len čakať.. už by som chcela vidieť tú bublinku malú 🙂
a ty si už bola u dr.?
@barborkark nie nebola, schvalne som nechcela, ze pockam, lebo po tom potrate som taka opatrnejsia s tesenim sa a chcem ist az vtedy ked uz by malo aj srdiecko pracovat, takze idem par dni po tebe, 23.1- ale uz aj u teba by mohlo pracovat 🙂
Ahojte..Mate niektora podobny stav ako ja...Mam tyzden pred kramami...a som vlastne tyzden po ovüülacii..Od vcera ma pobolieva podbrusko a picha ma do laveho vajecnika. K tomu sa pridal vytok...Vyzera to na zapal asi co?
@tamarka9 fúú no neverím. Stále sa mi to zdá neuveritelné 🙂 Ja by som tak skoro k dr. ani nesla ale ja som mala dost bolesti, v krížoch ale aj v podbrusku, a dostala som strach tak som radsej nechcela riskovať.
@barborkark ano chapem ta, ale neboj nic teraz dobre bude 🙂

@inge888 verim ti,aj ja keby mam doma test,tak ho vyskusam,aj ked viem,ze este asi nic neukaze,neodolala by som preto radsej nekupim este