Som tehotná?
V skratke. Nechranený sex po 8 rokoch - zhoda náhod v deň ovulácie (podľa neskorších výpočtoch), moj menzes je vaščinou na hodinu presný a hlavne neskutočne bolestový!!!!!!!! a teraz 3 dni nič. Prvý deň nástupu menzesu ružový výtok, druhý deň som si šla robiť test, ale keďže som si na intimke našla hnedý výtok, ako pred menzesom, hoci slabší, nechala som to tak, a večer bol zasa ružový.... Test je negativ, ani ducha nevidím...... Keďže šlo o nechránený sex, počas toho som si všímala, že ma občas pichlo v maternici, sem tam jemná nevoľnosť..... inak všetko ok..... test som si robila 30 DC, asi najskor som v tom, čo myslíte?
@beus15
@bar12 noo presne tak musis pockat este ci ti dojde ms a potom skus testovat a uvidis..hlavne nestresuj ak si tehu tak sa to preukaze 😉 ..ja som baby vcera bola u lekarky a nie som tehotna ale neni mi ani nic ine 😅 nevedela mi povedat preco som iba spinila bez normalnej ms ani na usg nic nevidela iba to ze som v polke cyklu ako keby som bola mala normalne menzes 🙂 takze som zvedava na dalsiu jak pride ze kedy a aka bude noo..ale s manzelom sa planujeme zacat snazit az aprili nech si este uzijem vianoce keby to vyslo hned a babo nech pride az na novy rok 🙂
@andi125 tak aspon to nie je nic vazne...mna dnes zacalo pobolievat ráno akokeby mam dostat menzes ale nic nedostala som...taketo son este nikdy nemala.ked ma vzdy zacalo boliet tak sa menzes dostavil.a teraz nic.mama mi na toto len tolko povedala ze ked bola s nami tehotna tiez mala strasne krce ako pri menzese.ale pockam si na test teda.takze uvidim 🙂
@beus15 jasne z toho hladiska som aj ja rada ze je vsetko takze sa budem tesit potom ked uz to nebude falosny poplach ale babo v brusku 🙂..no vidis este pockas a uvidis urcite budes tehu..som pocula ze priznaky sa po mamke mozu dedit..ze ked napr mala nevolnosti ci ine prejavy tak moze aj dcera mat take prejavy 🙂
Ahojte, potrebovala by som sa poradiť, no nevedela som k akej téme to písať, tak som sa rozhodla, že skúsim tu. S partnerom sme mali pohlavný styk v druhý deň menštruácie-presne 1.2., dávali sme si pozor, pretože už neplánujeme ďalšie bábo. Celý mesiac som z toho v strese, či náhodou....Mám nepravidelnú menštruáciu (dostanem ju na 25 - 28 deň) . Teraz som ju mala dostať 24.2., no nič neprišlo. ☹ Pobolieva ma v podbrušku už 3 deň. Nič iné necítim. Predtým som pred menštruáciou (2 dni skôr), mala slabé špinenie, takže som vedela, že už ju dostanem. No teraz nič... 😠 Mám iba také žltkasté výtoky ako sople, nájde sa aj hrudka....Dnes som si aj urobila tehotenský test a výsledok negatívny (objavila sa len jedna výrazná čiarka). Môžem byť tehotná? Už neviem, čo jesť, piť aby som mrchu dostala.... 😠
@beus15 daj daj urcite vediet som zvedava s tebou 🙂 konecne tu nielen kadeco citam ale aj popisem s babami som rada 🙂 ..a ze mas dlhu noo tak ti poviem ze aj u mna je vzdy min 5-6 dni..dakedy este na 7.den mam troska pozostatky takze ti verim no hihi..aale urcite mas po nej aj daco dobreee 😀
@gallina ahoj..noo ci nahodou nie si tehotna to ti my veru nepovieme..kazda zena ja ina a moze byt spinenie ajj ked tehu nebudes..aj ja som si paru dni myslela ci nie som lebo som mala ani nie 2 dni spinenie pred ms a odvtedy vobec nic..aj mi byvalo nevolno tocila sa mi hlava pobolieva v brusku a nakoniec to bol len falosny poplach lekarka mi povedala ze akoby cyklus isiel dalej a predtym sa mi take nikdy nestalo..viem ze je to urcite ine aj ked je zena po porode to ja este nepoznam takze tazko povedat..len podla priznakov a ms sa neda vediet naisto..dakedy ked to zena bud chce velmi alebo vobec to moze byt psychickeho razu..ak mas test negativny tak potom nemusis byt..keby si mala uz pozitivny tak by to bolo ine..musis asi len pockat ci nepride ms a ked nie tak ist k lekarke ako som aj ja spravila ked som nevedela co sa deje..asi som ti velmi neporadila ale pisem aj na zaklade svojich hoci nie velmi bohatych skusenosti..mozno ti este napise niekto nieco k tomu 🙂
@gallina ahoj no z jedneho razu a navyse pocas ms je mensia pravdepodobnost ze si tehotna,ale zazraky sa deju.kludne mozes byt taka vystresovana ze preto ti meskaju a tak sa citis.najlepsie urobit test o par dni este.mozes mat aj nejaky zapal.osobne viem ze som raz mala psychicky narocnu pracu a bola v permanentom strese a nemala z toho ms pol roka doky mi to potvrdil
@beus15 ahaaa ano chapem je to skoda ale nezufaj ak nie teraz zadari sa najblizsie 🙂 a doteraz si si test nerobila?..uvidis potom lebo fakt moze byt ze ms pride aj cez tehu..ja momentalne cakam ms viacmenej v sobotu ale uz dufam ze to pride normalne nech viem v akej faze som a potom vedela kedy asi budem mat plodne dni nech sa v aprili do toho pustime..uz sa normalne neviem dockat ked budem tehu 😀 tak ma to chytili v poslednej dobe 🙂
@andi125 vsak test som si robila este ked mi meskali stvrty den ci kolko? Ale to bol ten 25-kovy test ☹ Takze bol negatívny.Ved ten najcitlivejsi test este nemusi ukazat nie ze este taky 25-kovy.Nevadí vsak uvidim,pojdem ku gynekologovi,ze ci tam nemam nieco.Vies cystu alebo tak..ale dufam,ze nie.ja mam dnes 4 den menzes,ale dost silny.no dnes to uz nie je az take silne ako vcera,ale pre mna to je aj tak take... :-/
@andi125 ahoj.no nebola :-/ spravila som si po menzese test a bol negatívny.tak bud mám cystu alebo som bola naozaj tehotna.uz nimdy nespravim to,ze si kupim test a pred menzesom budem testovat.Naozaj treba pockat.bohvie co boli tie dve ciarky na dvoch testoch.Neviem nie som si ista ci aj cysta moze ukazat na teste dve...ale tak nevadi kaslem na to.Teraz sa ani nesnazime lebo si vybavujeme byt tak az potom ak sa podari bytík 🙂
@beus15 ahaa no ano rozumiem..sak uz uvidite ako vam to vyjde 🙂 ..mne sa pri ms opakovala situacia z februara..zase 3 dni slabe spinenie a potom uz nic..fakt tomu nerozumiem co to ma byt..akurát idem zajtra na preventivku na gyndu takze uvidim co ona nato ze opat uz druhy cyklus som mala to iste
@andi125 noo ja neverim ani lekarom.mozu ti povedat ,ze to nie je nic ,ale neverim tomu ze to len tak máš.spinenie nezvykne byt len tak.Chudera moja mama dostala menzes a doteraz jej trva uz asi dva tyzdne a bola u gyn.zase ma cystu ☹ má aj myom,ten jej zistili uz minule a teraz dosla na vajecnik aj ta cysta sprosta ☹ to je strasne ,co mi zeny mame,ze? ☹
@beus15 noo veruuu..ochii chuderka ze ma take problemy ☹ ..a u mna to tiez neni veru len tak..pozrela ma zase od spodu tam ale nie je ziaden problem na usg nic nevidela ale ovulka mi teda neprebehla co som aj myslela lebo som si robila ovu testy a nic biele boli 😖 ..takze ma objednala na pondelok na krv na hormonalny profil..povedala mi ze si mam kupit jeden vyzivovy doplnok a ze uvidíme co jak bude ze mi mozno HAK bude musiet predpisat co som nadsena ked uz akurat chceme babo 😒 ale ze mozno daco so stitnou je bo mam problem s chudnutim aj troska..takze fakt neviem uvidim
ahojte...nevedela som kam napisat, tak skusim tu. s manzelom sa snazime o babatko, sice len prvy mesiac, no mam urcite pochybnosti...Menzes som mala dostat pred 4 dnami, no stale nic....Ani nemam ten pocit, zeby som mala dostat menzes...stale ma uz 3 dni vopred boleli prsia, tak neviem...test som si robila, bol negativny...Priznaky nemam ziadne, nezvraciam, len musim castejsie chodit na wc...moze to nieco znamenat???viem, zeby som chcela vela, aby sa to podarilo hned prvy mesiac....(a ospravedlnujem sa za tie chybajuce dlzne a makcene, no na mobile sa to strasne zle pise)
@86alenka ak ti už 4 dni mešká, tak test by už mal ukázať aspoň slabú čiarku... Na druhej strane niekomu ukáže až neskor. Caste chodenie na wc môže byť priznak tehotenstva ale aj zápalu moč. ciest. Ja by som na tvojom mieste testovala každé ráno, či sa neobjavia dve ciarocky a zároveň veľa pila a držala sa v teple, ak by to predsa len boli tie mocove cesty 🙂
@andi125 noo ja som tiez bola vysetrena na stitnu uz,ale len tak ci nie je problem...ale to bolo tusim pred dvoma alebo troma rokmi a to sa moze zmenit.vtedy to bolo ok a teraz uz to nemusi byt.pretp treba chodit radsej k lekarom a clovek sa aspon troska ukludní,ze je vsetko ok.moze byt ze mas problem so stitnou,takze radsej si ju daj skontrolovat a budes pokojnejsia predsa len.drzim ti moja palceky aby s nou nemas problem :-/ aj moj otec berie alebo bral lieky na stitnu... ☹ drz sa. 😉
@86alenka ahoj 🙂 aj my sme sa snazili o bábo len prvy mesiac.Aj som si myslela ze som v tom.pred menzesom som si spravila dva testiky pre istotu kazda ina znacka to bola a boli tam duchovia.potom som si spravila o par dni zase testík a uz tam bola len jedna čiarka ☹ co ma hned zarazilo ☹ tak som si pockala na menzes,pravdaze na just mi meskal 6 dní.potom prisiel a dost silny bol,kusy zomna isli.brusko ma tiez dost bolelo ☹ tak bohvie ci som vobec bola tehotna alebo nie.radsej si pockaj kym ti nepride menzes.Ja som sa uz tiez poucila,ze skorej nebudem testovat.Ale uz 4 den meskania by ti malo ukazat,tak neviem...drzim palce 🙂
baby v prvom rade drzim palce aby boli kolajnicky 🙂 a ak mozte poradte, v decembri mi meskala mrcha vyse dvoch tyzdnov bol som u gynek. a ta mi povedala ze tam nevidi nic ani krv prosto nic a pichla mi vyvolavacku... terazpo troch mesiacoch sa mi to stalo zasa a cakam a marcha nikde. tou vyvolavackou sa mi posunuli a minuly mesiac som mala uz 22. a tento mesiac nic :/ tak neviemtest bol negativny ale aj pri prvom mi neskoro ukazal, prechladnuta nie som ale nemyslim si ze by som bola tehu...

@bar12 Však jasné uvidím teda 🙂 Može byť aj že som tehotná ,len bohvie no tie testy ... 😀 ale dnes mi písala spolužiačka bývalá ,že ona volala svojej kamoške ,ktorá tuším robí v lekárni a to jej povedala,že keď mi už test dva krát za sebou ukázal dve čiarky, tak na 99 percent som... že radšej ešte mám počkať do tej menštruácie a že teraz hore dole možu hormony kolísať ,takže aj menzes mi kludne može dojsť. No uvidím však treba len počkať 🙂