icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

hnedula
28. jan 2014

@leren1 ako sa Ti darí? čo máš nového?

hnedula
28. jan 2014

@barborkark ako sa Ti tehuľkuje? teda Vám verím že ste v poriadku 🙂

michelitta
28. jan 2014

@hnedula hahaha,vsak celibbat treba,nie kazdy den je nedela 🙂

hnedula
28. jan 2014

@janchaa ako sa Vám darí ste v poriadku?

hnedula
28. jan 2014

@michelitta no vieš kedy máš mať sex? keď je v dni písmeno R takže prndelok, outorok klasika, streda, štvrtok , priatok , srbota , nrdela 🙂 to len tak na pobavenie 🙂

karmela
28. jan 2014

@michelitta taraj od posledného pozitívneho ovu testu 😉

michelitta
28. jan 2014

@karmela este by ma zaujimalo ako sa meria teplota pod tym jazykom 🙂 to si ho drzis ten teplomer zubami,ale si ho pridrziavas rukami a ta kovova spicka sa ma dotykat jazyka ci nie? 😀 Nemoze sa to merat aj vecer pred spanim?

michelitta
28. jan 2014

@karmela tak to som len 11dpo?nejake divne nie?🙂

karmela
28. jan 2014

@michelitta vecer sa nemôže merať.Musis mat odpocinute telo a pod jazykom sa meria tak,ze das teplomer do pusi pod jazyk a pridrzis si ho rukov aby sa nekyval.Najlepsi je digitálny .Pod jazykom znamena ze otvoris pusu zdvihnes jazyk a spuckou teplomera drzis pod jazykom 😉 Ked máš vyššiu teplotu cca 13 dni malo by to byt tehu tak 36,9 a vyššie

karmela
28. jan 2014

@michelitta no a ked si mala posledný pozitivny ovu test 18.1 tak ano si 11DPO

janchaa
autor
28. jan 2014

@hnedula ahoj ja sa mam uplne super mám za sebou prve vyšetrenie a potvrdené tehotenstvo tak sa opatrujem a dávam na seba velký pozor. Normálne chodím do roboty. Mám super priatela a ten sa o mna tiež pekne stará. Zatial všetko v poriadku. A ty darí sa?

silvia662
29. jan 2014

Ahojte baby myslíte že by mi test mohol už ukázať či som v tom alebo nie? 2.1. som mala ms a včera som si všimla že mi sú na prsia vidieť silnejšie žilky ako do teraz začali ma aj pobolievať a aj v podbrušku mam menšie bolesti ako pred ms plodné dni mi vychadzali od 13-17. vopred ďakujem za odpovede

bar12
29. jan 2014

@silvia662 ahoj, uz by ti mohol ukazat, ak mas 28 dnovy cyklus, tak za dva dni by mala mrcha dorazit ci? ale moze ti vyjst aj negat este...je to dost individualne, najistejsie budes vediet, ked mrcha nedorazi 🙂

bar12
29. jan 2014

@dudulik1986 tak co? testovala si?

silvia662
29. jan 2014

@bar12 mrchu očakávam (neočakávam 🙂 ) zajtra alebo v piatok tak uvidíme a cyklus mávam 28 dňový

bar12
29. jan 2014

@silvia662 tak je to na tebe, ci testnes alebo pockas 🙂 kazdopadne drzim palce, aby nedorazila!!! 🙂

silvia662
29. jan 2014

@bar12 aj by som testla keďže som dosť nedočkavá či sa zadarilo ale na druhú stranu nechcem byť sklamaná z 1 čiarky tak teraz neviem či to risknúť alebo ešte počkať každopádne ďakujem 🙂

bar12
29. jan 2014

@silvia662 chapem ta 🙂 ale este stale si aj pri jednej ciarke mozes povedat, ze to moze vyjst, kym ms nedorazi 🙂 keby si to mala tak tri dni pred ms, tak ti poviem, aby si netestovala, lebo to kamoske vysiel negat a nakoniec bola tehu...ale den pred ms uz by tam nejaky ten duch mohol byt 🙂 je to ale na tebe, kazdopadne nam daj vediet , ako vysiel 🙂

silvia662
29. jan 2014

@bar12 pre istotu asi ešte počkám ale budem vás informovať ako to dopadlo tak uvidíme 🙂

dudulik1986
29. jan 2014

@bar12 ano testovala a druha ciarka uz viditelna riadne zajtra idem k doktorovi dam vam vediet.

bar12
29. jan 2014

@dudulik1986 jeeej tak supeer GRATULUJEM!!!

danielkadanielka
29. jan 2014

@michelitta ahoj,beriem Nosifol na otehotnenie a ano,to mi rozhadzalo cyklus,preto som chcela vediet ako ostatne baby,ktore to brali,ci sa im to stalo tiez...tak neviem...

dudulik1986
29. jan 2014

dakujem

michelitta
29. jan 2014

je tu niekto zenyyy???

laila22
29. jan 2014

baby mozem byt tehotna dnes na veceru som zjedla 2 chleby s pomazankou, dojedla som bryndzove halusky po malej,neskor 6 cokoladok merci, potom som si otvorila flasu kyslej kapusty a ujedala som z nej a nakoniec som to zavrsila mandarínkou? som tehotna? 😀
škoda, že nemam doma tehu test, hned by som si ho ocikala..🙂

citta
29. jan 2014

Ahojte baby 🙂 Ms ma prist +- 1.2.2014. Uz tyzden ma pobolievaju prsia. Test som si robila pred 2 dnami a bol negat.Dnes mam mini krce a pichanie v podbrusku. Myslite ze to je tehu alebo pride mrcha? Vdaka za vase odpovede.

bubelko
29. jan 2014

@laila22 a kedy si mala poslednu mrchu?

zita19
29. jan 2014

@laila22 no moja, misis si ten test kupit. Krystalove gule furt nedodali. Ale je by som sa z takej kombinacie zblula. Asi by to bola tehotenska nevolnost 😝

zuzkaanicka
29. jan 2014

@laila22 tak ocikaj plienku, ked nemas test 😅

laila22
29. jan 2014

@bubelko vies, ze ani neviem? 😀 dnes som premyslala a nemozem ist na gyndu, ked sa ma lekarka spyta, tak co jej poviem, ze neviem? 🙂
Tak este chvílu pockám... 😉