Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@hnedula ja som natom tak isto. MS som mala 13.12. a dnes mi to nedalo a spravila som si test woman secret a niečo tam je vidieť. No nechcem sa tešiť dopredu...ty si neskusala testnut? 😉
@4katarinakralova5 ahoj Katka ja akurat riesim tu istu dilemu.. 😀 neukazuje falosne tie testy? 😨 😕 😝
@michelitta no na tom tvojom vidím druhu čiarku 🙂 a tiež máš tú istú značku?
@4katarinakralova5 hej tu istu..je to woman secret baby..neviem,ale uz som popocitala,ze moze aj falosne ukazovat,ja mam 2 dni pred mnzs,to ratam akoze 28 dnovy cyklus ale chodi mi tak o 2 3 dni skor,cize uz aj toto je rekord ze este nedosla..ale ja som skor skepticka,v reali sice optimizmus na rozdavanie 🙂 🙂 ale keby sa zadarilo tak som naj naj stastnejsia!!! my uz sme spolu 12 rokov a mame za sebou 5x umele..nakoniec sa mame snazit prirodzene,lebo moje vajickovody sa sami od seba spriechodnili 😠 🙂 🙂
@michelitta No ja ked sa na to pozrem v jednom uhle tak tam naozaj vidim slabunku ruzovu ciarku, takze drzim palce nech silnie..
Nemam s tym skusenosti kedy urobit dalsi, aby ciarka bola silnejsia, ci zajtra alebo radsej pozajtra..ale v kazdom pripade drzim palce a ked budes opakovat test, tak sem hod foto, som zvedavá 🙂 ja kedze mam nepravidelny cyklus cca 31-32dní, tak by som mala dostat MS okolo 6.1. ale je to plus mínus dva dni, a uz aj ja by som najradsej vbehla do lekarne po test no ale má to vyznam?
Minuly mesiac sme sa sice az tak moc nesnazili ale meskala mi MS asi 5dní a uz som si namyslala vselico a v den testovania ked mi vysiel negatívny vysledok dostala mrchu, takze na porazenie..
Inak predtym ked sme sa este nesnazili o bábo som mala ms takmer pravidelne okolo 31.den, odkedy sa snazime a uzivame naplno, tak mi casto meskavaju a predmenstruacne bolesti mam silnejsie nenormalne. Mate aj vy taku skusenost?
@4katarinakralova5 nie netestovala bojím sa sklamania alebo duch len na teste ale stále je blbo teraz som bola v meste tak som kúpila v LIDL ten pás na kríže a dala som si že snáď pomôže
@michelitta ja mám dostať až 10.1. Ja som tiež raz mala falošne pozitívny ale to bol rapid. Ja som tiež čítala rôzne diskusie o tých falošných testoch,tak ale hádam to náš prípad nebude 🙂
@barborkark ahoj,ja mam uplny PMS,bolia ma prsia,som nervozna,vrazdila by som..teraz mam nejak naladu v poho,ale ma bolia strasne kozy 😀 a kolko dni si po OVU? ja ti poviem,pre mna je to radost testovat,lebo ja som to nikdy nezazila kedze mi bolo povedane ze prirodzene to neide..u mna sa testovalo len pocas ivf a to boli akoze brutal nervy!!teraz to beriem v poho,nie som ani sklamana ani extra si nahovarajuca,ale aspon si davaj nadej a pozitivne k tomu pristupujem 😉 ja budem najstastnejsia ked to bude fakt pozitivne a bude to silniet!! to mas riadne dlhy cyklus!!prajem ti nech ti to vyjde!!ak mas tak dlhsie po ovu tak kludne testni ale neber to ako definitivu..ja si stale hovorim ze este je skoro,niektorym aj tyzden po mnzs sa az ukaze,takze tak 🙂
@hnedula drzim palce""ked ta bolia krize,tak y to malo byt dobre znamenie..ja viem ze sa velmi potim asi den dva pred mnzs..zatial som sa nepotila..a baby neviete aka by mala byt teplota ked ste tehu? pripadne mozu ovulacne testy ukazat pravdu aj o tehu?niekto vravi ze ked su potivine ide mnzs,niekto ze si tehotna..poradte 😉
@michelitta skus opat o dva dni ak duch bude silniet tak sa mozes tesit 🙂
@leren1 a sa testuješ každý mesiac? bože keď tie testy človek za ne toľko € vyhodí ja som bola aj ped pár rokmi u jasnovidky všetko sa mi splnilo okrem bábetka tak som šla za ňou znovu povedala že do roka no uvidím hlavne vravela že zmeniť prácu nakoľko robím ťažko a v zime v lete test ukázal dúšika tešila som sa veľmi a keď som bola na nákup dostala som krčne a začala som krvácať ☹
@hnedula skus si objednat od lauritky,ona ma za lacno..no je to drahe jak slak :( vedia na com zarobit..ja som mala tiez pozitivne testy kukni album a potom ze dovi dopo,odislo 😠 😢
@sisawalter mozem aj zajtra?vsak to nevydrziiimm 🙂)))) 😉
@michelitta No, mám taky cyklus ale som zvyknutá, Dr. povedal ze je to ok, pokial to moc nehapruje a ani nehaprovalo pokial sme sa nezacali snazit.. Predtym som vzdy pred MS mala bolesti pŕs a krížov, podbruška ani nie a samozrejme nervy na dranc, podrazdena a pod.. Ale odkedy sa snazime cca od septembra, tak mi meskavaju casto aj tyzden a mam silen bolesti v krizoch a podbrusku..
V novembri som dokonca isla na pohotovost lebo aj ked som lezala som mala pocit ze mi niekto lame krize, boleli ma nohy a krize a chrbat no neskutocne, lekár sa hned pytal ci mozem byt tehu no reku mozem, tak mi nic nedal, len doporucil klud a pokoj a nech si kupim test..na druhy den som dostala..
S tou ovulaciou to presne neviem, kedze lekar mi povedal ze pri mojom cykle nemusi byt moja ovulacia na 14.den, ale moze byt skor alebo neskor, a to som este nezistovala, nerobila som si ovu test ani nic. A nepatam si teraz v decembri ci som vobec mala ovulacny hlien, nechapem, ako si to nemozem pamatat 😅 Ale snazili sme sa tento mesiac velmi casto, cca kazdy druhy den, takze hadam sme to nejak vystihli.
Tu na koníkovi som citala dokonca jede pripad, kde zena mala ovulaciu asi 7-8den po zaciatku menzesu, a vtedy to s manzelom aj skusili a vyslo im to, takze ovulacia nemusi byt vzdy v strede cyklu, co mi povedal aj lekar..
@michelitta no ja počkám ako sa môj stav bude ďalej vyvíjať či aj ďalšia noc bude taká a dni uvidím ale na 100% idem test urobiť 6-teho nakoľko 7 idem do práce a tam ťažko pracujem + je tam veľká zima no verím že sa niečo ukáže verím v silu viery kedy sa Ty ideš testiť? a akú značku používaš? aha teraz hore vidím tvoj testík jemná čiaročka verím že sa Ti splní kedy si mala ovu?
@michelitta mozes ale hcg sa znasobuje kazde dva dni :D , ale ved nemas co stratit 🙂
A dnes som si len tak zo zvedavosti rano este v posteli zmerala bazálnu teplotu a mala som 36,9.. Neviem ako mavam normalne lebo som to este nikdy nemerala, ale mohla by byt taká hodnota keby som bola tehotná? MS mam dostat cca 4.-6.1.
@hnedula ja som mala ovu 20 az 22 dec. ale neviem,kedy ako,lebo sme vikend miesili a ked ovulka pride niekedy po 24hod niekedy po 2 dnoch a niekedy sa oplodni este neskor.. 🙂 daj vediet aj ty,drzim palce!!
@barborkark no to by aj mna zaujimalo 😉
@michelitta aha pozrela som album ten digitálny ma dostal krása aj slzička vybehla po Tvojom dnešnom testíku mám chuť sa testovať hneď zajtra
@michelitta urob ku dala som ti to do negatívu vidieť // 🙂
@michelitta tiez tam vidim dušíka ! Vyzera to nadejne,supeeeer 🙂
@tanickaskorokubikova tie príznaky sú také psychické. Každá sme iná. Počkám do 9.1 má prísť ms.
@luciannka83
@leren1
@michelitta
@hnedula
@barborkark ahojte ako ste na tom,robila si už niektorá z vás test, dajte vediet ako sa citite
@michelitta daj vediet ked sa testnes a hod potom foto 🙂
@janchaa robila vcera,ale len z vecerneho mocu a asi este skoro kedze MS ma prist az 8.1...citim sa uz len tak,ze bolia prsia a krize...zacinam si mysliet ze to je PMS ☹ bojim sa sklamania.
@leren1 ahoj žalúdok už v poriadku, prsia bolia stále a občas ma pichne. To je asi tak všetko. Ak je to pms tak budem tiež sklamaná. Aj tak si myslím že na prvý pokus by to bolo najväčšie štastie. I keď si chcem urobiť test aj hneď tak počkám do toho 9.1. Ak nepríde ten deň tak potom si spravím test.
@michelitta ten lak je tvoj 🙂 pekne som to urobila že? 🙂 ak urobíš skupinu snaživé zúfalky pridám sa 🙂 teším sa na Tvoj zajtrajší testík určite sa ozvem tej pani na tie testíky ozaj neukazujú faloš dúšikov? inak super cena lebo keď si zoberiem že v lekárni za 2 dám 4€
@janchaa test urobím najskôr 6.1. ale zle je stále a to do teraz som mala návštevu tak som aj chystala veci budem rada keď pôjdem do hajan len dúfam že už konečne vyspím
@leren1 a ako Ti vyšiel test?

@hnedula
@luciannka83
@leren1
@sisawalter
@janchaa
@barborkark caute kocky,tak som zbehla do shopu a kupila som si woman secret a nechcem si to nehovarat ale mala som tam slabucku ruzovu ciarku..proste kukam jak puk,aj ked zaschla je tam vidiet..ja cakam mnzs v sobotu som zvedava..zajtra ma prist kamoska ze na zurku,no asi pit nebudem,ci mozem dat nejake vincisko?😀 zas jej nechcem moc oznamovat dopredu..ale sa tesim uz na zajtrajsie testovanie🙂)) no sialena som🙂)) neviete ci ten woman secret je spolahlivy?lebo ze niektore ukazujem falosne napr rapid clear som pocula a tak☹ zelam //!!!