Som tehotná?
Ahojte potrebujem poradiť. Nechránený sex bol začiatkom Júla zobrala som si aj tabletku Po. V auguste som začala brat antikoncepciu evra.Sex bol iba v Júli lebo partner je v zahraničí. Mám prestávku od Evra menzes by mal prísť v nedeľu keďže ani náznak spravila som sme test a na jednom ke duch. Je to možné že som tehotná?

Nie si tehotná
@anonym_autor keby si otehotnela v júli už to až cítiš pravdepodobne a určite by tam boli normálne silné čiarky 😁 síce ten jeden vyzerá pozitívne ale je to podľa mňa nereálne po takom dlhom čase také slabé čiarky
Vsetky testy robene naraz? Za mna to pozitivne nie he a aj keby, tak po tom case nemoze byt na teste taja ciarka. To by musela byt poriadna ciara. Nie si tehu. Podla mna ide o kanalik na teste
No ten posledný vyzerá pozitív ale vzhľadom k tomu co píšeš to bude len výmysel, tam už by museli byť koľajnice ako svet.
@pininka1 ako ja si vymýšľam? Veď ja som skoro odpadla
Dobre chapem, ze predpokladas tehotenstvo zo sexu v juli? Ak hej, prosim, este raz sa nad tym zamysli, ci tuto otazku myslis vazne.
@pininka1 ako ja si vymýšľam? Veď ja som skoro odpadla
@anonym_autor z čoho si odpadla? Dva máš jasne negatívne, posledný po takej dobe neznamená nič. Veď je október.
Vsetky testy robene naraz? Za mna to pozitivne nie he a aj keby, tak po tom case nemoze byt na teste taja ciarka. To by musela byt poriadna ciara. Nie si tehu. Podla mna ide o kanalik na teste
@kiki68 jeden vyšiel pozitívny ten spodný tak som spravila ešte inej značky.
@anonym_autor z čoho si odpadla? Dva máš jasne negatívne, posledný po takej dobe neznamená nič. Veď je október.
@anonym_c68538 že jeden vyšiel skoro pozitívny
Dobre chapem, ze predpokladas tehotenstvo zo sexu v juli? Ak hej, prosim, este raz sa nad tym zamysli, ci tuto otazku myslis vazne.
@diewcatqoo tak ľudské telo je jedna záhada ja neviem
@diewcatqoo tak ľudské telo je jedna záhada ja neviem
@anonym_autor mala si sex v juli, zobrala si tabletku, co ta vlastne viedlo k tomu, aby si si v oktobri spravila tehotensky test?
Btw, najmenej preskumanou oblastou ludskeho tela je mozog.
@anonym_autor mala si sex v juli, zobrala si tabletku, co ta vlastne viedlo k tomu, aby si si v oktobri spravila tehotensky test?
Btw, najmenej preskumanou oblastou ludskeho tela je mozog.
@diewcatqoo lebo mi neprichádza menzes preto som si spravila test
Ako chceš byt tehotná ked posl sex si mala v júli? To by si mala už koľajnice ze by si z nich oslepla 🤦♀️
@anonym_autor necitala som diskusiu, ale ak su to testy znacky TOTO, pozor na ne. Robia falosne ciarky. Radsej skus inu znacku.
@diewcatqoo lebo mi neprichádza menzes preto som si spravila test
@anonym_autor môžeš mať aj cystu aj vtedy zvykne byť tehu test pozitívny
Ak by si otehotnela v júli, tak by ten test bol nie "trochu", ale výrazne pozitívny bez ohľadu na zvolenú značku. 🙈
@anonym_autor necitala som diskusiu, ale ak su to testy znacky TOTO, pozor na ne. Robia falosne ciarky. Radsej skus inu znacku.
@martyzpp to sú testy zo 101 drogerie
@anonym_autor môžeš mať aj cystu aj vtedy zvykne byť tehu test pozitívny
@stellarstar keď som bola v auguste u lekára nepovedal mi nič že mám cistu ani že som tehotná. Len mi mešká menzes 2 dni preto som si spravila neviem iba tak test
@stellarstar keď som bola v auguste u lekára nepovedal mi nič že mám cistu ani že som tehotná. Len mi mešká menzes 2 dni preto som si spravila neviem iba tak test
@anonym_autor tak môžeš mať inú hormonálnu poruchu, koľko mas rokov?
@anonym_autor tak môžeš mať inú hormonálnu poruchu, koľko mas rokov?
@stellarstar 36 rokov mám
Tehotná nie si.
@anonym_autor prestan si vymyslat. V uvode pises, ze cakas menzes v nedelu a potom, ze ti meska 2 dni🤬
A počkaj ked užívaš hak jak chceš byt tehu? Nejak to máš sama popletené
Však pises , že uzivas antikoncepciu. Krvácanie nemusí prísť vôbec , niekedy len špinenie
Menzes by ti mal prist v nedelu, asi pouzivas nejaky menstruacny kalendar alebo kalkulacku ci aplikaciu. Potom napises, ze menzes neprichadza, asi preto lebo len este ma prist? My nevieme ake mas cykly, podla vsetkeho ani ty. Ja mam cyklus 28-32 dnovy, v tom pripade by som si este dovolila tvrdit, ze ms neprichadza ak by som uz podla aplikacie ala za sebou datum prichodu ms.
Sex v juli, keby si sa aj trafila do ovulacneho okna, v poriadku, predpokladam ze posledna ms tym padom jun, dajme tomu od 15.6. V auguste si bola u gynekologa, asi by videl na usg nieco ako gestacny vak a pod, kedze tvrdis, ze cystu nespominal.
Ak by si otehotnela v juli. Bola by si minimalne uz v 15 tyzdni, aj keby si nemala priznaky, ved nie kazda zena ich musi mat.
Ale ty si bola u gynekologa a nejake zaklady matematiky a biologie predpokladam, ze mas. Navyse mas za sebou gynekologicke vysetrenie.
Keby si otehotnela v juli tak nemozes mat v oktobri “skoro pozitivny” test. Nie si tehotna.
@anonym_c68538 že jeden vyšiel skoro pozitívny
@anonym_autor testy nemôžu byt "skoro" pozitivne. Tam je to bud pozitívny alebo negatívny. A tvoje su negatívne. Tehotná nie si. A navyse berieš HAK.
Apropo mne teraz meskal menzes 80 dní. Co by si vtedy robila keby ti meskal tak dlho ? Tých pár dní je nič.
Nie si tehotná. A trochu mozog zapoj žena.
Však pises , že uzivas antikoncepciu. Krvácanie nemusí prísť vôbec , niekedy len špinenie
@anonym_dd09a7 antikoncepciu som čaká užívať až v auguste v júli som ju nepoužívala.

No ten posledný vyzerá pozitív ale vzhľadom k tomu co píšeš to bude len výmysel, tam už by museli byť koľajnice ako svet.