Som tehotná?
Ahojte. Viem že je tu toho denne veľa, no ja dávam 1.x tak ma prosím neukamenujte. Testy Dr.max, horný robený včera, dolný dnes. Ani neviem kedy má prísť MS, lebo po potrate mám strašne rozhádzany cyklus, aj 40 dňový a viac.
Dakujem

Tak za jeden den nemozes cakat zazracne stmavnutie,HCG Tak raketovo tie prve dni nestupa.
Vyzera ze ano drzim palce any toislo do uspesneho konca... Skus dalsi test o 2 dni 👍
Vyzera to velmi nadejne. Potvrd si to digitalnym clearblue. A testuj sa raz za 3 az 4 dni, treba nechat cas aby hcg pekne skokovo rastlo. Drzim silno palce 🙂
Čiarka stmavla. Držím palce, vyzerá to nádejne.
Dr max testy silneju straaasne pomaly. Ja som testovala s nimi tri dni a uz som panikarila ze do riti sak to vobec nesilnie, kupila som si ine testy a zrazu ciarky skoro rovnako silne 😄 tusim toptest pruzky som kupovala a potom po tyzdni meskania ms - woman secret kazetovy, aby som si nechala na pamiatku 😊 drzim palce
Ďakujem dievčatá za povzbudivé správy 🙏
Vyzerá to tak, že niečo by tam byť mohlo. Ale neobzeraj starý test, býva aj písané, že ho treba pozrieť v určitý čas a nie po dni.
Spodny test velmi pekny, zopakuj o dva dni, ak chces vidiet posun. Drzim palce
Si
Všetkým vďaka 😊
Ahoj ako si dopadla ?
@tehotna40 vyzerá to nádejne 🙂 čiarka pekne stmavla, ku lekárovi ešte len pôjdem

Znepokojuje má to, že od včera nestmavla ta čiarka vôbec...oba z ranného moču robené..