Som tehotná?
V skratke. Nechranený sex po 8 rokoch - zhoda náhod v deň ovulácie (podľa neskorších výpočtoch), moj menzes je vaščinou na hodinu presný a hlavne neskutočne bolestový!!!!!!!! a teraz 3 dni nič. Prvý deň nástupu menzesu ružový výtok, druhý deň som si šla robiť test, ale keďže som si na intimke našla hnedý výtok, ako pred menzesom, hoci slabší, nechala som to tak, a večer bol zasa ružový.... Test je negativ, ani ducha nevidím...... Keďže šlo o nechránený sex, počas toho som si všímala, že ma občas pichlo v maternici, sem tam jemná nevoľnosť..... inak všetko ok..... test som si robila 30 DC, asi najskor som v tom, čo myslíte?
@bar12 no mne má prísť menzes až budúci štvrtok,ale spravila som si včera ráno dve rôzne testy.Jeden bol ten Lady max či jak sa volá.pozerám naňho a nič.Išla som sa okúpať a keď som došla naspäť,tak som sa ešte pozrela a bola tam taká veeeľmi slabá čiarka.Čítala som,že do 5 minút sa to ukáže úplne a ja som vtedy nečakala toľko a potom keď som sa vrátila po 30 minutach tak už to tam bolo.pre istotu som si spravila ďalší hneď ten Rapi clear a tiež mi ukázal,že sú tam 2 čiarky.No,ale tiež slabulinká tá druhá.A ten Rapi clear mi ukázal tú druhú čiarku približne po minúte už.Takže vidieť,že tento je aj tak spoľahlivejší.Takže to špinenie naznačovalo to uhniezdňovanie.Netušila som,že sa to hneď podarí.však sme to skúsili po menzese tri dni za sebou len.A niekto sa snaží roky a nič.to je jakè,že? Len sa nechcem ani moc tešiť však možem hocikedy aj potratiť.Nebudem na to myslieť pravdaže.Čo sa má stať sa aj tak stane.
@andi125 jasne a aj test ti stale ukazuje negat? Drzim palce!
@beus15 no tak to potom gratulujem! Ano, je to v zivote tak, ze sa vacsinou bud podari hned alebo sa snazia pary dlho ☹ dobry pristup si zaujala, je to fajn, aby clovek potom nebol velmi sklamany, ked to nevyjde, ale zase nesmies byt viac pesimista nez optimista! Brat to tak, ako to je, so vsetkym a po tretom mesiaci sa tesit 🙂 velmi drzim palce, nech je vsetko v najv poriadku! 🙂
Ahojte baby, mam problem... uz asi 3 dni mam citlive prsia a boli/pichá ma v podbrusku, vcera ked sme rano vstali bolo mi nejak zle, teraz neviem ci som v tom alebo nie, lebo som si robila test a bol neg.! Pohl.styk mavame dost casto ale pripisujem to na 14.2. (ano na valentina heh) 🙂 myslite si ze som v tom? snubenec to nedal rovno do mna, ale stale mame nechraneny styk.. Teraz neviem, lebo posledne mesiace som mala dost problémy s menstr.cyklom, kedze som v lete velmi schudla, stale mi meskali no naspät som priberala a chcela sa dostat do normalneho stavu, cize kramy som mala tak vselijak... prosim poradte mi 🙂
@bar12
@andi125 dakujem vám baby 🙂 No tak beriem to tak, že pol na pol.ze som si proste vedomá aj toho,ze malinkè mozem potratit,ale aj nemusím.Len boh vie,že či mi ostane až dokonca v brušku alebo nie 🙂 a Andi ja som tiez to spinenie mala a tyzden pred menzesom.teraz akoze mam dostat vo stvrtok,ale tak dufam ze tie dva testy neklamali,kedze take spinenie som nikdy predtym nemaala.A inac ked niekto vie o sebe ze nemal napr.nechraneny styk a len tak sa objavi to spinenie to mozu byt hormony alebo skor cysta.sestra tiez mala teraz nedavno cystu a menzes jej chodil hore dole aj dva-tri krat v mesiaci.Ale toto spinenie co aj ja som mala,to bolo to, ze sa uhniezdnovalo 🙂 skus si spravit Andi ten testík už.potom daj vediet.Držím palce.... 🙂
@cinderella821 ahoj 🙂 Tehotná možeš byť aj tak,že sa do teba nespraví.Aj moja mama tak otehotnela...napríklad ja som tiež s mojim partnerom vždy mávala pohl.styk tak,že sa domňa nespravil a nič nebolo.No,nebola som tehotná.Teraz sme išli pred (približne) dvoma týždňami doplna a bum už podľa dvoch testov som v tom 😀 Ale ešte je to moc slabučko vidieť.Moc skoro nie je dobrè si robit test,lebo mi neukázal najprv nič.A včera som si už spravila,lebo som bola nedočkavá a už tam boli dve čiarky 🙂 A to by mi akože mal menzes dojsť nabudúci štvrtok a už mi to ukázalo.A vieš to,že máš takè príznaky hneď nemusí znamenať,že si tehotná,ale aj može.Najlepšie je počkať si troška a potom si spraviť test.Skuš si 5 dní pred menzesom spraviť a uvidíš 🙂
@beus15 neviem ci si citala jak som pisala o tom spineni ale nikdy som nemala take a ms mi vzdy chodi pravidelne nikdy som take nemala..v podstate mi to trvalo asi tak v priebehu 24hodin to zmizlo a odvtedy vobec nic 2 tyzdne..akurat co ma troska brusko pobolievalo aj nevolnost troska som mala a sa mi hlava tocila niekolko dni v jednom kuse..aj inak zvykne ale teraz to bolo ze brutal..tabletky neberiem takze neviem ci vykyv a cysta dufam ze nie..ako okrem nepravidelnej ms sa cysta u tvojej sestry prejavovala ak sa mozem spytat a vies? Zajtra idem uz aj tak na gyndu takze test radsej neriesim a velmi dufam ze to bude tehu a fakt nic ine neprijemne 🙂 vam sa podla vsetkeho zadarilo hned ze..to je fajn drzim palce nech je to ok 🙂 ku dr sa chystas az po termine ms?
cavte baby co si myslite robyla som si testy a na testoh sa nieco slabe ukazalo aj v negativu sa videlo slaba ciarka,,a teraz bum mrcha co myslite oplati sa robyt po mrche test alebo je to zbytocne,,,,
v prvom rade - po slovensky je to rob-i-t, nie robyt 😠 a k otazke.... moze ist o biochemicke tehotenstvo, nejaka hladina hcg bola ale o skutocne tehu neslo... alebo to moze byt spontanny potrat, co sa velmi casto stava - preto sa neodporuca testovat pred vynechanim ms.... alebo budes ten pripad, co ma ms aj v tehu... ak chces, testni po ms a uvidis... drzim palce, aby si bola s vysledkom spokojna a ak nie, aby sa to cim skor podarilo 😵
@kristinka28 a hlavne ich porovnaj, ci druha ciarka silnie...
@bar12 vies na jednom sa troska viac vydelo ,nemozem porovnat lebo ak som dostala mrcho tak som bola nahnevana a vyhodila som ich ,,,ale nerozumiem co je to mala som priznaky tehu vracala som ,prsniky ma boly 2 tyzdne aj pred mrchov ma bolia ale teraz bolely viac ,,a neviem co mam robyt som velmi sklamane ,myslis ze si mam potom po ukonceni mrchy urobyt test alebo je to zbytocne,,,
@kristinka28 testni po ms a uvidis, aky bude test... a ak by bol pozitivny zbehni k dr.
@katy2 joj ak by bol budem velmi rada ak nie budem velmi sklamana uz mi to ide na nervy,z priatelom sa snazime viac ako 1 rok a nic po dlhom case sa objavia niejake ciarky a este nekonec mrcha ,,,,dakujem ti ,
@kristinka28 este mi povedz, aky test si robila, lebo niektore ukazuju falosne //
ak to nevyjde a snazite sa tak dlho, zbehni k dr., nech to zacne riesit... aj teba aj priatela.... drzim palce
@kristinka28 a citis prsia stale? alebo to povolilo? skusila by som pre istotu este...ak je to uz par dni, co si testovala, tak kludne aj cez mrchu...len skoda, ze je vyhodeny, ale ak tehu a nebol to potrat, tak bude ciarka silnejsia viditelne...ale kazdopadne, ak by vysiel pozit, treba navstivit dr..a nebud smutna, podari sa to nabuduce urcite 🙂
@bar12 myslim ze prsia uz povolyly nemam take velke no mekke su zdaj ale bradavky su troska citlive ale nie vellmi,myslis ze bol samovolny potrat ,este si jeden kpim po ukonceni menzesu ale viem ze je asi zbytocne robyt ked mam mrchu pozri moj album tam mam testik ale slabo sa vidi
@katy2 dakujem ti vies som ja zahranici a tu testy su inaksie znacky kupila som dva kazda ina znacka a nieco ukazalo potom som si kupila 3 a drahy za 10 e ,,a o 3 rano som si robyla lebo som isla na wc a videla troska krvy a bol negativny tak uz nerozumiem ,,uz ako bude nechame tak mozno sa raz podary,ale ak mam povedat pravdu som uz ztoho unavena myslim ze potrebujem pavzu ,uz ani nemam chut na sex ako predtym lebo stale rozmyslam ci sa podary
@kristinka28 hej videla som, len su dost rozmazane ☹ skus nabuduce fotit az kym bude ostra...no vies, aj po potrate ti este test moze ukazat pozitivny...akurat by ciarka bola stale rovnako slaba, nesilnela by...tak dufam, ze to bol len vadny test a o ziadny potrat neslo 🙂 keby si bola tehotna, prsia vacsinou nepovolia ani cez menzes ani po menzese...tak drzim palce, nech sa co najskor zadari!
@bar12 dakujem ti
@beus15 dakujem pekne, ja sa stale bojim, ked mame styk bez ochrany a ze nie som plodna, lebo niektore zeny fakt ze tak otehotneju, ze sa ani nemusi urobit priamo do nej... tak si uz namyslam, ze ak budeme chciet tak sa nam to nepodari, ale ked hovoris ze ani ty si neotehotnela, ked ste nemali ochranu, som spokojnejsia... no uvidime, co teraz ak bude tak budeme sa tesit, ale mohlo by to pockat do svadby :P potom dam vediet 🙂)
@andi125 No ja som práveže tvoju diskusiu nečítala ,tak neviem moc o čom to bolo.Vieš moja sestra má len 18 rokov a teraz má len prvého partnera a aj sex mala len ako 17 ročná...a tá cysta može byť aj dedičná,lebo asi naša mama tiež mala.Najprv sme sa zlakli ,že či to nemože mať mimomaternicové tehotenstvo,ale gynekolog potvrdil ,že je to cysta.Predpísal jej injekcie a že keď tie nepomôžu,tak antikoncepcia.Ale našťastie chvala bohu injekcie vsušili tú cystu a bolo to v pohode. a teraz neviem presne ,či moja sestra mala aj nejaké bolesti ,keď mala tú cystu ,ale asi ani nie.Skôr mala čudnú menštruáciu.Niekedy slabú,a potom jej došla ďalšia o dva týždne zas a tak,... Ale je veľa príčin ,keď sa žena špiní.Lebo keď aj ja som napr.vedela o tom ,že sme mali taký styk s priateľom ,že to išlo do plna ,tak pravdaže mi hneď napadne tehotenstvo a nie cysta.Ale keď žena nemala styk ,ale akože chránený hej tak si už može myslieť žena,že niečo nie je v poriadku.žeby to napr.nemohlo byť práve to tehotenstvo.Ja som sa špinila 5 dní,ale to nebolo také strašne ,že by to zomňa tieklo.Také ,že keď som sa utrela mala som tam troška...a potom mi to prešlo v pohode.Mňa tuším pred troma dňami hrozne boleli kríže,no ale nenormálne na nevydržanie to bolo.Teraz som zas v pohode.Niekedy ma tlačí v žaludku akokeby si potrebujem grgnúť... 🙂 A ešte keˇto možem napísať ,tak moja mama má Myóm a to je ešte horšie ako cysta.Mama keď niečo zdvihne ,alebo sa len troška namáha ,tak hneď ju začne ťahať pod bruchom a dostane menzes.Ona to už má hrozné... ☹ a radšej nech si tehotná ,nech to nie je nič vážne.A testu sa neboj ináč lebo ja som si najprv robila jeden tuším 17.2 a bola tam len jedna čiarka,Potom 21.2 som si spravila dva a už tam bolo vidieť aj tú druhú 🙂 Ale pre istotu si ešte spravím možno aj zajtra 🙂 A neviem fakt kedy by som išla ku gyn.bojím sa ,že ma tam pokutre a len potratím.Mama mi tak vravela,že nech ešte počkám troška ,lebo možem potratiť ,tak neviem čo je na tom pravda 🙂 Veď už aj tak za 4 dni mi akože má dojsť menzes,tak potom teda...aj tak sa chcem preradiť k inému gynekologovi,Lebo tá moja nemá nič proste,ani ultrazvuk.Dúfam,že som nič nezabudla napísať,keď niečo tak sa spýtaj kludne 🙂
@cinderella821 Ale vieš každá žena je iná.Napríklad ked som este chodila s byvalim a stalo sa,že to domna pustil a nikdy som neotehotnela ( chvala bohu) 😀 Vieš záleží aj na tom ,že či žena veľa stresuje alebo či má chlap dobré spermie.On ich asi nemal dobré,lebo už som si ho prekukla... potom ja som v tom čase moc bola stresovaná takže... a Teraz s týmto partnerom čo som ,tak som kludnejšia a možno aj on má pohyblivejšie spermie 😀 Záleží proste aj na tebe aj na partnerovi ,či vieš otehotnieť.Najprv som si aj ja myslela ,že možno som neplodná veď kto vie? Nikdy sa nedá vedieť no nie? 🙂 A aj teraz sme si mysleli ,však kolkí sa pokusaju aj mesiace ,tak ani nám sa to hned nemusí podarit,ved treba skusat 😀 A to sme len tri dni za sebou robili 1 krát 😀 Nemysllela by som si to ,že hneď... ale som len na začiatku a teda už som spomínala v diskusii ,že sa stať može hocičo.Aspoň to premňa nebude také obrovské sklamanie.Preto to treba brať aj tak ,že sa stat može hocico 🙂 Tešit sa teším ,ved kto by sa netešil ,ale aj na druhej strane som pripravená kebyže odíde bábenko :-/ A jasné potom ,ak nezabudneš napíš ,že či teda bude bábo alebo nie 🙂
@bar12
@andi125 ahojte baby.Chcem sa vás opýtať ked som si robila toho 21.februara dva testíky.Ten prvý bol Lady max a ukazala sa mi tam vtedy ta slabulinka druha čiarka tak som, neverila a vycikala sa znova a tiez na rapid clear bola slabulinka ciarka.a dnes je 24 februara a robila som si ráno zase lady max a jedna čiarka tam bola.Proste ani ten duch tam nebol.Potom som si išla kupit dalsi test women secret a tiež jedna čiarka.Toto teraz čo može znamenat ach som zufala :-/ Taketo nieco existuje ,že uz neukaze pozitivny? ked pred par dnami ukazalo?? ☹ a menzes by som mala dostat vo štvrtok.A som už aj písala o tom ,že som mala príznaky to špinenie.Neverím ,že by to bola cysta ked viem ,že sme tento mesiac mali pohl.styk doplna.Poradte mi aj hocikto prosíím :-/ Može sa stať zrazu ,že test neukaže ? stalo sa to už niekomu ?
@beus15 a načo sa stresujes uz teraz? Ved pockaj, či pride mrcha, potom testuj. Hentake veci sa bežne stávajú, ved všade sa píše ze test ukáže spoľahlivo až ked mešká mrcha, len zeny su nedockave a nevedia vydržať a potom su sklamane..
@alexandramaria ale nechápem ,že keď som si robila toho 21.feb to bolo teraz a boli na dva testoch dve čiarky .tak preto som sa zlakla ,že čo sa mohlo len tak zmeniť zrazu ,že už tam ani tá slabá nie je. ved mi ukazali tie čiarky hned a hlavne ten rapi clear ukazal po pár sekundach.Ja nie som nedockava ,ale neviem pochopit to ,že teraz už neukazuju nič.Čo mi klesol hormon?? alebo už neviem ako to mám chápať.Preto sa pýtam.
Ahojte..je mi nevolno uz dva tyzdne..tento vikend sme mali s priatelom nechraneny sex kedy sme trafili presne ovulku..🙂 ..kedze chodieva na tyzdnovky tak prilezitosti na miminko mame strasne malo..no teraz od soboty ma strasne bolia prsia..mam ich naliate..je mi divne a necitim sa vo svojej kozi..prvy tyzden som jedla vsetko co som videla..no teraz oci by jedli a zaludok nie..no mrsku mam dostat az o dva tyzdne..robila som ti aj tehu test ale bol negativny..asi to bolo priskoro..chcem vediet vas nazor ci mozem byt tehu..strasne tuzime po drobcekovi...tak dufame ze sa to podarilo..
@00iva00 ak si aj otehotnela tento vikend, tak by si este nemala mat príznaky tehotenstva, teraz len vajicko niekde putuje, este ani nie je ulozene v maternici. pockaj podla mna tie dva tyzdne a uvidis, teraz ti nikto nepovie, ci si alebo nie. test by ti mohol (ale nemusel) ukazat uz 10-11 dni po ovulacii,a le bol by to pravdepodobne len duch. kazdopadne drzim palceky, ked tuzite po babatku 🙂 no ozaj je este skoro spekulovat 🙂
@beus15 no, je to kazdopadne zvlastne, ale naozaj sa to stava, ze testy niekedy duchuju a nakoniec z toho nic nie je ☹ aj mne sa to stalo,...preto je naozaj lepsie pockat aspon dva dni pred mrchou testovat, nie skor...hormon by klesal velmi pomaly, ak by nahodou slo o potrat, takze o potrat v tvojom pripade urcite neslo...pockaj uz do ms a uvidis...ved ste skusili prvy krat, o nic nejde 🙂

@bar12 ahojko..mno samozrejme ako si aj ty pisala, mi obvodna lekarka nepovedala nic k tomu a dneska som sa objednala ku gynekologicke idem tam pondelok..takze do pondelka musim vydrzat 😖 asponze nemusim dlhsie cakat..inak ziadna zmena..uvidime som strasne zvedava co z toho bude 🙂