Ahojte čo si otom myslíte ? Je to tam ?
@misik1234 áno
@otvorena mešká mi to 7 dní v sobotu som robila horný je tam náznak slabšiej čiarky ale bohužiaľ na fotke nieje vidno a ten spodný je z dnešného rána z ranného močuVolala som dnes na gyndu tak 1 augusta mám prísť
@misik1234 na to, ze ti meska 7 dni je ciarka velmi slaba...snad si mala len oneskorenu ovulaciu...
@rachel36a na živo to inak vyzerá fotka skresľuje bohužiaľ 🥺
@misik1234 to sú rozobrate testy? Keď boli cele ukazovali co?
@misik1234 tak hlavne tehu testy sa netozoberaju 😁😁😁 ja len pisem ze pri 7 dnovom meskani su kolajnice rovnako silne...
@gejb ukázali to isté čo vidíš na teste len som ostala v šoku tak som ich rozobrala
Toto je moj ked mi meskali 5dni.Mas cyklus pravidelny?
@maryetta od kedy som užívala tiande sa mi veľmi upravil cyklus do toho už 4 mesiac beriem infocolic čiže áno mala som pravidelnú menštruáciu.
@misik1234 toto je na tyzdnove meskanie podla mna nic moc test, najma ak si robila z prveho ranneho mocu.
@misik1234 sice slaba, ale je. Daj este vediet ako si dopadla v tom auguste 💕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@misik1234 áno