Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@barborkark ako sa Ti tehuľkuje? teda Vám verím že ste v poriadku 🙂
@hnedula hahaha,vsak celibbat treba,nie kazdy den je nedela 🙂
@michelitta no vieš kedy máš mať sex? keď je v dni písmeno R takže prndelok, outorok klasika, streda, štvrtok , priatok , srbota , nrdela 🙂 to len tak na pobavenie 🙂
@michelitta taraj od posledného pozitívneho ovu testu 😉
@karmela este by ma zaujimalo ako sa meria teplota pod tym jazykom 🙂 to si ho drzis ten teplomer zubami,ale si ho pridrziavas rukami a ta kovova spicka sa ma dotykat jazyka ci nie? 😀 Nemoze sa to merat aj vecer pred spanim?
@karmela tak to som len 11dpo?nejake divne nie?🙂
@michelitta vecer sa nemôže merať.Musis mat odpocinute telo a pod jazykom sa meria tak,ze das teplomer do pusi pod jazyk a pridrzis si ho rukov aby sa nekyval.Najlepsi je digitálny .Pod jazykom znamena ze otvoris pusu zdvihnes jazyk a spuckou teplomera drzis pod jazykom 😉 Ked máš vyššiu teplotu cca 13 dni malo by to byt tehu tak 36,9 a vyššie
@michelitta no a ked si mala posledný pozitivny ovu test 18.1 tak ano si 11DPO
Ahojte baby myslíte že by mi test mohol už ukázať či som v tom alebo nie? 2.1. som mala ms a včera som si všimla že mi sú na prsia vidieť silnejšie žilky ako do teraz začali ma aj pobolievať a aj v podbrušku mam menšie bolesti ako pred ms plodné dni mi vychadzali od 13-17. vopred ďakujem za odpovede
@dudulik1986 tak co? testovala si?
@silvia662 chapem ta 🙂 ale este stale si aj pri jednej ciarke mozes povedat, ze to moze vyjst, kym ms nedorazi 🙂 keby si to mala tak tri dni pred ms, tak ti poviem, aby si netestovala, lebo to kamoske vysiel negat a nakoniec bola tehu...ale den pred ms uz by tam nejaky ten duch mohol byt 🙂 je to ale na tebe, kazdopadne nam daj vediet , ako vysiel 🙂
@bar12 ano testovala a druha ciarka uz viditelna riadne zajtra idem k doktorovi dam vam vediet.
@dudulik1986 jeeej tak supeer GRATULUJEM!!!
@michelitta ahoj,beriem Nosifol na otehotnenie a ano,to mi rozhadzalo cyklus,preto som chcela vediet ako ostatne baby,ktore to brali,ci sa im to stalo tiez...tak neviem...
dakujem
je tu niekto zenyyy???
baby mozem byt tehotna dnes na veceru som zjedla 2 chleby s pomazankou, dojedla som bryndzove halusky po malej,neskor 6 cokoladok merci, potom som si otvorila flasu kyslej kapusty a ujedala som z nej a nakoniec som to zavrsila mandarínkou? som tehotna? 😀
škoda, že nemam doma tehu test, hned by som si ho ocikala..🙂
Ahojte baby 🙂 Ms ma prist +- 1.2.2014. Uz tyzden ma pobolievaju prsia. Test som si robila pred 2 dnami a bol negat.Dnes mam mini krce a pichanie v podbrusku. Myslite ze to je tehu alebo pride mrcha? Vdaka za vase odpovede.
@laila22 tak ocikaj plienku, ked nemas test 😅

@leren1 ako sa Ti darí? čo máš nového?